• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

Nevrocum kız sen on haftalık oldun mu,hoy hoy da hoy hoyyyyy:teytey:
Bu yolda olan herkese tez tarafından okkalı hamilelikler diliyorum canlarım sositososito

anaaaaaa kız nevro hayret nasıl buldum seni ışığın yeşil yanıyooorrrrrr
nasılsın
bebiş nasıl

Bana ulaşmak Cumhurbaşkanına ulaşmak gibi oldu maalesef güzelim son zamanlarda. :roflol: :roflol: :roflol: Ama işyerinden artık girebiliyorum. Bazı durumlar vardı. Kısa yollu bir çözüm getirdim. Bebiş çok iyi canım , çok şükür. Böyle sağlıklı ve huzurlu gebelikler diliyorum hepinize. Şeniz

hııı bu arada ben sadece tüp bebeğe takılıyordum hiç diğer bölümlere girmemiştim:kahve:
erkek infertilitesinde bir de ne göremmmm:1shok:
meğer ben hariç herkes ordakaydirigubbakcemile
geri kalırmıyım bende geldimmmm orayaaaa:dilcikar:

Gel tabi canım , bekleriz. :1hug: :asigim:

bende 2ay sonra tüp bebek yaptırıyorum hayırlısıyla.ilk aşılamam tutmadı.sevgileeer

Canım inşallah Allah yüzünüzü güldürür. Allah yardımcınız olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım yoğunum inş tatılde dınlenırım....senın ıyı olmana sevındım nazlı bebiş çookk nazlanıyoo dımı annesı..............onu sev benım için..........hayırlı guzel haberler gelır ınş dığer arkadaşlardan da..............kendıne ıyı bak canımmmmmmm

Tatile az kaldı canım. Güzelce dinleneceksin inşallah. Bu arada bebişine de kavuşacaksın Allahın izniyle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Severim bitanemm. Öpüyoruz seni. Şeniz

nevrosky kocomaan listen için seni tebrik ediyorum.çok güzel olmuş ellerine sağlk.15 aylk 1 kızım var benimde.istanbul cerrahi hastanesinde yapılmşt tarnsfer.ilk denememizde çok şükür hamile kaldım.dondurulmuş embriyolarm var inş. eylül ay gibi tekrar deneyecez nasip tabiki...şimdiden heyecanlanyorum inş. tekrar hamile kalrım.doktorumuda çok güveniyorum

Canım Allah bağışlasın. Kızına kardeş istiyorsunuz demek. Allah onu da nasip eder inşallah. Allah gönlünüze göre versin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Nevrocum kız sen on haftalık oldun mu,hoy hoy da hoy hoyyyyy:teytey:
Bu yolda olan herkese tez tarafından okkalı hamilelikler diliyorum canlarım sositososito

Evet güzelimmm. Çok şükür güzel güzel ilerliyoruz. :nazar: :asigim: Öpüyoruz sizi. yerimseniben

gunaydın arkadaşlar..............guzel bı gun....kendınıze ıyı bakın

Günaydın canımmm. :asigim: Sen de kendine çok iyi bak. Şeniz

nevrosky canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor ne kadarlık oldunuzzzzz
ben bebişimi gördüm dakikada 115 lik lap atışıyla annecim burdayım merak etme dedi
bugün itibariyle 7+1 günlük olduk çok şükürrrr
allahıma binlerce kez şükürler olsunnnn allahım herkeslere yaşatsınnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

nevro o adivican bana ait kuzenimi yazdırdıydım sperm çıkmadı tedavi iptal oldu

nevrosky canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor ne kadarlık oldunuzzzzz
ben bebişimi gördüm dakikada 115 lik lap atışıyla annecim burdayım merak etme dedi
bugün itibariyle 7+1 günlük olduk çok şükürrrr
allahıma binlerce kez şükürler olsunnnn allahım herkeslere yaşatsınnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

Maşallahhhhhhh bitanemmmmmm. :nazar: :nazar: :nazar: İnşallah sağlıkla kucakladığın günleri de göreceksin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah herkese nasip etsin dediğin gibi. a.s. :asigim:

nevro o adivican bana ait kuzenimi yazdırdıydım sperm çıkmadı tedavi iptal oldu

Tamam bitanem. Gerekli düzeltmeyi yaparım. a.s.

