nevrom negatif tescillendi.
allahım tez zamanda meleğini verir inşallah
sen ve senin gibi arkadaşları görünce diyorumki kendime dur yeni başladın daha yolun başındasın diyip kuvvet topluyorum vallahi
allahım tekrar ediyorum tez zamanda versin melegini ve meleklerimizi kucaklarımıza inşallah
Canımmm seni de ekledim. İnşallah Allahım bu sefer yüzünü güldürür aysecimm. Dualarım seninle. :Saruboceq: a.s.
nevrocum tedaviye başlamışsın hayırlı olsun ilk seferde olucak gibi geliyor bana umarım yanılmıyorumdur ama içimde seninle ilgili öyle bir his var..kolay gelsin canım benim....
sagol canim allahim hepimizin yuzunu tez zamanda guldurur insallah..
ben 4.5 senedir ugrasiyorum klome tedavimi hiç saymiyorim, bi sene filan kullandim ve o zamanda belki bi 10 tane negatif aldim!!
ve bende senin gibi dusunuyorum, sen daha yenisin bana gore, ve bana gore benden daha çok once bu ise baslayanlar var..
karansirliga dusunce beni hatirla :teselli:
insallah yakin zamanda poztifliler listesinde ismim olur canim :CüvCüv:, ve tabii ben ve herkesin ismi olur :Saruboceq::Saruboceq:
canım tedavin hayırlı olsun. Allah sonunda yuzunu guldursun inşallah. elbet herkes soylemıstır ama bu bebegın sana yaklasması için lutfen stres sıkıntı yapma. o hemencecık gelır. yeterkı rahat ol. bende daha çok yenı bu yoldan gectım. sukurler olsun yuzum guldu. rabbım tum ısteyenlerın tum emek verenlerın yuzunu guldursun.
Sağol bitanem. Amin inşallah. Kesinlikle haklısın. Stress yapmamalıyız. İnşallah sen de sağlıkla kucaklarsın yavrunu canım. :Saruboceq: :Saruboceq:
Tatlım üzüldümm çook.. :çok üzgünüm: Hissetmiştin.. :teselli: Ama yıkılmak yok tamam mı. Vazgeçmek yok tamam mı. İsyan etmek de yok tamam mı. Bol bol dua edeceğiz. Gücünü toplayacaksın. Yeniden deneyeceksin. Mucizelere de açık olacağız. Doğal yoldan bile gelebilir. Sıkma canını lütfen. Olsaydı keşke. Şu an başka şeyler konuşuyor olsaydık. Ama Allahım yazmamış. İnşallah yazmıştır. İnşallah kavuşursun canım.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
merhaba nevrocum ve diger arkadaşlar
benide ekleyin biz buraların müdavimleriyiz
ben senin diger listendede varım ama öyle çok uzayıp giden bi topikki o nevrocum ben ona yetişemiyorum oyüzdende fazla yabancı kalıyorum oraya
bakalım budamı öyle olacak ki senin açtıgın topikler öyle oluyo ben yine yetişemem herhalde
artık idare edin napıyım.hem nette fazla kalmak istemiyorum hemde vaktim yok fazla....
benimde bir negatif micro sonucum var şimdi 2.microya başladık ankarada... sorunumuzda azosperm ve y delesyonu ben 27 yaşındayım eşim 31
RABBİM HEPİMİZİN HAYIRLISIYLA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
nevrocum tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırız birlikte
sağol canım. isyan etmem,inşallah rabbim bugün akıttığım göz yaşlarını öyle görmez.onlar sadece hasret gözyaşları. çok çabaladık.olmayınca olmuyor.sabahlaara kadar yalvardım,dua ettim,devamlı felak -nas okudum.allah böylesini hayırlı görmüş. O, OL demezse herşey boş.inşallah hepimiz tez zamanda anne oluruz.
merhaba arkadaşlar ameliyatımın onuncu günü yani dün kontrolüm vardı.allaha sükür yaram çok güzel kapanmış dahada önemlisi ben yeniden başlamak için 6 ay falan bekletir diye üzülüyordum ama iki ay sonra başlayabilirsin deyince dünyalar benim oldu.allah başka bir dert keder vermezse inşallah haziranda tekrar start vereceğiz bu zorlu ama sonucu güzel olacak marotona.bu arada nevrocum çokta önemli değil ama eşimin yaşı 35 değil 33 canım.değiştirmesemde olur sadece gözüme takıldı yazayım dedim.hayırlısıyla bakalım haziranda tedavidekiler sonrasında da nasipse pozitif sonuç alanlar listesine girmeyi umuyorum bakalım inşallah.
Nevrosky canım benim mikro denemem son anda aşılamaya çevrildi. Çünkü 6 tane folikül oluştuğu için Doktorum sayıyı çok yeterli bulmadı aşılama olmamı tavsiye etti daha önce iki başarısız aşılama geçirmiştim.Yumurta sayısı az şansında azalıyor dedi tabi tutabilir ama risk alma bence dedi 1.mikro hakkımın gitmisini istemedi bize bıraktı bizde aşılamayı tercih ettik.28 Şubatta aşılama oldum.Listedeki yerimi değiştirebilirsin.Hayırlısı olsun belki hakkımda böylesi hayırlı.Tedavisi devam eden arkadaşlar inşAllah güzel haberler verirler.Buarada tedaviye başlamışsın hayırlı olsun Allah senin ve bizlerin yüzünü güldürsün.Sevgiler.
sende anladın beni sagolasın canım ya ilkinde bu kadar tedirgin degildim rahattım ama olmadı şimdi 2. die herhalde korkuyom bu seferde olmazsa die allahım korusun hepimizin yardımcısı olsun inşallah herkesin son tedavisi olur canım benim transfer martın sonu seninki ne zaman..allahım bizi de mutlu sona kavuştur ya rabbim..
Kızlar ben bütün gün yoktum. Bugün benim de Tüp Bebek Tedavim start aldı. hihoyyyt Kısa protokol olacak , ilk denemem , iğnelere başladım , benim yaşım 31 , eşimin yaşı 35. Ege Üniversitesi Tüp Bebek Merkezinde yaptırıyorum. Erkek infertilitesi , morfoloji sorunu. Daha sonra gelişmeler oldukça paylaşırım sizinle. :1hug: Geçmişi okuyup güncellemeleri bu gece yapacağım. a.s.
nevrosky canım benim 10. gün değerim 50,9 çıktı. inşallah katlanarak artar. darısı isteyen herkesin başına :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?