• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

dün yumurtalarım toplandı bugün bebiklerin haberi geldi aslında çok sevinemedim ne yalan söyleyeyim... 18 yumurta toplanmıştı 13 tanesi işleme alınmış ve 6 tane döllenmiş 6 bana çok düşük geldi o kadar yumurtada benneyaptımki aslında diğer insanlar çok geliyor ama 18 yumurtada 6 tane az geldi gözüme, inşallah daha fazla fire vermeyiz benneyaptımki bana 3 tane 1. kalite yeterde artar bile bakalım pazartesi ne olacak saat 11de transferim var hayırlısı diyelim...

Son düzenleyen: Moderatör:
nevrosky canım malesef bu seferde olmadı.tekrar negatif sonuç alanlar bölümüne dönüş yapıyorum yanisenağlamasenağlama

Tatlım üzüldüm. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: Kısmet değilmiş. Keşke hamile haberini almayı ve vermeyi nasip etseydi Allahım. Ama pes etme tamam mı canım , lütfen. Elbet senin de yüzün gülecek bu yolda. Allah yardımcın olsun. Herhangi bir planın var mı geleceğe yönelik?

dün yumurtalarım toplandı bugün bebiklerin haberi geldi aslında çok sevinemedim ne yalan söyleyeyim... 18 yumurta toplanmıştı 13 tanesi işleme alınmış ve 6 tane döllenmiş 6 bana çok düşük geldi o kadar yumurtada benneyaptımki aslında diğer insanlar çok geliyor ama 18 yumurtada 6 tane az geldi gözüme, inşallah daha fazla fire vermeyiz benneyaptımki bana 3 tane 1. kalite yeterde artar bile bakalım pazartesi ne olacak saat 11de transferim var hayırlısı diyelim...

Canım hiç üzülme. Bir tanesi bile yetiyor. Önemli olan Allahın "ol" demesi. Ben tüp bebek tedavisi görürken benimle birlikte aynı zamanda tedaviye başlayan iki kişi daha vardı. Bunlardan birinden 16 yumurta toplandı 13'ü döllendi. 11 tane kaldı transfer gününde , 3 transfer edildi. Öte yandan diğer arkadaşımızın 6 tane toplandı ve sadece 1 tane döllendi. Ve o da sonuna kadar dayandı , transfer edildi. Ve o arkadaşımız hamile şimdi. Diğer arkadaşımız maalesef değil. Kısmet bu işler biliyorsun. Kısmetinde varsa olacak. İnşallah Rabbim yazmıştır , bağışlamıştır. Dualarım seninle. Allaha emanet ol sen ve meleklerin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

var tabiki canım olmaz mı. şimdi öncelikle bütüüüünn yaz şöyle güzel bir tatil yapacağım bu biiiiiirrr,sonracıma piyasada bulunan bütün kürler uygulamaya sokacağım bu ikiiiii ve son olarakta bütün bu kürler işe yaramazsa bursa acıbademin yollarını tutacağım eylülde bu iç etti. al sana muhteşem üç plan.sen nasılsın bu arada canım.üzmüyor inşallah anneciğini bebiş.

var tabiki canım olmaz mı. şimdi öncelikle bütüüüünn yaz şöyle güzel bir tatil yapacağım bu biiiiiirrr,sonracıma piyasada bulunan bütün kürler uygulamaya sokacağım bu ikiiiii ve son olarakta bütün bu kürler işe yaramazsa bursa acıbademin yollarını tutacağım eylülde bu iç etti. al sana muhteşem üç plan.sen nasılsın bu arada canım.üzmüyor inşallah anneciğini bebiş.