nevro canım , bende 2.tedaviye başladım ay sonunda lucrine başlıcam :D

ay nevrooooo
bir görünüp bir kayboluyorsunnnnnn
nasılsınnnnn iyisin inşallah
inci tanenle aranız nasıllllll
başladımı kıpırdanmayaaaaaaaaaa

nevro canım , bende 2.tedaviye başladım ay sonunda lucrine başlıcam :D

Ekledim tatlım. Hayırlısı olsun inşallah. Allah yardımcınız olsun. İnşallah bebeğinize ya da bebeklerinize kavuşursunuz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ay nevrooooo
bir görünüp bir kayboluyorsunnnnnn
nasılsınnnnn iyisin inşallah
inci tanenle aranız nasıllllll
başladımı kıpırdanmayaaaaaaaaaa

İyiyim canım çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnci tanem ile aramız süper Allah bozmasın. Maşallahhh. :nazar: :nazar: :nazar: Kendisi başladı ama biz hissedemiyoruz tabi. Daha hissetmeye 1,5 ay falan var. Darısı başına inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yarıda kalanlar diyede bi liste yapabilirsin canım..yani transfer yapamadan biten tüp bebek uygulaması...

mesela ben :( gerçi negatif kısmınada ekleyebilirsin...

1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)____ben 25 eşim 29
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?______kısa
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)______benim tüplerim kapalı
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?_____transfer olmadı ..tek yumurt vardı oda kalitesiz içi boş tu :(
5-Kaçıncı deneme?____1. deneme
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)___:(
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?
8-Tedavi gördüğünüz merkez______bahçelievler medikal park
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?ekimde yada kasımda tekrar

yarıda kalanlar diyede bi liste yapabilirsin canım..yani transfer yapamadan biten tüp bebek uygulaması...

mesela ben :( gerçi negatif kısmınada ekleyebilirsin...

1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)____ben 25 eşim 29
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)______benim tüplerim kapalı
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?_____transfer olmadı ..tek yumurt vardı oda kalitesiz içi boş tu :(
5-Kaçıncı deneme?____1. deneme
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)___:(
8-Tedavi gördüğünüz merkez______bahçelievler medikal park
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?ekimde yada kasımda tekrar

Canım tedavi yarıda kalmış transfer yapılmamış ya deneme olarak saymayalım onu. Ek liste de açmayalım. Tekrar denediğinde tedavidekiler kısmına ekleriz. İnşallah sonrasında da pozitif sonuç alanlara da alırız seni. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevro teşekkür ederim beni eklemişsin listeye canım benim

nevrocum nasılsın uzun zamandır giremiyorum.ayyy senin adına nekadar mutluyum.Allah sağlıkla bebişini kucağına almayıda nasip etsin.benim 2 denemede kocaman bir negatif.ankara gatada yaptırdım.düzeltirsen sevinirim.bakalım 3. kez temmuz -ağustos gibi düşünüyoruz.ama merkeze kara veremiyorum.kendine iyi bak canım.

nevroski canım haddim olmayarak bişey önereceğim.. listede herbir kişi için tek satır olsa ve merkezler aynı hizada olsa altalta hangi merkezlerin başarılı olduğunu daha rahat görebiliriz.bunun kadar geniş bir liste olmadığı için bu konuda sadece burdan yardım alabilir arkadaşlar...bir de bazılarında merkez ismi yok onlara da özel mesaj yolu ile sorulup bu eksiklik giderilemez mi? burdan bu konuda bir istatistik bile çıkarılabileceğini düşünüyorum...
ben birkaç güne kadar sonuç alacağımdan bilgilerimi henüz yazmadım belli olunca yazarım...teşekkürler...

-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)____ben25 eşim 32
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)______azosprem
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?_____3 1. kalite
5-Kaçıncı deneme?____1. deneme haziiranda 2. deneme
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)___pozitifti 4aylık erken doğum yaptım
8-Tedavi gördüğünüz merkez______alman hastanesi
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?haziran ayında kısmetse tekrar
kıslar buda benim hikayem eklerseniz sevinirim.

