TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

Sağolun kaç embriyo transfer olmuştunuz. Bir de kaçıncı gün embriyosu ve kaliteleri hakkında bilgi verildi mi
5aa transfer oldum ama cuma günü sabah çözm işler ben akşam üstü 5 buçukta transfer oldum o saate kadar 6.güne ulaştığı çok hareketli dedi doktor 2 adet istedim ben aslında ilk denemem di yaşımda 26 henüz ama doktoru ikna ettim

AA maşallah. Belki de ikizdirr

Bana doktorum hiç bir şey yasak değildi dedi. Sadece ağır bir şey kaldırma dedi o kadar.
Oo bana 2 gün banyo yasak sonra ılık suyla ayakta kısa yapıyosun 2 gün dinlen havuç çiğ kabak çekirdeği süt her sabah 2 yumurta avokado falan ye dedi kahve çay maydonoz çikolata ton balığı yasak dedi

Oo bana 2 gün banyo yasak sonra ılık suyla ayakta kısa yapıyosun 2 gün dinlen havuç çiğ kabak çekirdeği süt her sabah 2 yumurta avokado falan ye dedi kahve çay maydonoz çikolata ton balığı yasak dedi
Şaşırdım Su an hangi şehirdesiniz. Ben hiç dinlenmedim. Bana yemek yapıp bulaşik yikayabilirsin merdiven çıkabilirsin sadece ağır bir şey kaldırma dedi. Duş almak yasak mıymış acaba

Şaşırdım Su an hangi şehirdesiniz. Ben hiç dinlenmedim. Bana yemek yapıp bulaşik yikayabilirsin merdiven çıkabilirsin sadece ağır bir şey kaldırma dedi. Duş almak yasak mıymış acaba
Ben kocaeli deyim ama istanbul acıbademde tedavi oluyorum bülent traş da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…