Canım harika planlar yapmışsın. :lepi: Bu güzel planların ardından güzel haberler bekliyorum senden Allahın izniyle. :Saruboceq:

Ben iyiyim canım çok şükür. :Saruboceq: Yavrum hiç üzmüyor , maşallahh. :nazar: Ama havalar sıcaklaşınca ayaklarım çok şişiyor iş yerinde. Ona bir çözüm bulamadım. Eskiden de sıcaklar da şişerdi zaten. kaydirigubbakcemile3

hamişlermizin listesine baktım da ne kaaaaa çoğalmışız maaaşallah
nevrosky , canım sana da kocaman :nazar: kritik 3 ay bitmiş hihoyyyt
darısı diğer aylara olsun ve su gibi akıp gitsin zaman ...

hamişlermizin listesine baktım da ne kaaaaa çoğalmışız maaaşallah
nevrosky , canım sana da kocaman :nazar: kritik 3 ay bitmiş hihoyyyt
darısı diğer aylara olsun ve su gibi akıp gitsin zaman ...

Evet canım maşallahhhhhh. :nazar: :nazar: :nazar: İnşallah daha da artacak. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağol bitanem. Allaha şükür çok iyi gidiyor. Allahım bağışlar inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Bana da , sana da , bütün hamile arkadaşlarımıza da. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah razı olsun canım. ŞenizŞeniz Şeniz

Evet canım maşallahhhhhh. :nazar: :nazar: :nazar: İnşallah daha da artacak. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağol bitanem. Allaha şükür çok iyi gidiyor. Allahım bağışlar inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Bana da , sana da , bütün hamile arkadaşlarımıza da. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah razı olsun canım. ŞenizŞeniz Şeniz

canım yaa niyeyese gözümden kaçmış , sen de izmirdeymşsin kaydirigubbakcemile5
egede yaptırdığını bliyorum tedavni , halen oraya mı gdiyorsun takip için ?
bugün yarın cinsiyeti de belli olacak kuzunun yaşasınnnn delikafadulden
muhtemel doğum ne zaman görünüyor , yani hangi ayın anne adayısın yerimseniben
Allah senden de razı olsun canımmmmm Şeniz

Herkese selamlar sevgiler....

Ben cumartesi günü adet oldum..Ama b sefer üzgün değilim.Çünkü cumartesi itibarıyla elevite ve bebe aspirinine başladım.Yani tüp bebeiş başlıyorum inşallah...Adetin 10.günü antibiyotiğe 21. günüde lucrine başlıcam kısmetse...Haziran adetimde tde tam anlamıyla tedaviye başlamış olucaz inşallah....

Benden haberler böyle...Heyecanlıyım,umutluyum...Listeye girmek için erken sanırım daha,ilerleyen zamanlarda gelirim eklenirim inşallah....

Görüşmek üzere,her şey gönlünüzce olsun...Dualarla inşallah...

selamlar ben 32 esim 36 yasinda 13 yildir evliyiz sorun polistik over 12 yildirda belli araliklarla ugrastim tedaviyle kisaca siralayim birinci tup bebek tedavisi negatifti , ikinci tup bebek tedavisinde ikiz bebeklere hammile kaldim birini 3 aylikken digerini 4 aylikken kaybettim yil 2001 de bir yil ara verdik doktorum takmassan kafana belkide kendilinden olabilecegini soyledi ki oylede oldu kendiligimden hamile kaldim onuda 6 haftalikken kaybettim,,, bunlari hollandada yasadim burda umudumu yitirince turkiyede istanbulda denedim 2006 yilinda 3 cu tup bebek tedavisine basladim dorduz gebelik olustu sirayla onlarida kaybettim artik neye inancagimi ne yapacagimi sasirmis oldugumdan bugune kadar cesaret edemedim ta ki 2 ay oncesine kadar simdi 3 haftadir baslamis bulunuyorum onumuzdeki hafta transfer gunu belirlenecek insallah bi sonraki yazdiklarimla positifler arasina girer ordada kalirim hikayemi okuyan arkadaslar dualarini esirgemesin ihtiyacim olucak !!!!

kızlar tedavi boyunca yazamadım tedavim bitti bebeklerim benimle şimdilik 30 mayısta belli olacak bakalım benimle kalacaklarmı? su an transfer oldum bekliyorummmm

canım yaa niyeyese gözümden kaçmış , sen de izmirdeymşsin kaydirigubbakcemile5
egede yaptırdığını bliyorum tedavni , halen oraya mı gdiyorsun takip için ?
bugün yarın cinsiyeti de belli olacak kuzunun yaşasınnnn delikafadulden
muhtemel doğum ne zaman görünüyor , yani hangi ayın anne adayısın yerimseniben
Allah senden de razı olsun canımmmmm Şeniz

