• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

ay sagolasın canımya korkudan böyle oldum olacak olmayacak die sendemi tedavidesin sizde yokmu öyle şeyler ya tek benmiyim bilemedim.. sen hangi aşamadasın nerde yaptırıyon...allah tüm isteyenlere versin aminnnnn.

canım rahat ol. herşey allahtan. eğer varsa kaderimizde bebek sahibi olmak allah bizede nasip edecek inşallah.benim 9 gün önce dış gebelik nedeniyle bebeğim alındı malesef. yarın dr. kontrolüm var yeni tedaviye ne zaman izin verileceğini yarın öğreneceğim.gerçi bana kalsa bir ay sonra başlarım ama en az 3-4 ay verirler vücudumun kendini toplaması için.mecbur bekleyeceğiz.

gözün aydın allah kucagına almayı naisp etsin bende ikinci denememi martta yaptıracam bizlerde dua et lütfen senin duan kabul olur allahım herkese nasip etsin inşallah o duyguları ben korkuyorum ikinci deneme diye olmayacak diye aglama krizlerim oluyor normalmi napmam lazım...

Canım al bendende okadar bende aynı şeyleri düşünüyorum sürekli ağlıyorum ya 2.dede olmazsa diye bu endişe gerçekten çok kötü aslında bunu düşünmemeliyiz ama elimizde değil aynı şeyi yaşadığım için çok iyi anlıyorum.
Allah yardımcımız olsun inşallah tez zamnda kavuşuruz bebişlerimize:1hug:

Kızlar ben bütün gün yoktum. Bugün benim de Tüp Bebek Tedavim start aldı. hihoyyyt Kısa protokol olacak , ilk denemem , iğnelere başladım , benim yaşım 31 , eşimin yaşı 35. Ege Üniversitesi Tüp Bebek Merkezinde yaptırıyorum. Erkek infertilitesi , morfoloji sorunu. Daha sonra gelişmeler oldukça paylaşırım sizinle. :1hug: Geçmişi okuyup güncellemeleri bu gece yapacağım. a.s.

Kızlar ben bütün gün yoktum. Bugün benim de Tüp Bebek Tedavim start aldı. hihoyyyt Kısa protokol olacak , ilk denemem , iğnelere başladım , benim yaşım 31 , eşimin yaşı 35. Ege Üniversitesi Tüp Bebek Merkezinde yaptırıyorum. Erkek infertilitesi , morfoloji sorunu. Daha sonra gelişmeler oldukça paylaşırım sizinle. :1hug: Geçmişi okuyup güncellemeleri bu gece yapacağım. a.s.

haydi hayırlı uğurlu olsun tedaviniz canım. inşallah hemencik hamile kalır,sağlıklı ve huzurlu bir hamişlik geçirir sonunda sağlıklı bir şekilde bebiş yada bebişlerini alırsın kucağına.allah yolunuzda kolaylıklar nasip etsin inşallah

hayırlı olsunnnn bitanem mmmm. kaydirigubbakcemile3ananas suyu içmeye başla.burda biryerde okumuştum,yumurta kaliteli ve bol oluyormuş. :içelim::içelim:ve dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:

ben bu akşam 2 tane idrar testi yaptım kabak gibi tek çizgi vardı.yarın kanda baktırıcam.12.gün sonucu 1,3 falan gelicek diye bekliyorum.işin garibi göğüsüm şiş,sol kasığım ağrıyor,ateşim gündüz 36,7 akşam 37,1 civarı. yüzüm solgun,öğrencilerime bakınca içim akıyor,ağlayasım geliyor. ve bugün sınıfta burnuma köfte kokuları geldiiii. okulda 3-4 arkadaşım,dışarıda da bir arkadaşım 5aylık gebe.göbüşleri çıktı. habire göbüş sevip duruyorum. bir saat sonra da içim buruluyor.Allah a asla isyan etmem,kibir yapmamak için elimden geleni yapıyorum.sanırım psikolojik hamile olacam bu gidişle..

saol canim benim.insallah allah bütün arkadaslara nasip eder bu duyguyu.canim bende bu 2.ye kesin olmiycak gözüyle bakiyodum.bide dondurulmusla oldu ya kesin olmadi diodum.ama allahin isi iste o istedimi hersey oluyo.test yaptirmaya giderken insallah pozotiftir diye okadar dua ettimki allahim kabul etti.rahat olmaya calis desemde ne kadar zor oldugunu biliyorum en azindan cabala.kendini cok dinleme ve genelde dinlen canim.insallah güzel hbrleri alicaz senden..:Saruboceq:dualarim sizinle canim arkadaslarim..

