• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

Anladımm bu arada transferiniz adetin kaçıncı güne denk geldi. Birde hangi ilaçlar kullanıyorsunuz
21 inci günü transfer oldum ben sabah akşam 2 adet esrofem ağzıdan alıyorum yine sabah akşam esrofem vajina dan alıyorum bir adet sabah öğle akşam 2 adet Protestan fitil vajinal prolutex iğne oksapar iğne ve koraspin kullanıyorum bunlara ek kişiye özel 2 adet vitamin kullanıyorum

21 inci günü transfer oldum ben sabah akşam 2 adet esrofem ağzıdan alıyorum yine sabah akşam esrofem vajina dan alıyorum bir adet sabah öğle akşam 2 adet Protestan fitil vajinal prolutex iğne oksapar iğne ve koraspin kullanıyorum bunlara ek kişiye özel 2 adet vitamin kullanıyorum
Oksapar iğne yok bende sadece

Ben şimdi alıcam 😂
Ben ertesi gün duş aldım o gün duş almaya fırsatım olmamıştı aslında. Olsaydı o gün de alabilirdim😀
Oturarak duş aldım bende ılık suyla ,herkesin bünyesi farklı ben o yüzden düşünüyorum ya bu yasakları ve doktordan doktora da değişiyor ama şöyle de bişey var sakınan göze çöp batar o yüzden çokta şey yapmamak lazım😬

Kuzum o kadar çabaladık o kadar para döktüktük gözyaşı döktük ki sakınmadan olmuyo

Back
X