Yok canım oraya gitmiyorum. Smyrna'da Bilgen Bey var ona gidiyorum. 1 ay sonra cinsiyeti belli olacak. Sağlıklı olsun inşallah. Cinsiyeti hiç önemli değil. :asigim: Muhtemel doğum kasım sonu gibi. 2009 Kasım Annesi Adayayım. Allaha bin şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Herkese selamlar sevgiler....

Ben cumartesi günü adet oldum..Ama b sefer üzgün değilim.Çünkü cumartesi itibarıyla elevite ve bebe aspirinine başladım.Yani tüp bebeiş başlıyorum inşallah...Adetin 10.günü antibiyotiğe 21. günüde lucrine başlıcam kısmetse...Haziran adetimde tde tam anlamıyla tedaviye başlamış olucaz inşallah....

Benden haberler böyle...Heyecanlıyım,umutluyum...Listeye girmek için erken sanırım daha,ilerleyen zamanlarda gelirim eklenirim inşallah....

Görüşmek üzere,her şey gönlünüzce olsun...Dualarla inşallah...

Canım hayırlı olsun şimdiden. Çok güzel bir haber. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis Sen de bebeğine yaklaştın desene. İnşallah çifter çifter gelir bebişler. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Lucrine başlayınca haber ver canım ekleyeyim seni. a.s. a.s. a.s.

selamlar ben 32 esim 36 yasinda 13 yildir evliyiz sorun polistik over 12 yildirda belli araliklarla ugrastim tedaviyle kisaca siralayim birinci tup bebek tedavisi negatifti , ikinci tup bebek tedavisinde ikiz bebeklere hammile kaldim birini 3 aylikken digerini 4 aylikken kaybettim yil 2001 de bir yil ara verdik doktorum takmassan kafana belkide kendilinden olabilecegini soyledi ki oylede oldu kendiligimden hamile kaldim onuda 6 haftalikken kaybettim,,, bunlari hollandada yasadim burda umudumu yitirince turkiyede istanbulda denedim 2006 yilinda 3 cu tup bebek tedavisine basladim dorduz gebelik olustu sirayla onlarida kaybettim artik neye inancagimi ne yapacagimi sasirmis oldugumdan bugune kadar cesaret edemedim ta ki 2 ay oncesine kadar simdi 3 haftadir baslamis bulunuyorum onumuzdeki hafta transfer gunu belirlenecek insallah bi sonraki yazdiklarimla positifler arasina girer ordada kalirim hikayemi okuyan arkadaslar dualarini esirgemesin ihtiyacim olucak !!!!

Canım Allah yardımcın olsun. Gerçekten zor dönemler geçirmişsin. İnşallah Rabbim senin de mükafaatını verecektir. Dualarımız seninle canım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar tedavi boyunca yazamadım tedavim bitti bebeklerim benimle şimdilik 30 mayısta belli olacak bakalım benimle kalacaklarmı? su an transfer oldum bekliyorummmm

Canım inşallah seninledirler bitanem. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Heyecanla bekleyeceğiz sonucunu. 10 güncük sabır. a.s. a.s. a.s. İnşallah sonrasında beraber kutlayacağız. :hooray: :hooray::hooray: :teytey: :teytey: :teytey:

Tamam tatlım ekliyorum. Tedaviye başladığında haberimiz olsun. Bol bol dua edelim. Bebeğin gelsin de sonuna kadar sağlıkla büyüyüp , zamanında kollarında olsun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:[/QUOTE]
cok saol canım.allah sanada hayırlısıyla saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin tatlım.allah bebişini sana bagışlasın.

nevrosky canım malesef bu seferde olmadı.tekrar negatif sonuç alanlar bölümüne dönüş yapıyorum yanisenağlamasenağlama

gecmiş olsun canım.böyle güçlü olman cok güzel.emin ol senin için bölesi hayırlıymış.bir laf var "öldümeyen acı güçlendirir".inşallah bu kadar caba sarfediyoruz bebişlerimize kavuşuruz.

cok saol canım.allah sanada hayırlısıyla saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin tatlım.allah bebişini sana bagışlasın.

