• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

nevrooo hadi hayırlısı pıtırcıklanmışsınkaydirigubbakcemile2 inşallah çiçeklerinde açar bu bahardaa.s. kışında aralık sonu meyvalarını yersin:CüvCüv: canımcım allahım dileyen herkese inşallah tez zamanda versin aşklarının meyveleriniŞeniz

biliyormusun benim içimdede aynı duygular var... çok rahatım bu sefer... sanki içimden bir ses olacağını söylüyor bana.....

inşallah canım hislerimiz doğru çıkar genellikle sağduyuma güvenirim olmayacağına dair hiç bir his yok ama ne bileyim ben yine de bir sebebe dayandıramıyorsun ya düşündüklerini umarım herşey iyi olur herkes için..hepimiz için...

ben dondurulmuşların transferinde adetimin 1. günü dr.um çağırdı usg ile baktı ve o gün estrofeme başladım adetin 6.ci günü estrofem 2 ye çıkarıldı 8.ci gün tekrar usg girdim 10.cu gün estrofem 3e çıkarıldı 14.cü gün tekrar 2 ye indirildi ve 15. ci gün tekrar usg ye girdim rahim kalınlığı ölçüldü 10.7 idi ve 16. cı günden sonrada coraspirin,tetra, estrofem, folbiol,zinco-c,progesteron ve prednol kullandım 19.cu gün de transferim yapıldı inşallah yardımcı olabilmişimdir allah kolaylık versin inşallah tedavin hayırla sonuçlanır

teşekkür edrim canım desenize nerdeyse 20 gün istanbulda kalmak zorunda kalacagız.aralıklar çok kısaymış.gidiş dönüş yapamayacağız.

teşekkür edrim canım desenize nerdeyse 20 gün istanbulda kalmak zorunda kalacagız.aralıklar çok kısaymış.gidiş dönüş yapamayacağız.

vallahi canımcım benim 19 gün sürdü dondurulmuş tedavim ama 17 gündede biten varmış bu yüzden sanırım dediğin gibi burda olmak zorundasın çünki bu transferde rahim kalınlığını ölçü alıyor doktorlar yani rahim nezaman istedikleri kalınlıga gelirse o zaman ransfer yapılıyor inşallah sonuç hayrlı olur arkadaşım

RABBıM size öyle güzellikler versinki ahirete birşey kalmadı sanasınız ama dünyada verdikleri cennette vereceklerinin zerresi bile olmasın..... kandiliniz mübarek olsun.

aaa nevrosky cumartesi senin yumoşlarmı toplanıyor???? çok sevindim. bu kaçıncı denemendi?? allah inşallah bu yolda yolunu açık eder.... inşallah bu sefer kucağını boş bırakmaz???

Canım ilk denemem. Yumurtalarım toplandı. 10 tane. 8'i işleme alınmış. 4'ü döllenmiş. Haber bekliyoruz. Hayırlısı inşallah. :Saruboceq:

nevrooo hadi hayırlısı pıtırcıklanmışsınkaydirigubbakcemile2 inşallah çiçeklerinde açar bu bahardaa.s. kışında aralık sonu meyvalarını yersin:CüvCüv: canımcım allahım dileyen herkese inşallah tez zamanda versin aşklarının meyveleriniŞeniz

Canım ne güzel dua etmişsin. Yüzümde güzel bir tebessüm oluştu. Allah senden razı olsun. İnşallah canımm. Aminnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

arkadaşlar hepinizin MEVLÜT KANDİLİ hayırlı olsun....

RABBİM size öyle güzellikler versinki ahirete birşey kalmadı sanasınız ama dünyada verdikleri cennette vereceklerinin zerresi bile olmasın..... kandiliniz mübarek olsun.

kandılınız mubarek ols dostlar ve dualarımız makbulllllllllll

Canlarımm sizlerin de kandili mübarek olsun. Ve diğer arkadaşlarımızın da. Allahım bu yolda emek veren herkese sabır versin güç versin. Yardımcısı olsun. Hakkımızda hayırlısını versin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hepinizin mevlüt kandili mübarek olsun. Allah hepimizin dileklerini kabul edip kucaklarımızı boş bırakmasın. O mübarek analık duygusunu hepimiz tadalım inşallah

nevrocum benim dün yumurtalar toplandı 21 taneymiş transfer için haber bekliyorum bu arada senin de cmt. miş işlemin şimdiden kolay gelsin canım benim..

