arkadaşlar listeye benide eklermisiniz HAMİLEYİMMMM delikafadulden
kızlaaaaaaaarrrr nevrodan haberi olan varmı fisfisfis
nasıl oldu acaba çok merak ettim:uhm:
kızlar yaşım 29 eşim 32 erkek infertilitesi 1.micro çapa negatif,2.micro memorial hale hanım dış gebelik ameliyat olalı 9 gün oldu sol tüpüm alındı iki denemedede 3 embriyo kondu embriyo kaliteleri iyiydi.demekki biraz daha bekleyecekmişiz ama bana öyle geliyorki çok beklemeyeceğiz
Nevro kis bu kuzenim icin bunuda ekle adivican yaz nicke :)
1-hanim 29 kuzenim29
2-kis protokol
3-hanimda yumurta rezervi az,erkek azosperm
Yarin yumoslar toplancak ve esi mikrotese olacak.gelinimizde3yumurta olusmus bakalim
Hwyirlisiyla ins olacak
Nevrosky canım önclikle tebrik ediyorum. Uzun zamandır kk ye giremiyordum hamileliğini yeni öğrendim. Ayrıca geçirdiğin rahatsızlıktan dolayı çok üzüldüm geçmiş olsun kendine iyi bak
Ben10 gündür Ankaradaydım herşey aksi gitti. ve en sonunda dış gebelik olduğu ortaya çıktı ve ptesi günü ameliyat oldum. Bugün de evime döndüm.
ay çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm şimdi
boş ver hayatım girmsende olur ama çok merak ettim şimdi lütfen ara ara bilgi ver olurmu
bebişin nasıl moralini bozmuyorsun inşallah
kendine ve bebişine çok dikkat et
tekrar çok geçmiş olsun öptüm
canım şimdi okudum çok çok geçmiş olsun acil şifalar...bebişe dikkat et..
nevrocum buda nerden çıktı böyle....aa durup dururken neden yüz felci olmuşsunki..... geçmiş olsun canım.... bebişine dikkat !!!!
çok çok geçmiş olsun canım.inşallah biran evvel sağlığına kavuşursun.senin şimdi bizi değil kendini düşünme zamanın tatlım.
canım çok geçmiş olsun.sen kendine ve bebeğine çok dikkat et.en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.
bende varım memorial hastanesi. erkek infertilitesi. uzun protokol. 5 embriyo yerleşti. ilk ay dördüzdü.ikinci ayda üçüz kaldı. 5. ayda tek kaldı. 6 yaşında kzım var. haziranda tekrar tedavi inşallah...
canım hoşgeldin.tekrar çok geçmiş olsun.benide artık tedavidekiler listesine alabilirsin caım.çarşamba günü yeni tedavime başladım hayırlısıyla.inşallah bu sefer bende pozitif sonucumu alıp sağlıkla doğurmayı başarabilirim.
cnm öncelikle geçmiş olsun diyorum sonra da listeye benide ekle ben 2.tedavimin sonuçlarını yazaıyorum çünkü 3.tedavime mayısta yada adet tarihim yetişirse tahlil sonuçları yi çıkarsa bu ayın sonunda başlıcam inşallah. UZUN PROTOKOL YAŞ EŞİM 40 BEN 26 SAYI VE HAREKETLİLİK AZ MORFOLOJİ%0 BENDE YUMURTA REZERVİ DÜŞÜK 3EMBRİYO OLUŞTU TUTUNAMADILAR. NİSA TÜP BEBEK MERKEZİ 3.TEDAVİM MAYADA OLACAK İNŞALLAH.
nevrocuğum benide eklermisin canım mayıs adetiyle bende mikroenjeksiyonla başlıyorum kısmetse eşim azosperm microtese olcak eğer sperm çıkmazsa menide genart ankara uzun protokol
selamm arkadaşlar selam nevrocum.............inş herşey bu yıl çok guzel olur....nevro açılışı yaptın canım inş sırayla herkes hamış kalır.............
nevrooo sevindim aramıza yeniden döndüğüne ve iyi olduğuna allahım başka sıkıntılar vermesin inşallah bebişinde iyi imiş inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın darısı bizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?