- 13 Mart 2025
- 38
- 7
- 1
- 26
Belim kopuyo gibi ağrıyordu başım ağrıyo du ara ara bide sağ kasığım ama bunlar adet olcakmışım gibi hepBurada daha net çıkmış.belirtiniz var mıydı
Siz cuma günü mu transfer olmuştunuzBelim kopuyo gibi ağrıyordu başım ağrıyo du ara ara bide sağ kasığım ama bunlar adet olcakmışım gibi hep
EvetSiz cuma günü mu transfer olmuştunuz
Hayırlı olsunn kendimmis gibi sevindim darısı Bizim başımıza
İnşallah darısı herkesin başına inşallahHayırlı olsunn kendimmis gibi sevindim darısı Bizim başımıza
Sağolunİnşallah darısı herkesin başına inşallahdualarımdasınız
5aa transfer oldum ama cuma günü sabah çözm işler ben akşam üstü 5 buçukta transfer oldum o saate kadar 6.güne ulaştığı çok hareketli dedi doktor 2 adet istedim ben aslında ilk denemem di yaşımda 26 henüz ama doktoru ikna ettimSağolunkaç embriyo transfer olmuştunuz. Bir de kaçıncı gün embriyosu ve kaliteleri hakkında bilgi verildi mi
Amin inşallahÇok ağladım sevinçten resmen inşallah sizinde böyle olur ❤❤
AA maşallah. Belki de ikizdirr5aa transfer oldum ama cuma günü sabah çözm işler ben akşam üstü 5 buçukta transfer oldum o saate kadar 6.güne ulaştığı çok hareketli dedi doktor 2 adet istedim ben aslında ilk denemem di yaşımda 26 henüz ama doktoru ikna ettim
Ben ertesi gün duş aldım o gün duş almaya fırsatım olmamıştı aslında. Olsaydı o gün de alabilirdimKızlar transferden sonra ne zaman duş aldınız eşim bana izin vermiyor kir pas içindeyim
Ben şimdi alıcamKızlar transferden sonra ne zaman duş aldınız eşim bana izin vermiyor kir pas içindeyim
Ay inşallah ❤AA maşallah. Belki de ikizdirr
Ayasakdı 2 gün söylemediler mi sanaBen ertesi gün duş aldım o gün duş almaya fırsatım olmamıştı aslında. Olsaydı o gün de alabilirdim
Bana doktorum hiç bir şey yasak değildi dedi. Sadece ağır bir şey kaldırma dedi o kadar.Ayasakdı 2 gün söylemediler mi sana
Oo bana 2 gün banyo yasak sonra ılık suyla ayakta kısa yapıyosun 2 gün dinlen havuç çiğ kabak çekirdeği süt her sabah 2 yumurta avokado falan ye dedi kahve çay maydonoz çikolata ton balığı yasak dediBana doktorum hiç bir şey yasak değildi dedi. Sadece ağır bir şey kaldırma dedi o kadar.
Şaşırdım Su an hangi şehirdesiniz. Ben hiç dinlenmedim. Bana yemek yapıp bulaşik yikayabilirsin merdiven çıkabilirsin sadece ağır bir şey kaldırma dedi. Duş almak yasak mıymış acabaOo bana 2 gün banyo yasak sonra ılık suyla ayakta kısa yapıyosun 2 gün dinlen havuç çiğ kabak çekirdeği süt her sabah 2 yumurta avokado falan ye dedi kahve çay maydonoz çikolata ton balığı yasak dedi
Ben kocaeli deyim ama istanbul acıbademde tedavi oluyorum bülent traş daŞaşırdım Su an hangi şehirdesiniz. Ben hiç dinlenmedim. Bana yemek yapıp bulaşik yikayabilirsin merdiven çıkabilirsin sadece ağır bir şey kaldırma dedi. Duş almak yasak mıymış acaba
İstanbulda kaldınız mı peki. Yoksa hemen yola mi ciktiniz. Bir de sorun var mıydı sizde özel değilse merak ettimBen kocaeli deyim ama istanbul acıbademde tedavi oluyorum bülent traş da
Araçla 2 saat sürmüyor yok 20 dk dinlendikten sonra yola çıktık pcos um benİstanbulda kaldınız mı peki. Yoksa hemen yola mi ciktiniz. Bir de sorun var mıydı sizde özel değilse merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?