nehir maaaaşallahhhh canım :nazar:
transferin yarın mı , yoksa oldu mu şimdiye kadar fisfisfis
inşallah güzel güzel tutunurlar anneciklerine :Saruboceq:
nevrosky canım senin tedavin nasıl gidiyor :1hug:
hepimizin kandili mübarek , duaları kabul olsun .. tedavide olanlara bol şans dilerim , Allah yardımcıları olsun ve inşallah hayırlısıyla hayırlı sonuçlar alırlar ve burdan kutlamak da nasip olur bize ..
Hamiş olanların bebişleri sağlıcakla ve zamanında gelir inşallah ..
Olumsuz sonuç almış ve beklemede olan arkadaşlarımıza Allah sabır , maddi-manevi güç ve umut versin :Saruboceq:
meleklerini cennete yollayan arkadaşlarıma herkesten , herşeyden çok sabır diliyorum ve inşallah bir daha denemeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir mis kokuluları :Saruboceq:

selam kızlar aranızda şu anda gonalf 300 kullanan varmıne olur acil kalemin üzerinden birşey soracağım çok acil

nevrosky canım ben kan testimi tekrarladın 12. gün 55 14. gün 101, 16. gün 297 artık hamileyim darısı tüm isteyenlere

nevrosky canım ben kan testimi tekrarladım 12. gün 55 14. gün 101, 16. gün 297 artık hamileyim darısı tüm isteyenlere

merhaba arkadaşlar.Mübarek mevlüt kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun.

Sağol canım. :1hug: :asigim: Senin de kandilin ve kadınlar günün kutlu olsunn. a.s.

hepinizin mevlüt kandili mübarek olsun. Allah hepimizin dileklerini kabul edip kucaklarımızı boş bırakmasın. O mübarek analık duygusunu hepimiz tadalım inşallah

Aminnn canımmmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :asigim:

nehir maaaaşallahhhh canım :nazar:
transferin yarın mı , yoksa oldu mu şimdiye kadar fisfisfis
inşallah güzel güzel tutunurlar anneciklerine :Saruboceq:
nevrosky canım senin tedavin nasıl gidiyor :1hug:
hepimizin kandili mübarek , duaları kabul olsun .. tedavide olanlara bol şans dilerim , Allah yardımcıları olsun ve inşallah hayırlısıyla hayırlı sonuçlar alırlar ve burdan kutlamak da nasip olur bize ..
Hamiş olanların bebişleri sağlıcakla ve zamanında gelir inşallah ..
Olumsuz sonuç almış ve beklemede olan arkadaşlarımıza Allah sabır , maddi-manevi güç ve umut versin :Saruboceq:
meleklerini cennete yollayan arkadaşlarıma herkesten , herşeyden çok sabır diliyorum ve inşallah bir daha denemeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir mis kokuluları :Saruboceq:

Canım benim 10 yumurtam toplandı. 8'i işleme alımış. 4'ü döllendi. Haber bekliyoruz. a.s.

selam kızlar aranızda şu anda gonalf 300 kullanan varmıne olur acil kalemin üzerinden birşey soracağım çok acil

Canım geç gördüm mesajını. Hayırdır ne oldu. Halletmişsindir umarım. a.s.

nevrosky canım ben kan testimi tekrarladın 12. gün 55 14. gün 101, 16. gün 297 artık hamileyim darısı tüm isteyenlere

Canım tebriklerrrrrrrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey: :hooray: :nazar: Pozitiftekilerdeki durumunu güncelledim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

nevrosky canım ben kan testimi tekrarladım 12. gün 55 14. gün 101, 16. gün 297 artık hamileyim darısı tüm isteyenlere

Canım hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı başımıza:Saruboceq:

Tatlım :teselli: Keşke şimdi burda başka kelimeler yazıyor olsaydı , sevinç çığlıklarını duysaydık. Ama kısmet böyletmiş. Olmayınca olmuyor. Ama bu hiç olmayacak demek değil. 2 deneme olmuş ama pes etmek yok. 3.'de bir sürpriz olup iki tane çıkıp gelirse affettirirler kendilerini di mi ama bitanemm. :1hug: a.s.

LİSTELER GÜNCELLENDİ

çok üzüldüm canım hayırlısı böyleymiş.

02 mart tarihli test sonucum negatifsenağlama

sedayıldız canım çok üzüldüm ya Allah hayırlısını versinsenağlama

canlarım sizi en iyi ben anlarım ve tabi ki bizim yaşadığımızı yaşayanlar.dün akşam adet oldum.tabi içi yanan yine ben oldum. eşimin umrunda bile olmadı. Allah bildiği gibi etsin.ne bu çektiğimiz ya....

kızlarrr çok saolun. nevro canım inşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşacaksın. aysun canım senide çok ama çok tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

selam arkadaşlar benim de 23 şubat transfer günümdü. cuma günü sonucu öğrendim ve 11. gün değeri 23.47 idi. Ama dr emin olamadığı için c.tesi testi tekrarlamamı istedi ve sonuç maalesef 22 çıktı. o an dünyam başıma yıkıldı sandım. dr u aradım ve 20 nin altına düşmediği sürece karamsar olma, p.tesi testi tekrarla dedi ve bugün sonucu öğrendim 128. !!!!! inanamadım mucize gibi birşeydi bu ve hala da inanamıyorum gerçek mi bu. çarşamba testi tekrarlıyacağız inş. katlanarak devam eder ve bende hamileler listesine girerim

Back