Pozitif Sonuç Alıp Meleklerini Cennete Uğurlayan Arkadaşlarımızın Listesi
canım benide buna ekleyebilirsiniz.haziranda basladığımda tedaviye tekrar hatırlaıtrım.

nevro teşekkür ederim beni eklemişsin listeye canım benim

Ne demek bitanem. İnşallah pozitif olur sonuç. O zaman pozitif sonuç alanların listesine ekleriz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrocum nasılsın uzun zamandır giremiyorum.ayyy senin adına nekadar mutluyum.Allah sağlıkla bebişini kucağına almayıda nasip etsin.benim 2 denemede kocaman bir negatif.ankara gatada yaptırdım.düzeltirsen sevinirim.bakalım 3. kez temmuz -ağustos gibi düşünüyoruz.ama merkeze kara veremiyorum.kendine iyi bak canım.

Sağol bitanem. Allah razı olsun. :1hug: :asigim: Canım inşallah bir dahaki denemende meleğine ya da meleklerine kavuşursun. Senin için de dua edeceğim. Allah yardımcın olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevroski canım haddim olmayarak bişey önereceğim.. listede herbir kişi için tek satır olsa ve merkezler aynı hizada olsa altalta hangi merkezlerin başarılı olduğunu daha rahat görebiliriz.bunun kadar geniş bir liste olmadığı için bu konuda sadece burdan yardım alabilir arkadaşlar...bir de bazılarında merkez ismi yok onlara da özel mesaj yolu ile sorulup bu eksiklik giderilemez mi? burdan bu konuda bir istatistik bile çıkarılabileceğini düşünüyorum...
ben birkaç güne kadar sonuç alacağımdan bilgilerimi henüz yazmadım belli olunca yazarım...teşekkürler...

Canım listede zaten herbir kişi için tek bir satır var. Ve bütün bilgiler farklı renklerle yazıldığından ayrım yapmak zor olmuyor. Merkez adları en sonda ve siyah olarak yazıldığından ulaşmakta bir sıkıntı olmuyor. Bazı kişiler merkezlerini vermediler. Ben hamileliğimden dolayı fazla giremiyorum artık. Girdiğimde de ancak mesajlarıma dönüyor , buraları güncelliyor ve editör olduğum için sitedeki görevlerime bakıyorum. Ve takip ettiğim , dönmem gerekli en az 10 topic var. Yani özel mesajla dönmeyi maalesef yapamam. Eğer sen bu eksik bilgileri toplarsan ve verirsen işlerim. Genel olarak incelendiğinde anlaşılabilir liste bizimkisi. Gerekli fayda görülüyordur diye düşünüyorum. İnşallah senin de sonucun pozitif olur ve pozitif sonuç alanların arasına alırız seni. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrocum canim benide tedavidekiler listesine ekleyebilirsin opuldun

Tamam tatlım. Hayırlı olsun. Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel olacak sonu. Çok dua ediyoruz. Allah kabul etsin inşallah. Yavruna kavuştursun seni dilerim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)____ben25 eşim 32
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)______azosprem
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?_____3 1. kalite
5-Kaçıncı deneme?____1. deneme haziiranda 2. deneme
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)___pozitifti 4aylık erken doğum yaptım
8-Tedavi gördüğünüz merkez______alman hastanesi
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?haziran ayında kısmetse tekrar
kıslar buda benim hikayem eklerseniz sevinirim.

Pozitif Sonuç Alıp Meleklerini Cennete Uğurlayan Arkadaşlarımızın Listesi
canım benide buna ekleyebilirsiniz.haziranda basladığımda tedaviye tekrar hatırlaıtrım.

Tamam tatlım ekliyorum. Tedaviye başladığında haberimiz olsun. Bol bol dua edelim. Bebeğin gelsin de sonuna kadar sağlıkla büyüyüp , zamanında kollarında olsun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrosky canım malesef bu seferde olmadı.tekrar negatif sonuç alanlar bölümüne dönüş yapıyorum yanisenağlamasenağlama

Back