• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

Nevro merhaba.Benim ilk tüp bebek denemem.uzun protokol kısa protokol ne bilmiyorum.16 sında 4 adet embrio transferim oldu.Durumları iyi dedi doktor ama hiç kaçıncı kalite olduğunu sormadım açıkcası.8 hücreliydi sadece.K:27 erkek :29 Erkek inf. 4 tanede dondurulmuş emb. var.28 indede sonuç belli olacak inş.Bu arada hastanede anadolu hast.

1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)ben 28... eşim 27
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?ilk kısa protokol,2.ci uzun protokol
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)sperm hareketsizliği.yumurta reservinin az olması
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?1.1 embriyo çok iyi kalite.2.1 embriyo çok iyi kalite
5-Kaçıncı deneme?2.deneme
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)1.negatif....2.31 mayıs sonuç
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?
8-Tedavi gördüğünüz merkez1 deneme antalya tüp bebek merkezi..2. deneme akdeniz üni.tıp fakültesi
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?2. denememizde negatif olursa artık iş maddiyata dayandığı için tekrar toparlanmayı beklicem.dewletimiz bizlere sahip çıkar inşallah

nevrocum cinsiyeti önemli değil.Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.

Amin canım , hepimize inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Nevro merhaba.Benim ilk tüp bebek denemem.uzun protokol kısa protokol ne bilmiyorum.16 sında 4 adet embrio transferim oldu.Durumları iyi dedi doktor ama hiç kaçıncı kalite olduğunu sormadım açıkcası.8 hücreliydi sadece.K:27 erkek :29 Erkek inf. 4 tanede dondurulmuş emb. var.28 indede sonuç belli olacak inş.Bu arada hastanede anadolu hast.

Hoşgeldin aramıza canım. :1hug: :asigim: İnşallah Pozitif sonuçlanır tedaviniz ve sen de bu mutluluğa erersin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Az kalmış sonuç gününe. Heyecanla sonucunu bekliyoruz. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)ben 28... eşim 27
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?ilk kısa protokol,2.ci uzun protokol
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)sperm hareketsizliği.yumurta reservinin az olması
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?1.1 embriyo çok iyi kalite.2.1 embriyo çok iyi kalite
5-Kaçıncı deneme?2.deneme
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)1.negatif....2.31 mayıs sonuç
8-Tedavi gördüğünüz merkez1 deneme antalya tüp bebek merkezi..2. deneme akdeniz üni.tıp fakültesi
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?2. denememizde negatif olursa artık iş maddiyata dayandığı için tekrar toparlanmayı beklicem.dewletimiz bizlere sahip çıkar inşallah

Canım inşallah bu denemeniz pozitif sonuçlanır. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Bir daha denemenize gerek kalmaz. İnşallah yavrun seninledir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Güzel haberlerini bekliyoruz. a.s.

selam kızlar.............nevrocum nasılsın..........canım hamışsın ama buraları terketmedın vefalı dostsun..............canım benım transferım çarşamba inş.................bakalım hayırlısı inş canım dualrın için çokk sağol..................kendıne ve bebemıze iyı bak..........bol bol cevız yoğurt yıyonn demı.........canım rabbım tamamına erdırsın..............senın tek mı.............öpt

selam kızlar.............nevrocum nasılsın..........canım hamışsın ama buraları terketmedın vefalı dostsun..............canım benım transferım çarşamba inş.................bakalım hayırlısı inş canım dualrın için çokk sağol..................kendıne ve bebemıze iyı bak..........bol bol cevız yoğurt yıyonn demı.........canım rabbım tamamına erdırsın..............senın tek mı.............öpt

