- 13 Mart 2025
- 29
- 5
- 1
- 26
Yarın 5. GünümBence sıkıntı oldugundan değil herkeste bu durum farklıdır. Sizin kaçıncı gününüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın 5. GünümBence sıkıntı oldugundan değil herkeste bu durum farklıdır. Sizin kaçıncı gününüz
ay hadi inşallahKullanmadım ama bazılarının çıkıyomuş meraktan kudurdum yakınlarımızdan 2 kişi de doğurmuş görmüş beni
Ben yapamazdim heralde baya erken çünküYarın 5. Günüm
Ayın 25 inde dedi o bende biliyorum henüz çok erken ama işteay hadi inşallah5.günün dimi yarın ne zaman test yap dedi doktor, ben korkarım yapamam gününden önce gibi geliyor
![]()
Allah Allah duymamistim hiç yok ya niye gitsinnnTransfer ettikten sonra ultrasonda bakarken aşağı doğru gitmeye meyilliydi öyle dediler korkuttu o yüzden![]()
Valla bilmiyorum ameliyathanede bacaklarımı yukarı kaldırdılar hatta progesteron iğne yaptılar hemen banaAllah Allah duymamistim hiç yok ya niye gitsinnn
Bana gönderdiler embriyolari sonra işlem bitti . Başka bir şey bakmadılar. Size işlemden sonra birkaç dakika beklettiler mi öyle bir yorum yaptılarValla bilmiyorum ameliyathanede bacaklarımı yukarı kaldırdılar hatta progesteron iğne yaptılar hemen bana
Evet ultrasonda bakmaya devam etti zaten doktorum ve hemşire o zaman dediler ve iğne yaptılar hemenBana gönderdiler embriyolari sonra işlem bitti . Başka bir şey bakmadılar. Size işlemden sonra birkaç dakika beklettiler mi öyle bir yorum yaptılar
Keşke bana da baksalardiEvet ultrasonda bakmaya devam etti zaten doktorum ve hemşire o zaman dediler ve iğne yaptılar hemen
Olumsuz bişey farketseydiler salmazdılar bence içini ferah tutKeşke bana da baksalardi
GünaydınKızlar 5. Günün bugün sabah kalktım hemen bi test yaptım 5 dk olmadan silik çizgi çıktı resimde net değil ama gerçekte bi tık daha belli sizce umutlanim mi
Neye yorucağımı şaşırdım içim içini yiyoGünaydınçok hafif var gibi ama bekle bir kaç gün sonra tekrar yaparsın
![]()
Bana da var gibi geldiKızlar 5. Günün bugün sabah kalktım hemen bi test yaptım 5 dk olmadan silik çizgi çıktı resimde net değil ama gerçekte bi tık daha belli sizce umutlanim mi
Kızlar ben inanamadım kaset test yaptım bi deBana da var gibi geldi![]()
Burada daha netKızlar ben inanamadım kaset test yaptım bi de
İkisini karşılaştırdım burda da kesin hamileyim dimiBurada daha net![]()
Burada daha net çıkmış.belirtiniz var mıydıBurada daha net![]()
Kuzum hamilesin bebiş göz kırpıyor baksanaİkisini karşılaştırdım burda da kesin hamileyim dimi
Çok ağladım sevinçten resmen inşallah sizinde böyle olur ❤❤❤Kuzum hamilesin bebiş göz kırpıyor baksana![]()