sagolasın canım beni iii anlamışsın bende 2. diye çok korkuyorum ya olmazsa tüm gözler üzerimizde eşimiz bilerahat olunamıyor bir türlü inşallah bu sefer canım ya çok istiyorum allah razı olsun duanı eksik etme herkesden allahım kimsenin emegini boşa çıkartmasın maddi manevi zor süreç en iii sen anlıyorsundur...

canım rahat ol. herşey allahtan. eğer varsa kaderimizde bebek sahibi olmak allah bizede nasip edecek inşallah.benim 9 gün önce dış gebelik nedeniyle bebeğim alındı malesef. yarın dr. kontrolüm var yeni tedaviye ne zaman izin verileceğini yarın öğreneceğim.gerçi bana kalsa bir ay sonra başlarım ama en az 3-4 ay verirler vücudumun kendini toplaması için.mecbur bekleyeceğiz.

canım çok büyük geçmiş olsun öncelikle inşallah son tedavilerimiz olur allah yar ve yardımcımız olsun...bizide görür inşallah..

Canım al bendende okadar bende aynı şeyleri düşünüyorum sürekli ağlıyorum ya 2.dede olmazsa diye bu endişe gerçekten çok kötü aslında bunu düşünmemeliyiz ama elimizde değil aynı şeyi yaşadığım için çok iyi anlıyorum.
Allah yardımcımız olsun inşallah tez zamnda kavuşuruz bebişlerimize:1hug:

sende anladın beni sagolasın canım ya ilkinde bu kadar tedirgin degildim rahattım ama olmadı şimdi 2. die herhalde korkuyom bu seferde olmazsa die allahım korusun hepimizin yardımcısı olsun inşallah herkesin son tedavisi olur canım benim transfer martın sonu seninki ne zaman..allahım bizi de mutlu sona kavuştur ya rabbim..

allahım tüm tedavidekilere yardım et emeklerimiz boşa gitmesin lütfen son tedavilerimiz olsun hayırlı bir şekilde hayırlı bir şekilde tüm isteyen herkes bebişine kavuşur inşallah.

1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)
* ( son denememizde ) ikimiz de 30
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?
* antagonist protokol ( ultra kısa protokolmüş , hatta antagonist hibrid gibi bir şeydi fisfisfis )
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)
* erkek infertilitesi - varikosel-ameliyat oldukafamçokkarıştı
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?
* 4 embriyo trasfer edildi .. 3ü 1. kalite , 1i 2. kalite embriyolardı
5-Kaçıncı deneme?
* 4. mikroenjeksiyon denemesi-hiç aşılama tecrübemiz yok
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
* pozitif :nazar: :teytey:
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?
* 2ydi , artık 1 benneyaptımki
8-Tedavi gördüğünüz merkez
* 2 ere memorila , 3. deneme bahçeci kliniği , son denemem umut tüp bebek-İst.
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?

ben bu paylaşımların çok faydalı ve değerli olacağı inancındayım ..
deneyimlerim dahilinde sorusu olan arkadaşları seve seve yanıtlarım :1rolleyes
:

hayırlı olsunnnnnnnn
inşallah sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza alacağınız ilk ve son denemeniz olur :Saruboceq:
bol bol su içmek lazım , süt+yumurta hergün yerimseniben

hadi hayırlı uğurlu olsun canım tedavin inşallah allahın izni ile sonu kucağında meleğinle bitecek ve burda hep beraber sevineceğiz :nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun tedavin alahım sana bana ve tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah..

nevroski kardeş öncelikle emeğine sağlık canım
benide bu listeye eklermisin onca listeye girdim hiç biri işe yaramadı inşallah bu liste bana hepimize uğur getirecek
1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)ben 23 eşim 26
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?kısa protokol
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)eşimde varikosel vardı 2 sene önce ameliyat oldu daha düzelmedi sperm sayısı düşük
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?3 embriyo transfer edildi her iki denememdede .
5-Kaçıncı deneme?2
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)3 aşılama 2 tüpbebek tedavim hepsi negatif sonuçlandı
8-Tedavi gördüğünüz merkez izmir irenbe tüp bebek merkezi
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?bundan sonraki palanım yaza kadar kendimi toplayıp hem maddi hem manevi, tekrar bu güzel ve yorucu maratona devam etmek bıkmadan usanmadan :lepi:

Canım hoşgeldin. Listemize ekledim. İnşallah pozitif sonuç alanlar bölümüne transfer olursun bir dahaki denemende. a.s.

canım benim biri düşük dış gebelik değil öyle yazmışsın

Canım düzelttim. a.s.

nevroskyy yeni topiğin hayırlı olsun gene en güzeli başarmıssın nazar değmesin ins sayende burdan yararlanıyoruz allah razı olsun ins bende tedaviye basladıgımda burdan sizinle paylasıcam herseyin hakkımızda hayırlısı ins