Canım çok sağol Allah razı olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin ve bağışlasın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevro bende yarın lucrine başlıyorum canım ciğerim

selam kızlar................ya gulencım ne heryerde gezıyon kız..............senın bebış gezgıncı olcak ........canım nevrooooooo...........nasılsın...........bebişimiz nasıl...........inş herkes ıyıdır arkadaşlar............benım yarın yum tplanıyo bakalım hayırlısı...kendınıze ıyı bakın ve bol dua edın arkadaşlar..................................

nevrooo arkadaşım
benim listelerdeki yerimi değiştir canım
inşallah cumartesi transferim var ve artık sonuç bekleyenler bölümüne yaz beniii

nevro bende yarın lucrine başlıyorum canım ciğerim

Canım hayırlısı olsun. İnşallah herşey güzel olacak. Güzel şeyler düşün. :asigim: :asigim: :asigim:

selam kızlar................ya gulencım ne heryerde gezıyon kız..............senın bebış gezgıncı olcak ........canım nevrooooooo...........nasılsın...........bebişimiz nasıl...........inş herkes ıyıdır arkadaşlar............benım yarın yum tplanıyo bakalım hayırlısı...kendınıze ıyı bakın ve bol dua edın arkadaşlar..................................

Canım bizler çok iyiyiz çok şükür. Ama aşkolsun kız yumurtaların toplanıyor yeni haberim oluyor. Şu bilgilerini ver de listeye ekleyelim seni. Allah yardımcın olsun. İnşallah herşey güzel olur. Yavruna kavuşmaya az kaldı. Dualarım seninle canım. :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

nevrooo arkadaşım
benim listelerdeki yerimi değiştir canım
inşallah cumartesi transferim var ve artık sonuç bekleyenler bölümüne yaz beniii

Bitanem sonuç bekleyenler diye bir bölümümüz yok ki. Tedavide olanlar bölümü var. Sen şu an tedavide sayılırsın. Sonucunu alınca sonuç durumuna göre alacağız seni ilgili yere. İnşallah pozitif sonuç alanların arasına alacağız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım nevro o kadar yere yazı yazıyorum kı bazen nereye ne yazdım karışıyo yoksa sana sölemem mı canım benım............bır arada sen yoktun ...bölece karıştı işler ben çok ani başladım bu ay nıyetım yoktu doktorum başlayalım dıyınce sankı bışe oldu tamam dedım..işimdende izin aldım yarın son dersım var sonra evdeyım rabım kolaylık verdı yanı...........bugun yum toplandı inan işe de gıttım ya hiç anlamadım bışey dah once tatıllerde yatptırdım çunku.........bu kez kolay geçtı ..şimi bakalım yarın haber gelır kaç emrıyo oldu dıte..............yazarım canım kendıne ıyı bak

canım nevro o kadar yere yazı yazıyorum kı bazen nereye ne yazdım karışıyo yoksa sana sölemem mı canım benım............bır arada sen yoktun ...bölece karıştı işler ben çok ani başladım bu ay nıyetım yoktu doktorum başlayalım dıyınce sankı bışe oldu tamam dedım..işimdende izin aldım yarın son dersım var sonra evdeyım rabım kolaylık verdı yanı...........bugun yum toplandı inan işe de gıttım ya hiç anlamadım bışey dah once tatıllerde yatptırdım çunku.........bu kez kolay geçtı ..şimi bakalım yarın haber gelır kaç emrıyo oldu dıte..............yazarım canım kendıne ıyı bak

Haklısın canım. Çok yerde paylaşım yapıyoruz. Bazen karışabiliyor. a.s. Güzel haberlerini bekliyorum. Canımsın , dualarımdasın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Back