Merhaba tatlım. Çok iyiyiz canım çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Olur mu canım hiç terketmek. Elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum. Tabi eskisi kadar gelemiyorum. Çarşamba günü bebişlerine kavuşup bir daha ayrılmamanı diliyorum. Rabbim çifter çifter bağışlasın inşallahhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Yiyiyorum tatlım , Allah razı olsun. Amin inşallah. Bir tanecik yavrum. İnci tanem.. Allah herkese nasip etsin ve bağışlasın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)ben 27.. eşim 30
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - uzun protokol
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)pko,hareket sorunu
4-Kaç embriyo transfer edildi? iğnelerımı oluyorum daha
5-Kaçıncı deneme?1.deneme
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
8-Tedavi gördüğünüz merkez art kadın hastalıkları merkezi

merhaba kıslar benıde lısteye eklersenız sevınırım ılk denemem olucak suan ıgnelerıme basladım

Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)ben 27.. eşim 30
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)pko,hareket sorunu
4-Kaç embriyo transfer edildi? iğnelerımı oluyorum daha
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
8-Tedavi gördüğünüz merkez art kadın hastalıkları merkezi

merhaba kıslar benıde lısteye eklersenız sevınırım ılk denemem olucak suan ıgnelerıme basladım

Canım ekledim seni de listemize. İnşallah sonucun pozitif olur ve pozitif sonuç alanların arasına da ekleriz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR 8.GÜN DEĞERİM 87.4 ÇIKTI YANİ SANIRIM İNŞALLAHHHHH HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:sm_cool::CüvCüv::sm_cool:

Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)ben 29.. eşim 33
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)sebepsiz
4-Kaç embriyo transfer edildi? çok iyi kalite 3 tane
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz) negatif
8-Tedavi gördüğünüz merkez - gürgan clinic

merhaba benıde lısteye ekler misiniz?aranıza yeni katıldım

Son düzenleme:
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR 8.GÜN DEĞERİM 87.4 ÇIKTI YANİ SANIRIM İNŞALLAHHHHH HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:sm_cool::CüvCüv::sm_cool:

Canımmmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey: :hooray: :hooray: :hooray: Çok sevindim bitanemmmmm. Şeniz Şeniz Şeniz Allah sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)ben 29.. eşim 33
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)sebepsiz
4-Kaç embriyo transfer edildi? çok iyi kalite 3 tane
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz) negatif
8-Tedavi gördüğünüz merkez - gürgan clinic

merhaba benıde lısteye ekler misiniz?aranıza yeni katıldım

Tabiki ekleriz canım. Bir daha denemeyi düşünüyormusunuz yakın zamanda. Allah yüzünüzü güldürsün inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrıoooooooooooooocum......benım transferım olduuuu bu sabahhh....................artıkk beklıyorummmmmmmm

şuanda düşünmüyoruz canım belki aşılama olabilir ama henüz kesin bişey yok.teşekkür ederim :)

Tamam canım. Allah hakkınızda hayırlısını versin. İnşallah bebek özleminiz tez zamanda diner. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrıoooooooooooooocum......benım transferım olduuuu bu sabahhh....................artıkk beklıyorummmmmmmm

Canımmm hayırlı olsunnn. Sıkı sıkı tutunsunlar bebişler. Annelerini bırakmasınlar. Anneleri onları çok seviyor. Hiç ayrılmasınlar inşallahhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Transferin hayirli olsun canim .. Allahin izniyle o minicik bebislerin sana tutunacak ve bi 9 ay birlikte olacaksiniz ... Sonra da peslerinden kosacaksin ins. ... :emir_bebek:

Dualarim tüm tedavide olan arkadaslarim ve senin icin ... Rabbim ellerinizi bos cevirmesin ... Kendine cok dikkat et öpt. a.s.

Transferin hayirli olsun canim .. Allahin izniyle o minicik bebislerin sana tutunacak ve bi 9 ay birlikte olacaksiniz ... Sonra da peslerinden kosacaksin ins. ... :emir_bebek:

Dualarim tüm tedavide olan arkadaslarim ve senin icin ... Rabbim ellerinizi bos cevirmesin ... Kendine cok dikkat et öpt. a.s.

canım rabbım razı ols...çok sağol...............inş rabbım cumlesıne yardımcı ols............kucakları doldursun canımmm...inşş

Back