Ne demek bitanem. :1hug: :asigim: İnşallah başlamana gerek kalmaz. Doğal yoldan hamişş kalırsın. :Saruboceq: :CüvCüv:

dünürümmmm listene girecemdee bu durumda ben ne yazammm diye bilemedimm yaww:uhm::uhm:

Negatife alalım. Arkasına da yazalım doğal yoldan diye. Sen o zamanki bilgileri yazarmısın dünürümmmm. a.s. :1hug:

mrb arkadaşlar ben 27 eşim 45 yaşında eşimde hareketliik az ve morfoloji bozukluğu bende ise yumurta ürememe problemi var.1.mikroenjeksiyonda kısa protokol 7 yumurta ve hiç döllenme olmadı.2.mikroenjeksiyon yine 7yumurta ve 3embriyo oluştu.2sini trasfer ettiler ama adetim normal gününde geldi tutmadı yani.şimdi diğer embriyonun transferinin yapılacağı günü bekliıyorum rahim içinin kalınlaşmasını bekliyoruz haftada 1 kontrole gidiyorum

Canım Allahım inşallah senin de yüzünü güldürür. Tez zamanda kalınlaşır rahim , şartlar olgunlaşı ; transfer olur ve bebeğine kavuşursun dilerim. :Saruboceq:

bende pozitif sonuc alanlarin listesindenim.
benim yasim 26 esimin 28
sorun esimnin spermlerinde yapisiklik vardi.
2.mikro denememizdi.dondurulmuslarla denedik.
2 embriyo transfer edildi.1 tanesi 1.sinif kaliteydi.1taneside normaldi.
1i tuttu.12 haftalik tek bebek hamileligi yasiyorum.
alman hastanesi bahceci kliniginde yaptik.

Canım tebriklerrr. :nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

hayırlı olsunnnn bitanem mmmm. kaydirigubbakcemile3ananas suyu içmeye başla.burda biryerde okumuştum,yumurta kaliteli ve bol oluyormuş. :içelim::içelim:ve dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:

ben bu akşam 2 tane idrar testi yaptım kabak gibi tek çizgi vardı.yarın kanda baktırıcam.12.gün sonucu 1,3 falan gelicek diye bekliyorum.işin garibi göğüsüm şiş,sol kasığım ağrıyor,ateşim gündüz 36,7 akşam 37,1 civarı. yüzüm solgun,öğrencilerime bakınca içim akıyor,ağlayasım geliyor. ve bugün sınıfta burnuma köfte kokuları geldiiii. okulda 3-4 arkadaşım,dışarıda da bir arkadaşım 5aylık gebe.göbüşleri çıktı. habire göbüş sevip duruyorum. bir saat sonra da içim buruluyor.Allah a asla isyan etmem,kibir yapmamak için elimden geleni yapıyorum.sanırım psikolojik hamile olacam bu gidişle..

Sağol bitanemm. Amin inşallahhh. :Saruboceq: :CüvCüv:
Senin de yarın test günün. İdrar testine aldanma sen. İnşallah pozitiftir ve seni hemen pozitif listesine alırım canımmmmm. :teytey:

allahım tüm tedavidekilere yardım et emeklerimiz boşa gitmesin lütfen son tedavilerimiz olsun hayırlı bir şekilde hayırlı bir şekilde tüm isteyen herkes bebişine kavuşur inşallah.

Amin canım inşallahhh. Allah hayırlısını versin hakkımızda. :Saruboceq:

1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)
* ( son denememizde ) ikimiz de 30
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?
* antagonist protokol ( ultra kısa protokolmüş , hatta antagonist hibrid gibi bir şeydi fisfisfis )
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)
* erkek infertilitesi - varikosel-ameliyat oldukafamçokkarıştı
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?
* 4 embriyo trasfer edildi .. 3ü 1. kalite , 1i 2. kalite embriyolardı
5-Kaçıncı deneme?
* 4. mikroenjeksiyon denemesi-hiç aşılama tecrübemiz yok
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
* pozitif :nazar: :teytey:
* 2ydi , artık 1 benneyaptımki
8-Tedavi gördüğünüz merkez
* 2 ere memorila , 3. deneme bahçeci kliniği , son denemem umut tüp bebek-İst.
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?

ben bu paylaşımların çok faydalı ve değerli olacağı inancındayım ..
deneyimlerim dahilinde sorusu olan arkadaşları seve seve yanıtlarım :1rolleyes
:

