• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

Ben de bu listeye eklenmek istiyorum:)

Ben 38 eşim 33 yaşında
sebepsiz infertilite teşhisi kondu
aşılama sonrası,ilk tüp bebek denememiz
kısa protokol uygulandı
17 yumurta toplandı, 4 transfer edildi.
İnternational Hospital'da yapıldı
negatif sonuçlandı
1-2 ay dinlenip yeniden deneyeceğiz

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alr mısınız...erkek infertilitesi.2.tüp bebek denemem..yaş 31 eşim 33.uzun protokol yapılacak mayıs ayında başlayacağız inşallahhh...

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alr mısınız...erkek infertilitesi.2.tüp bebek denemem..yaş 31 eşim 33.uzun protokol yapılacak mayıs ayında başlayacağız inşallahhh...

adam hoşgeldin...aynıyız resmen..benimde erkek infertilitesi.yaş 31.eşimin 33.2.tüp denemem nisanda..

Merhaba arkadaşlar;
Ben 30 eşim 33 yaşında
Uzun protokol uygulandı.
Sorun erkek infertilesi
3 embriyo transfer edildi. 8 hücreli 1.kaliteli, 7 ve 6 hücreli 2.kalite
ılk denememiz
Transferin 10. günündeyim inşallah 2 gün sonra belli olucak.
Anadolu Sağlık Merkezinde tedavi görüyorum

Merhaba arkadaşlar;
Ben 30 eşim 33 yaşında
Uzun protokol uygulandı.
Sorun erkek infertilesi
İlk denememiz

canım güzel haberlerini bekliyoruz.kendine iyi bak.

Ben de bu listeye eklenmek istiyorum:)

Ben 38 eşim 33 yaşında
sebepsiz infertilite teşhisi kondu
aşılama sonrası,ilk tüp bebek denememiz
kısa protokol uygulandı
17 yumurta toplandı, 4 transfer edildi.
İnternational Hospital'da yapıldı
negatif sonuçlandı
1-2 ay dinlenip yeniden deneyeceğiz

Canım aramıza hoşgeldin. :1hug: İnşallah yeni denemeniz son denemeniz olur. Pozitifi görüp , bebeğinizi ya da bebeklerinizi sağlıkla kucaklarsınız. :Saruboceq:

Canım hoşgeldin. Tedaviye başlarken tekrar hatırlatırsan ekleyelim canım listemize. Önceden kayıt yapmıyoruz. a.s. İnşallah Allah gönlünüze göre verir canım. :Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar;
Ben 30 eşim 33 yaşında
Uzun protokol uygulandı.
Sorun erkek infertilesi
İlk denememiz

Canım sen de hoşgeldinn. :1hug: İnşalah 2 gün sonra seni Pozitif Sonuç Alan Arkadaşlarımızın arasına alırız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı olsun nevro transferin yapılmış kusura bakma bu hafta giremedim nete biraz geç oldu
inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar sana hayırlı sonuçlar alırsın arkadaşım allah yardımcınız olsun

Canım aramıza hoşgeldin. :1hug: İnşallah yeni denemeniz son denemeniz olur. Pozitifi görüp , bebeğinizi ya da bebeklerinizi sağlıkla kucaklarsınız. :Saruboceq:

Canım hoşgeldin. Tedaviye başlarken tekrar hatırlatırsan ekleyelim canım listemize. Önceden kayıt yapmıyoruz. a.s. İnşallah Allah gönlünüze göre verir canım. :Saruboceq:

Canım sen de hoşgeldinn. :1hug: İnşalah 2 gün sonra seni Pozitif Sonuç Alan Arkadaşlarımızın arasına alırız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Çok teşekkürler salı günü haber vereceğim.

nevroş şimdiden gözün aydın diliyorum...kalbi bu kadar güzel bir insana ben inanıyorum ki rabbim anneliği tattıracaktır...inan çok sevindim...sen de anneler kervanına katılıyorsun işte....şimdiden candan kutlarım...dilerim her şey dilediğince olur...her zaman yardım isteyen herkesin yanındaydın...şimdi de bizim bütün iyi dileklerimiz seninle canımmm....

1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)
****BEN 27 EŞİM 31
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?
****UZUN TAZE EMBRİYO İLE naniknanik
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)
****KADIN: POLİKİSTİK OVER
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?
****3 EMRİYO.3 ÜDE 2 KALİTE DEMİŞTİ DOKTORUM.
5-Kaçıncı deneme?
****1.DENEME
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
****POZİTİF:CüvCüv: :nazar: :nazar: :nazar:
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?
****1 TANE KUZUYA HAMİŞİM
8-Tedavi gördüğünüz merkez
****INTERNATIONAL HOSPITAL YEŞİLKÖY.DOÇ DR MOŞE BENHABİB.
SÜPEEERRRR BİR DOKTORDUR KENDİSİ.ACAYİP MORAL VERİRİ İNSANA.POZİTİF VE ÇOK TATLI DİLLİ.VE TABİKİ BAŞARILI.

9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?

**** ALLAH KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH

hayırlı olsun nevro transferin yapılmış kusura bakma bu hafta giremedim nete biraz geç oldu
inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar sana hayırlı sonuçlar alırsın arkadaşım allah yardımcınız olsun

Canım çok sağoll. Şeniz Allah razı olsunnn. :1hug: :asigim: Amin canımm inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah isteyen herkese hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevroş şimdiden gözün aydın diliyorum...kalbi bu kadar güzel bir insana ben inanıyorum ki rabbim anneliği tattıracaktır...inan çok sevindim...sen de anneler kervanına katılıyorsun işte....şimdiden candan kutlarım...dilerim her şey dilediğince olur...her zaman yardım isteyen herkesin yanındaydın...şimdi de bizim bütün iyi dileklerimiz seninle canımmm....

