Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅
21 inci günü transfer oldum ben sabah akşam 2 adet esrofem ağzıdan alıyorum yine sabah akşam esrofem vajina dan alıyorum bir adet sabah öğle akşam 2 adet Protestan fitil vajinal prolutex iğne oksapar iğne ve koraspin kullanıyorum bunlara ek kişiye özel 2 adet vitamin kullanıyorum
21 inci günü transfer oldum ben sabah akşam 2 adet esrofem ağzıdan alıyorum yine sabah akşam esrofem vajina dan alıyorum bir adet sabah öğle akşam 2 adet Protestan fitil vajinal prolutex iğne oksapar iğne ve koraspin kullanıyorum bunlara ek kişiye özel 2 adet vitamin kullanıyorum
Oturarak duş aldım bende ılık suyla ,herkesin bünyesi farklı ben o yüzden düşünüyorum ya bu yasakları ve doktordan doktora da değişiyor ama şöyle de bişey var sakınan göze çöp batar o yüzden çokta şey yapmamak lazım