Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

bende varım memorial hastanesi. erkek infertilitesi. uzun protokol. 5 embriyo yerleşti. ilk ay dördüzdü.ikinci ayda üçüz kaldı. 5. ayda tek kaldı. 6 yaşında kzım var. haziranda tekrar tedavi inşallah...

Canım ekledim seni de listemize. İnşallah dediğin gibi çok beklemezsiniz ve yavrunuza kavuşursunuz. hihoyyyt hihoyyyt

Nevro kis bu kuzenim icin bunuda ekle adivican yaz nicke :)
1-hanim 29 kuzenim29
2-kis protokol
3-hanimda yumurta rezervi az,erkek azosperm
Yarin yumoslar toplancak ve esi mikrotese olacak.gelinimizde3yumurta olusmus bakalim
Hwyirlisiyla ins olacak

Canım ekledim kuzenini. Son durumlar nasıl? a.s.

Sağol canım. Allah razı olsun. Üzüldüm bitanem. Sağlık olsun. Senin sağlığın yerinde olsun. Rabbim yine gönderir. Ve inşallah bir dahaki sefere bağışlar. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım şimdi okudum çok çok geçmiş olsun acil şifalar...bebişe dikkat et..

nevrocum buda nerden çıktı böyle....aa durup dururken neden yüz felci olmuşsunki..... geçmiş olsun canım.... bebişine dikkat !!!!

çok çok geçmiş olsun canım.inşallah biran evvel sağlığına kavuşursun.senin şimdi bizi değil kendini düşünme zamanın tatlım.

canım çok geçmiş olsun.sen kendine ve bebeğine çok dikkat et.en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.

Sağolun kızlar. Allah razı olsun. Şimdi daha iyiyim çok şükür. Öpüyorum hepinizi. Şeniz Şeniz Şeniz

bende varım memorial hastanesi. erkek infertilitesi. uzun protokol. 5 embriyo yerleşti. ilk ay dördüzdü.ikinci ayda üçüz kaldı. 5. ayda tek kaldı. 6 yaşında kzım var. haziranda tekrar tedavi inşallah...

Canım çoğu bilgiyi eksik vermişsin. Ondan ekleyemedim. İlk sayfamızdan istediğimiz bilgilere bakarsan ve o bilgileri de verirsen ekleyeyim. Allah gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

arkadaşlar listeye benide eklermisiniz HAMİLEYİMMMM delikafadulden

Canım tebriklerrrrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey: Çok sevindim bitanemm. bayadır yoktum. Daha yeni görüyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Çok güzel bir haber. Gelişmelerden haberdar etmeyi unutma beni. Şeniz Şeniz Şeniz

Canlarım ben daha iyiyim. Annemlerdeydim bi süredir. Artık evimdeyim. Yüz felci %30-40 düzeldi. Daha da iyi olacak inşallah. a.s.

Bebişimin kalp atışlarını da gördük allahın izniyle. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Biz hamişlere de sağlıkla kucaklatsın dilerim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım hoşgeldin.tekrar çok geçmiş olsun.benide artık tedavidekiler listesine alabilirsin caım.çarşamba günü yeni tedavime başladım hayırlısıyla.inşallah bu sefer bende pozitif sonucumu alıp sağlıkla doğurmayı başarabilirim.

cnm öncelikle geçmiş olsun diyorum sonra da listeye benide ekle ben 2.tedavimin sonuçlarını yazaıyorum çünkü 3.tedavime mayısta yada adet tarihim yetişirse tahlil sonuçları yi çıkarsa bu ayın sonunda başlıcam inşallah. UZUN PROTOKOL YAŞ EŞİM 40 BEN 26 SAYI VE HAREKETLİLİK AZ MORFOLOJİ%0 BENDE YUMURTA REZERVİ DÜŞÜK 3EMBRİYO OLUŞTU TUTUNAMADILAR. NİSA TÜP BEBEK MERKEZİ 3.TEDAVİM MAYADA OLACAK İNŞALLAH.

nevrocuğum benide eklermisin canım mayıs adetiyle bende mikroenjeksiyonla başlıyorum kısmetse eşim azosperm microtese olcak eğer sperm çıkmazsa menide genart ankara uzun protokol

Sağol tatlım. a.s. Hemen alıyorum. İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla sen de hamişş olursun ve sağlıkla da kucaklarsın canım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Tamam canım ekliyorum. İnşallah 3 denemende bebişine kavuşursun bitanem. :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

nevrocuğum benide eklermisin canım mayıs adetiyle bende mikroenjeksiyonla başlıyorum kısmetse eşim azosperm microtese olcak eğer sperm çıkmazsa menide genart ankara uzun protokol

Tabiki bitanem. Hemen eklerim. İnşallah sen de bu güzel duyguyu yaşar ve sonunda bebişini ya da bebişlerini kucaklarsın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selamm arkadaşlar selam nevrocum.............inş herşey bu yıl çok guzel olur....nevro açılışı yaptın canım inş sırayla herkes hamış kalır.............

selamm arkadaşlar selam nevrocum.............inş herşey bu yıl çok guzel olur....nevro açılışı yaptın canım inş sırayla herkes hamış kalır.............

Canımmm merhabalarr. :1hug: :asigim: İnşallah canım inşallahhh. İsteyen , dileyen herkes hayırlısıyla ve sağlıkla hamişş kalıp , sağlıkla da doğururlar inşallahhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrooo sevindim aramıza yeniden döndüğüne ve iyi olduğuna allahım başka sıkıntılar vermesin inşallah bebişinde iyi imiş inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın darısı bizlerin başına

selam arkadaşlar yağmurlu bıe ıst sabahından.........tatlı anne adayları ve aday adayları ıyıdır ınşşşşş...........kendınıze ıyı bakın dostlar

Sağol canım. Şeniz Şeniz Şeniz Allah razı olsun. Amin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı sizlerin ve isteyen herkesin başına inşallahhhhhhhhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…