Tebrikler bitanem. :hooray: :nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.. :Saruboceq:

hayırlı olsunnnnnnnn
inşallah sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza alacağınız ilk ve son denemeniz olur :Saruboceq:
bol bol su içmek lazım , süt+yumurta hergün yerimseniben

hadi hayırlı uğurlu olsun canım tedavin inşallah allahın izni ile sonu kucağında meleğinle bitecek ve burda hep beraber sevineceğiz :nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun tedavin alahım sana bana ve tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah..

quote=lansor17;5506439]haydi hayırlı uğurlu olsun tedaviniz canım. inşallah hemencik hamile kalır,sağlıklı ve huzurlu bir hamişlik geçirir sonunda sağlıklı bir şekilde bebiş yada bebişlerini alırsın kucağına.allah yolunuzda kolaylıklar nasip etsin inşallah[/quote]

nevroky meraba canım bende Ege üniv tesinde tedavi olmuştum hayırlı olsun canım

Canlarım teşekkürler. Tavsiyeler için de çok sağolun. Desteğiniz , güzel dilekleriniz için de. :asigim: Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq:

LİSTELER GÜNCELLENDİ.

slm canim yeni sayfan hayirli olsun herkesin sonucu pozitif olur insallah...

benide listeye alabalirsiniz;))

ben 28, esim 29
ben pko, esimde morfolojik sorun var
ekim 2007'de ilk tupbebek maceramizi uzun protokolle baslandi, ve 20ye yakin yumurtadan 4tane embriyo elde edildi, bi tane 1. kalite transfer edildi sonuc negetif, ve 3tane donduruldu.
subat 2008'de dondurulmuslardan 2tane transfer edildi tutundular bebislerim ama onlari çok erken kaybettim ilk hamileligim erken dusukle sonuclandi.
ekim 2008de 2. macera basladi ve tupbebek merkezi degistirdik(belçikda yasiyorum) bu sefer kisa protokol uygulandi ve 17 yumurtadan mikro enjeksiyon yoluyla 14 embriyomuz oldu, iki tane 1. kalitede transfer edildi digerleri donduruldu. sonuc yine negatif..
ocak 2009da iki tane dondurulmus embriyo transfer edildi sonuc hala negatif!
ve simdi 10 gun içinde yine dondurulmuslarla 5. transferimi olacam insallah bu son olur ama egerki tutmazsa kalan dondurulmuslarla (normalde 8tane kalacak, iki iki cozduruluyo)devam edecegim yinemi olmadi tekrar uzun veya kisa protokol farketmez yola devam edecgim
toplam 4asilama(hepsi negatif), 4tupbebek transferi(1i dusuk 3 negatif) ve 5.transferinde eli kulaginda

ben 28, esim 29
ekim 2007'de ilk tupbebek maceramizi uzun protokolle baslandi, ve 20ye yakin yumurtadan 4tane embriyo elde edildi, bi tane 1. kalite transfer edildi sonuc negetif, ve 3tane donduruldu.
subat 2008'de dondurulmuslardan 2tane transfer edildi tutundular bebislerim ama onlari çok erken kaybettim ilk hamileligim erken dusukle sonuclandi.
ekim 2008de 2. macera basladi ve tupbebek merkezi degistirdik(belçikda yasiyorum) bu sefer kisa protokol uygulandi ve 17 yumurtadan mikro enjeksiyon yoluyla 14 embriyomuz oldu, iki tane 1. kalitede transfer edildi digerleri donduruldu. sonuc yine negatif..
ve simdi 10 gun içinde yine dondurulmuslarla 5. transferimi olacam insallah bu son olur ama egerki tutmazsa kalan dondurulmuslarla (normalde 8tane kalacak, iki iki cozduruluyo)devam edecegim yinemi olmadi tekrar uzun veya kisa protokol farketmez yola devam edecgim
toplam 4asilama(hepsi negatif), 4tupbebek transferi(1i dusuk 3 negatif) ve 5.transferinde eli kulaginda

allahım tez zamanda meleğini verir inşallah
sen ve senin gibi arkadaşları görünce diyorumki kendime dur yeni başladın daha yolun başındasın diyip kuvvet topluyorum vallahi
allahım tekrar ediyorum tez zamanda versin melegini ve meleklerimizi kucaklarımıza inşallah

nevrom negatif tescillendi.

asude geçmiş olsun canım ne yapalım annelik başka bahara allah ömür ve sağlık sıhhat versin yine denersin deneriz yılmak yok anne olmak bizim için öyle kolay değil ama çok değerli bebişlerimiz olacak allahın izniyle :teselli:

ben 28, esim 29

Canımmm seni de ekledim. İnşallah Allahım bu sefer yüzünü güldürür aysecimm. Dualarım seninle. :Saruboceq: a.s.

Back