Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevrosky canım benim 10. gün değerim 50,9 çıktı. inşallah katlanarak artar. darısı isteyen herkesin başına :teytey:
merhaba nevrocum ve diger arkadaşlar
benide ekleyin biz buraların müdavimleriyiz
ben senin diger listendede varım ama öyle çok uzayıp giden bi topikki o nevrocum ben ona yetişemiyorum oyüzdende fazla yabancı kalıyorum oraya
bakalım budamı öyle olacak ki senin açtıgın topikler öyle oluyo ben yine yetişemem herhalde
artık idare edin napıyım.hem nette fazla kalmak istemiyorum hemde vaktim yok fazla....
benimde bir negatif micro sonucum var şimdi 2.microya başladık ankarada... sorunumuzda azosperm ve y delesyonu ben 27 yaşındayım eşim 31
RABBİM HEPİMİZİN HAYIRLISIYLA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
merhaba canım benı hamıle lıstesınden alıp bebegını kaybeden lıstesıne eklermısın acım buyuk ama hayat devam edıyor gebelık devam etmedı 5 hafta
Merhabalar arkadaşlar, bende katılmak isteim
1- ben 28 eşim 29 yaşında
2- Kısa protokol
3- Sebepsiz infertilite
4- 2. embriyo 5. günde transfer edildi.
5- İlk denememiz.
6- Sonuç Pozitif
7- Henüz keseler görülmedi 20 martta ilk kontrol
8- Medicana Internatıonal
nevrocum insallah tedain başarıyla sonuçlanırr allah yardımcın olsun inşallah sende en yakın zamanda bebeişlerne kavusursun içimden öle geciyo :CüvCüv:cok yakısıcak sanaaaa darısı benimde basıma bende bir kaca kadar baslıyorum hayırlısıyla hakkımızda hayırlısı ins dualarımız seninle :dance::dance:
nevrosky canım benim 10. gün değerim 50,9 çıktı. inşallah katlanarak artar. darısı isteyen herkesin başına :teytey:
--------------------------------------------------------------------------------
ben 27,eşim 28 yaşında
kısa protokol
sperm sayısı düşüklüğü
2 embriyo 4.gün transfer
ilk denememiz
sonuç pozitif
ilk kontrol 21 mart
medicana beylikdüzü
3 embriyo donduruldu
drısı isteyen herkesin başına arkadaşlar....
1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)
ben 29 eşim 38 yaşındaydı
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?
kısa protokoldü
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)
eşimde sperm sayısı eksikliği vardı bide canlı sayısı çok azdı
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?
3 embriyo tansfer edildi 3 çüde 1. kalitedeydi
5-Kaçıncı deneme?
2. denemede başarılı olduk
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
pozitif:teytey:
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?
tek bebiş canım
8-Tedavi gördüğünüz merkez
ege üniversitesi tüp bebek merkezi
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?
ya evet çok güzel ifade etmişsin diğer topikte ben de varım ama ben de takip edemiyorum günde 30 sayfa atıyor..nevro beni de affedersin artık...
bu arada bu gece çatlatma iğnesini yapıyorum...çarşamba sabah toplanıyor inşallah.. şimdiye kadar çok kolay ve yolunda gitti umarım bundan sonra da problem çıkmaz yine gelişmeleri yazarım öpüyorum....:enbuyukkk::enbuyukkk:
merhaba canım benı hamıle lıstesınden alıp bebegını kaybeden lıstesıne eklermısın acım buyuk ama hayat devam edıyor gebelık devam etmedı 5 hafta
herkese selamlar.meleklerimizi bir an önce kucaklarımıza almak dileğiyle...
1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)
ben 26 eşim 27 yaşındaydı.
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?
uzun protokol uygulandı.dondurulmuşta transfer edildi.
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)
vücudun yumurta üretmiyor,rahim bu yüzden çok küçük.eşimde de azosprem var.ayrıca ilaçlar bende ödem yapıyor.yani ohss oluyorum.
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?
2 denemede de3 transfer yapıldı.1. kalitede yumoşlardı.
5-Kaçıncı deneme?
3.denememizi yapıcaz
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
ilk deneme pozitif fakat sonra düşük.2.denemede hiç tutmadı.
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?
8-Tedavi gördüğünüz merkez
ankara hacettepe üni.
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?
ben ilaçlardan dolayı ödem topladım en şiddetlisinden 15 gün hastanede yattım.kanım akciğer ve beyinde pıhtılaşmaya başlamıştı.ama sabırla ve umutla 3.denemem için hazırım.
nevrosky artık benide eklermisin mikroenjeksiyon,erkek infertilitesi, ben 36 eşim 39 yaşında,uzun protokol, kıbrıs tüp bebek merkezi, tedavime bugün başladım. 2 kere mikroenjeksiyon denememiz var. ve çok heyecanlıyım......delikafadulden
Canım başın sağolsun
ne diyceğimi şaşırdım birden
Allah sabırlar versin:1hug:
nevrosky artık benide eklermisin mikroenjeksiyon,erkek infertilitesi, ben 36 eşim 39 yaşında,uzun protokol, kıbrıs tüp bebek merkezi, tedavime bugün başladım. 2 kere mikroenjeksiyon denememiz var. ve çok heyecanlıyım......delikafadulden