Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

lansor 17, aymes çok sağolun inşallah değerler katlanır. allah sizlere ve tüm isteyenlere nasip etsin

--------------------------------------------------------------------------------

ben 27,eşim 28 yaşında
kısa protokol
sperm sayısı düşüklüğü
2 embriyo 4.gün transfer
ilk denememiz
sonuç pozitif
ilk kontrol 21 mart
medicana beylikdüzü
3 embriyo donduruldu

drısı isteyen herkesin başına arkadaşlar....

1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)
ben 29 eşim 38 yaşındaydı
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?
kısa protokoldü
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)
eşimde sperm sayısı eksikliği vardı bide canlı sayısı çok azdı
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?
3 embriyo tansfer edildi 3 çüde 1. kalitedeydi
5-Kaçıncı deneme?
2. denemede başarılı olduk
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
pozitif:teytey:
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?
tek bebiş canım
8-Tedavi gördüğünüz merkez
ege üniversitesi tüp bebek merkezi
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?

ya evet çok güzel ifade etmişsin diğer topikte ben de varım ama ben de takip edemiyorum günde 30 sayfa atıyor..nevro beni de affedersin artık...

bu arada bu gece çatlatma iğnesini yapıyorum...çarşamba sabah toplanıyor inşallah.. şimdiye kadar çok kolay ve yolunda gitti umarım bundan sonra da problem çıkmaz yine gelişmeleri yazarım öpüyorum....:enbuyukkk::enbuyukkk:

merhaba canım benı hamıle lıstesınden alıp bebegını kaybeden lıstesıne eklermısın acım buyuk ama hayat devam edıyor gebelık devam etmedı 5 hafta

merhaba canım benı hamıle lıstesınden alıp bebegını kaybeden lıstesıne eklermısın acım buyuk ama hayat devam edıyor gebelık devam etmedı 5 hafta

canımm günlerdir çok merak ettim seni kıyamam ben sana Rabbim yardımcın olsun ve sabır versin her işte bi hayır vardır derler canım. üzülme demek boş anlamsız biliyorum neler yaşadıgını tahmin ediyorum ama Rabbim böylesini uygun görmüş demekki. inşallah en kısa zamanda yeniden kavuşursun meleğine

herkese selamlar.meleklerimizi bir an önce kucaklarımıza almak dileğiyle...

1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)
ben 26 eşim 27 yaşındaydı.

2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?
uzun protokol uygulandı.dondurulmuşta transfer edildi.

3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)
vücudun yumurta üretmiyor,rahim bu yüzden çok küçük.eşimde de azosprem var.ayrıca ilaçlar bende ödem yapıyor.yani ohss oluyorum.

4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?
2 denemede de3 transfer yapıldı.1. kalitede yumoşlardı.

5-Kaçıncı deneme?
3.denememizi yapıcaz

6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
ilk deneme pozitif fakat sonra düşük.2.denemede hiç tutmadı.

7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?
8-Tedavi gördüğünüz merkez
ankara hacettepe üni.

9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?
ben ilaçlardan dolayı ödem topladım en şiddetlisinden 15 gün hastanede yattım.kanım akciğer ve beyinde pıhtılaşmaya başlamıştı.ama sabırla ve umutla 3.denemem için hazırım.

İyi geceler bayanlar.. :1hug: :asigim: Hemen okuyalım geçmişi , güncellemeleri yapalım bakalım. a.s.

Canım işledim pozitif listemize. Çoğu kişiye umut olacaksınız. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: Gelişmelerden haberdar et bizleri. a.s.

Canım sağolasın. İnşallah öyle olur tatlımm. Aminnnn. Sen de tez zamanda tedaviye başlayıp yavruna kavuşursun inşallah canımm. :Saruboceq: a.s.

nevrosky canım benim 10. gün değerim 50,9 çıktı. inşallah katlanarak artar. darısı isteyen herkesin başına :teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: Tebriklerrr bitanemmm. :asigim: Çok güzel bir haber bu. Sevincini paylaşıyoruz canımm. :sm_cool: İnşallah değer güzel katlanır. Bizleri haberdar etmeyi unutma. Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah canım.. :Saruboceq:

Canım harikaaaa. :içelim: Sen de yüzü gülen arkadaşlarımızdansın. Çok sevindim. Dilerim sağlıkla kucaklarsın yavrunu ya da yavrularını :1hug: :asigim:

Canım arkadaşım. Seni de ekledim pozitif listemize. Bebeğini sağlıkla kucaklamanı diliyorum. :Saruboceq: Yardımların için buradan da teşekkür ediyorum sana. a.s. Öpüyorum kocaman. Şeniz

Ne demek bitanem. nzmyhn arkadaşıma da dediğim gibi. Müsait olduğunuzda gelirsiniz. Hızlı akıyor diğer topiğimiz haklısınız. Çatlatma iğnen hayırlı olsun canım. İnşallah yumurtaların da sorunsuz bir şekilde toplanır ve devamı gelir tedavinin. Dualarımız seninle tatlım. :Saruboceq: a.s.

Canım çok üzüldümmm. :çok üzgünüm: Kısmet değilmiş kucaklamak. Hayırlısı böyleymiş diyelim. Mutluluğu tadıp da kaybetmek çok daha zordur elbet. Allah sana sabır versin. Güç versin. En kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yakalarsın dilerim tatlım. :Saruboceq:

Canım listemize ekledim seni. :1hug: Dilerim bir dahaki denemende seni pozitif sonuç alan arkadaşlarımızın arasına alırım. Sen böyle azimli olduktan sonra , için umut dolduktan sonra engelleri aşacaksın. :lepi:

LİSTELER GÜNCELLENDİ..

nevrosky artık benide eklermisin mikroenjeksiyon,erkek infertilitesi, ben 36 eşim 39 yaşında,uzun protokol, kıbrıs tüp bebek merkezi, tedavime bugün başladım. 2 kere mikroenjeksiyon denememiz var. ve çok heyecanlıyım......delikafadulden

canım bende orda tedavı goruyorum dr kım???

[
Canım arkadaşım. Seni de ekledim pozitif listemize. Bebeğini sağlıkla kucaklamanı diliyorum. :Saruboceq: Yardımların için buradan da teşekkür ediyorum sana. a.s. Öpüyorum kocaman. Şeniz

rica ederim canım ne demek herzaman demiştim ):kaydirigubbakcemile2

canım çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı buymuş rabbim sabırlar versin gönlünün muradını versin aminn

Ekledim canım. a.s. Tedavin hayırlı olsun. İnşallah pozitif görürsün , burda beraber kutlarız. hihoyyyt Pozitif listesine de transfer ederiz seni. Şeniz

kızlar benide eklermisiniz listeye
2.denememiz uzun protokol kadın ifertilitesi benim yaşım 25 eşimin 26 malesef 7. haftada bebeğimi kaybettik bursa tüp bebek merkezinde tedavi gördüm 5 embriyo transfer edildi 1. kalitedeydiler dadece 1 tanesi tutundu inşallah hepimize uğur getirir liste

aminnnn nevrosky cim....

sedacım benim dr savaş özyiğit... ben seni takip etmiştim. sen halil ibrahime gidiyorsun demi. yani diğer hastaneye

slmlar benımde ılk tup bebek denemem ınsallah herkese rabbım hayırlı sonuclar nasıp eder transferımın 6cı gunu ve kasık agrılarım bel agrılarım mevcut sonucu ogrendıgımde sızlerle paylasmak umıdı ıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…