Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biliyormusun benim içimdede aynı duygular var... çok rahatım bu sefer... sanki içimden bir ses olacağını söylüyor bana.....
ben dondurulmuşların transferinde adetimin 1. günü dr.um çağırdı usg ile baktı ve o gün estrofeme başladım adetin 6.ci günü estrofem 2 ye çıkarıldı 8.ci gün tekrar usg girdim 10.cu gün estrofem 3e çıkarıldı 14.cü gün tekrar 2 ye indirildi ve 15. ci gün tekrar usg ye girdim rahim kalınlığı ölçüldü 10.7 idi ve 16. cı günden sonrada coraspirin,tetra, estrofem, folbiol,zinco-c,progesteron ve prednol kullandım 19.cu gün de transferim yapıldı inşallah yardımcı olabilmişimdir allah kolaylık versin inşallah tedavin hayırla sonuçlanır
teşekkür edrim canım desenize nerdeyse 20 gün istanbulda kalmak zorunda kalacagız.aralıklar çok kısaymış.gidiş dönüş yapamayacağız.
aaa nevrosky cumartesi senin yumoşlarmı toplanıyor???? çok sevindim. bu kaçıncı denemendi?? allah inşallah bu yolda yolunu açık eder.... inşallah bu sefer kucağını boş bırakmaz???
nevrooo hadi hayırlısı pıtırcıklanmışsınkaydirigubbakcemile2 inşallah çiçeklerinde açar bu bahardaa.s. kışında aralık sonu meyvalarını yersin:CüvCüv: canımcım allahım dileyen herkese inşallah tez zamanda versin aşklarının meyveleriniŞeniz
arkadaşlar hepinizin MEVLÜT KANDİLİ hayırlı olsun....
RABBİM size öyle güzellikler versinki ahirete birşey kalmadı sanasınız ama dünyada verdikleri cennette vereceklerinin zerresi bile olmasın..... kandiliniz mübarek olsun.
kandılınız mubarek ols dostlar ve dualarımız makbulllllllllll
nevrocum benim dün yumurtalar toplandı 21 taneymiş transfer için haber bekliyorum bu arada senin de cmt. miş işlemin şimdiden kolay gelsin canım benim..
merhaba arkadaşlar.Mübarek mevlüt kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun.
hepinizin mevlüt kandili mübarek olsun. Allah hepimizin dileklerini kabul edip kucaklarımızı boş bırakmasın. O mübarek analık duygusunu hepimiz tadalım inşallah
nehir maaaaşallahhhh canım
transferin yarın mı , yoksa oldu mu şimdiye kadar fisfisfis
inşallah güzel güzel tutunurlar anneciklerine :Saruboceq:
nevrosky canım senin tedavin nasıl gidiyor :1hug:
hepimizin kandili mübarek , duaları kabul olsun .. tedavide olanlara bol şans dilerim , Allah yardımcıları olsun ve inşallah hayırlısıyla hayırlı sonuçlar alırlar ve burdan kutlamak da nasip olur bize ..
Hamiş olanların bebişleri sağlıcakla ve zamanında gelir inşallah ..
Olumsuz sonuç almış ve beklemede olan arkadaşlarımıza Allah sabır , maddi-manevi güç ve umut versin :Saruboceq:
meleklerini cennete yollayan arkadaşlarıma herkesten , herşeyden çok sabır diliyorum ve inşallah bir daha denemeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir mis kokuluları :Saruboceq:
selam kızlar aranızda şu anda gonalf 300 kullanan varmıne olur acil kalemin üzerinden birşey soracağım çok acil
nevrosky canım ben kan testimi tekrarladın 12. gün 55 14. gün 101, 16. gün 297 artık hamileyim darısı tüm isteyenlere
nevrosky canım ben kan testimi tekrarladım 12. gün 55 14. gün 101, 16. gün 297 artık hamileyim darısı tüm isteyenlere
Tatlım :teselli: Keşke şimdi burda başka kelimeler yazıyor olsaydı , sevinç çığlıklarını duysaydık. Ama kısmet böyletmiş. Olmayınca olmuyor. Ama bu hiç olmayacak demek değil. 2 deneme olmuş ama pes etmek yok. 3.'de bir sürpriz olup iki tane çıkıp gelirse affettirirler kendilerini di mi ama bitanemm. :1hug: a.s.
LİSTELER GÜNCELLENDİ
çok üzüldüm canım hayırlısı böyleymiş.
02 mart tarihli test sonucum negatifsenağlama
sedayıldız canım çok üzüldüm ya Allah hayırlısını versinsenağlama
canlarım sizi en iyi ben anlarım ve tabi ki bizim yaşadığımızı yaşayanlar.dün akşam adet oldum.tabi içi yanan yine ben oldum. eşimin umrunda bile olmadı. Allah bildiği gibi etsin.ne bu çektiğimiz ya....
nevrosky canım ben kan testimi tekrarladın 12. gün 55 14. gün 101, 16. gün 297 artık hamileyim darısı tüm isteyenlere
kızlarrr çok saolun. nevro canım inşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşacaksın. aysun canım senide çok ama çok tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
kızlarrr çok saolun. nevro canım inşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşacaksın. aysun canım senide çok ama çok tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
Amin canım inşallahh. :Saruboceq: Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: