- 13 Mart 2025
- 38
- 7
- 1
- 26
Coraspin iğne sulandırıcı iğne ve özel bi vitamin verildiCanım naptın nasıl geçti transferden sonra hangi ilaçlar eklendi sana :)
Bu arada sen dün oldun dimi transferiniCanım naptın nasıl geçti transferden sonra hangi ilaçlar eklendi sana :)
Evet dün oldum beni biraz ameliyathanede ayaklarımı kaldırıp beklettiler çünkü embriyo aşağı gidiyordu ,1 saatte hastanede yattım idrarı tutarak umarım tutunur yukarı çıkmıştırBu arada sen dün oldun dimi transferini
İnşallah tutunurEvet dün oldum beni biraz ameliyathanede ayaklarımı kaldırıp beklettiler çünkü embriyo aşağı gidiyordu ,1 saatte hastanede yattım idrarı tutarak umarım tutunur yukarı çıkmıştırbende çok fazla ya estrofem ,prednol,prograf,coraspin,oksapar iğne, progestan hem fitili hem iğnesi
Bende aynıİnşallah tutunurallah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah ben 2 embriyo 5aa kalite transfer yaptırdım sonra da hastanede 20 dk yatıp çişimi yapıp öyle evime geldim ilk 3 gün yattım evde hıç bir iş yapmadım sadece yemek yedim odadan odaya yürüdüm ve lavabo için kalktım bu gün yemek yapmaya kalktım daha sen ne yapıyosun
Vucudumu dinlemek asla istemiyorum herşeyi de ilaçlara yoruyorum aslında ama dün bel ağrısından öldüm resmen bide sağ kasığım ağrıyo hafif ama genelde belim yatmaktan mı oluyo acaba anlamadım senin nasılBende aynı1 hafta rapor aldım zaten pazartesiye kadar bol bol dinleneyim diye ufak tefek yemek yapmaya başlarım perşembeden sonra , ağrın filan var mı hiç
Çok yatınca da yapacak bişey bulamıyor insan kendini dinliyor maaleseff bende hiçbir ağrı olmadı şuana kadar sanki hiç transfer olmamışım gibiVucudumu dinlemek asla istemiyorum herşeyi de ilaçlara yoruyorum aslında ama dün bel ağrısından öldüm resmen bide sağ kasığım ağrıyo hafif ama genelde belim yatmaktan mı oluyo acaba anlamadım senin nasıl
Yaa acaba bende mi sorun varÇok yatınca da yapacak bişey bulamıyor insan kendini dinliyor maaleseff bende hiçbir ağrı olmadı şuana kadar sanki hiç transfer olmamışım gibi
Merhabalar ben de dün oldum. Beni hiç yatırmadilar . Direk gidebilirsin tuvaletini de yapabilirsin dediler ama ben 15-20 dakika tuttum. Ben de estrofem coraspin progestan fitil dupaston tablet ayrıca 3 güne bir iğne oluyorumEvet dün oldum beni biraz ameliyathanede ayaklarımı kaldırıp beklettiler çünkü embriyo aşağı gidiyordu ,1 saatte hastanede yattım idrarı tutarak umarım tutunur yukarı çıkmıştırbende çok fazla ya estrofem ,prednol,prograf,coraspin,oksapar iğne, progestan hem fitili hem iğnesi
Kişiden kişiye değişir diye düşünüyorumYaa acaba bende mi sorun var
Hayırlısı olsun inşallah tutunurMerhabalar ben de dün oldum. Beni hiç yatırmadilar . Direk gidebilirsin tuvaletini de yapabilirsin dediler ama ben 15-20 dakika tuttum. Ben de estrofem coraspin progestan fitil dupaston tablet ayrıca 3 güne bir iğne oluyorum
Evde test yapmayı düşünüyormusunuzHayırlısı olsun inşallah tutunuracıbadem de oldum ben transferini olan 20dkda çıkıp gidiyordu zaten benim embriyo biraz hareketliydi o yüzden bekletti doktor
Senin ağrın vs bişeyin var mı pekiMerhabalar ben de dün oldum. Beni hiç yatırmadilar . Direk gidebilirsin tuvaletini de yapabilirsin dediler ama ben 15-20 dakika tuttum. Ben de estrofem coraspin progestan fitil dupaston tablet ayrıca 3 güne bir iğne oluyorum
Transfer öncesinde de kaşık ağrım vardı birkaç kere yine olduSenin ağrın vs bişeyin var mı peki
İnşallah hepimziin tutunurHayırlısı olsun inşallah tutunuracıbadem de oldum ben transferini olan 20dkda çıkıp gidiyordu zaten benim embriyo biraz hareketliydi o yüzden bekletti doktor
Bende sıkıntı var o zaman ben ağrım hiç gitmiyo ara ara azalıp şiddetleniyo ama hep var yarın test yapmak istiyorumTransfer öncesinde de kaşık ağrım vardı birkaç kere yine oldu
Bence sıkıntı oldugundan değil herkeste bu durum farklıdır. Sizin kaçıncı gününüzBende sıkıntı var o zaman ben ağrım hiç gitmiyo ara ara azalıp şiddetleniyo ama hep var yarın test yapmak istiyorum
Transfer ettikten sonra ultrasonda bakarken aşağı doğru gitmeye meyilliydi öyle dediler korkuttu o yüzdenİnşallah hepimziin tutunurembriyo hareketli ne demek
Transferden önce çatlatma iğnesi kullanmadıysan test yapabilirsin ama çok erken değil mi yine deBende sıkıntı var o zaman ben ağrım hiç gitmiyo ara ara azalıp şiddetleniyo ama hep var yarın test yapmak istiyorum
Kullanmadım ama bazılarının çıkıyomuş meraktan kudurdum yakınlarımızdan 2 kişi de doğurmuş görmüş beniTransferden önce çatlatma iğnesi kullanmadıysan test yapabilirsin ama çok erken değil mi yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?