Canım benim çok sağol. Sözlerin beni çok duygulandırdı. :a015: :asigim: Allah razı olsun canımm. Aminn canımm , inşallahh. :Saruboceq: O güzel dileklerin için çok teşekkürler. :1hug:İnan çok büyük destekçim oldunuz. Şeniz

1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)
****BEN 27 EŞİM 31
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?
****UZUN TAZE EMBRİYO İLE naniknanik
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)
****KADIN: POLİKİSTİK OVER
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?
****3 EMRİYO.3 ÜDE 2 KALİTE DEMİŞTİ DOKTORUM.
5-Kaçıncı deneme?
****1.DENEME
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
****POZİTİF:CüvCüv: :nazar: :nazar: :nazar:
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?
****1 TANE KUZUYA HAMİŞİM
8-Tedavi gördüğünüz merkez
****INTERNATIONAL HOSPITAL YEŞİLKÖY.DOÇ DR MOŞE BENHABİB.
SÜPEEERRRR BİR DOKTORDUR KENDİSİ.ACAYİP MORAL VERİRİ İNSANA.POZİTİF VE ÇOK TATLI DİLLİ.VE TABİKİ BAŞARILI.

9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?

**** ALLAH KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH

Canım aramıza hoşgeldinn. Ne güzel ki sen de pozitif sonuç alan arkadaşlarımızdansın. Maşallah diyoruz. :nazar: Allah nazarlardan saklasın. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canlarım bugün transferim gerçekleşti. delikafadulden 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :nazar: Allah kısmet ederse ben de annelik duygusunu tadarım. :asigim:

Hepinizi çok öpüyorum. Fazla kalamıyorum. Buraya yazdıklarınızı cevaplandıramıyorum. Listeleri de güncelleyemiyorum. Ayaklandığım zaman ancak bakabilirim. Haberiniz olsun kızlar. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
:Saruboceq: a.s.

hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana sıkıca tutunmuşdur bırakmazlar ve o güzel annelik duygusunu tatman dilegiyle sonrada tüm tedavideki arkadaşlara tüm isteyenlere bizlere herkese versin allahım aminnnnnnnnnnnnn...

Arkadaşlar merhaba daha önce test sonuçlarımı yazmıştım. Sonuçlar düzenli artış göstermiyordu. Bugün son kez yaptırdım ve maalesef yine az artış göstermiş. Dr. büyük ihtimal dış gebelik dedi. Yarın hastaneye gideceğim ve muhtemelen gebeliği sonlandıracaklar. Bilgilerimi yazayım beni de bebeğini kaybedenler listesine ekleyin.

Ben 31, eşim 31 yaşında
Uzun protokol uygulandı, Taze embriyolarla
Erkek infertilitesi
3 Embriyo transfer edildi 8 hücreli
3. deneme
Ankara Centrum Tüp Bebek merkezinde tedavi gördüm
Bundan sonrası için şu an hiç bir plan yapmıyorum

hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana sıkıca tutunmuşdur bırakmazlar ve o güzel annelik duygusunu tatman dilegiyle sonrada tüm tedavideki arkadaşlara tüm isteyenlere bizlere herkese versin allahım aminnnnnnnnnnnnn...

Sağol bitanemm. :asigim: Şeniz Allah razı olsun. Aminn inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah isteyen herkese yaşatsın inşallahh. :Saruboceq: Tedavide olmak kolay hiç kolay değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba daha önce test sonuçlarımı yazmıştım. Sonuçlar düzenli artış göstermiyordu. Bugün son kez yaptırdım ve maalesef yine az artış göstermiş. Dr. büyük ihtimal dış gebelik dedi. Yarın hastaneye gideceğim ve muhtemelen gebeliği sonlandıracaklar. Bilgilerimi yazayım beni de bebeğini kaybedenler listesine ekleyin.

Ben 31, eşim 31 yaşında
Uzun protokol uygulandı, Taze embriyolarla
Erkek infertilitesi
3 Embriyo transfer edildi 8 hücreli
3. deneme
Ankara Centrum Tüp Bebek merkezinde tedavi gördüm
Bundan sonrası için şu an hiç bir plan yapmıyorum

Canım eklerim tabi. Üzüldüm canım senin adına. :çok üzgünüm: Keşke herşey normal ilerleyebilseydi. İnşallah tez vakitte bu üzüntünden sıyrılıp , planlarınızı yoluna koyup yeniden denersiniz. :Saruboceq: Ki belki bu arada kendisi de çıkargelir , belli mi olur. :1rolleyes:

10.gün sonucum 253 ...hamileyim...inanamıyorum hala.. çok mutluyum sonucu dün öğrendim..darısı tüm isteyenlerin başına ..tedavide ve beklemede olan herkese kolaylıklar diliyorum...

Merhaba,ben 32 eşim 35 yaşında.ılk denemem gürgan klinikte tek embriyo ile oldu,kısa protokol,sorun erkeke infertilitesi,sonuç negatif,ikinci denemem Genart tüp bebek merkezi ,uzun protokol, 4 iyi kalite embriyo,sonuç kimyasal gebelik,tam 3. denememe başlayacaktım kendiliğinden hamile kaldım,şuan 11 haftalık hamileyim.Allah tüm isteyenlere bize gönderdiği gibi bir mucize göndersin işallah,umudumuzu kaybetmeyelim...

10.gün sonucum 253 ...hamileyim...inanamıyorum hala.. çok mutluyum sonucu dün öğrendim..darısı tüm isteyenlerin başına ..tedavide ve beklemede olan herkese kolaylıklar diliyorum...

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin...

Back