Selam canim ben de 2. Reglimi bekliyorum 5 gun kaldi. Sonrasinda gidecegim. Umarim lucrin kullandirip tekrar tahimMerhaba kızlar tahmini martın ilk haftasında transferim olacak. Cok heyecanlı olmakla birlikte zaman geçmiyor gibi hissediyorum. Nasıl besleniyorsunuz ? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ortalama regliden kaç gün sonra transfer oluyor? Ben 17 Şubat'ta oldum ikinci reglimi 27 Şubat'ta kontrol var sonrasında tarih belli olacak sanırım. Şuan troid için ilaç kullanıyorum. Kan pıhtılaşması için bi ilaç kullanıyorum. Estrofem kullanıyorum günde 3 ve Multi vitamin kullanıyorum. Tablo yapabilecek varsa onu başa sabitlerim
Seninde ilk transfer deneyimin mi olacak ? Benim Perşembe kontrolüm var bi aksilik çıkacak diye çok korkuyorum. Sürekli kaygı içerisindeyiz Allah'ım yardım et çığlıklarrrrrSelam canim ben de 2. Reglimi bekliyorum 5 gun kaldi. Sonrasinda gidecegim. Umarim lucrin kullandirip tekrar tahim
Dinlendirme yapmazlar. Eger oyle olmazsa mart orasi gibi transfer bekliyorum.
Topic hepimize ugur getirsin
Benim de reglimin 4.günü ilk transferim rahmim kalınlaşmadığı için iptal oldu şimdi baştan tedavi görüyorum. İnşallah bu sefer istenilen kalınlığa gelirMerhaba kızlar tahmini martın ilk haftasında transferim olacak. Cok heyecanlı olmakla birlikte zaman geçmiyor gibi hissediyorum. Nasıl besleniyorsunuz ? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ortalama regliden kaç gün sonra transfer oluyor? Ben 17 Şubat'ta oldum ikinci reglimi 27 Şubat'ta kontrol var sonrasında tarih belli olacak sanırım. Şuan troid için ilaç kullanıyorum. Kan pıhtılaşması için bi ilaç kullanıyorum. Estrofem kullanıyorum günde 3 ve Multi vitamin kullanıyorum. Tablo yapabilecek varsa onu başa sabitlerim
Hoş geldinnnn hangi ilaçları kullanıyorsun. Kalınlaşmama gibi bir sorunda var yani of cok stres annecim bakalım Perşembe bana ne diyecek.Benim de reglimin 4.günü ilk transferim rahmim kalınlaşmadığı için iptal oldu şimdi baştan tedavi görüyorum. İnşallah bu sefer istenilen kalınlığa gelir
Evet ilk transferim olacak nasipse. Ocak ayinda opu oldum. Ben de cok kaygiliyim surecte bir puruz cikacak diyeSeninde ilk transfer deneyimin mi olacak ? Benim Perşembe kontrolüm var bi aksilik çıkacak diye çok korkuyorum. Sürekli kaygı içerisindeyiz Allah'ım yardım et çığlıklarrrrr
Ay umarımmm bende 3 ocakta opu oldum. Haberleşelim . Perşembe güncellerim. En merak ettiğim regliden kaç gün sonra transfer olduğu. Bazıları yumurta gelştirip çatlatıp sonrasında transfer olduğunu yazmış şaşırdım baya. Benim doktorum böyle birşey yapmadı sadece estrofem kullanıyorum. Eğer öyle bekleyeceksek yumurtanın oluşup atılmasını seninle aynı zamana gelir benimde.Evet ilk transferim olacak nasipse. Ocak ayinda opu oldum. Ben de cok kaygiliyim surecte bir puruz cikacak diyeumarim pozitif alirizz
Devlette mi oluyorsun tedavi canim? Aynen haberleselim mutlaka sureclerimizi anlatalim.A
Ay umarımmm bende 3 ocakta opu oldum. Haberleşelim . Perşembe güncellerim. En merak ettiğim regliden kaç gün sonra transfer olduğu. Bazıları yumurta gelştirip çatlatıp sonrasında transfer olduğunu yazmış şaşırdım baya. Benim doktorum böyle birşey yapmadı sadece estrofem kullanıyorum. Eğer öyle bekleyeceksek yumurtanın oluşup atılmasını seninle aynı zamana gelir benimde.
Özelde. Hayır sadece estrofem kullanıyorum günde 3 başka birşey yok şuan. Yani farklı sorunlar için kullandığım ilaçlar var sadece onlarda troid va kan pıhtılaşması içinDevlette mi oluyorsun tedavi canim? Aynen haberleselim mutlaka sureclerimizi anlatalim.
Ben de cok farkli transfer sekilleri okudum. Catlatip yapan var, lucrin kullandiran var. Sen kullandin mi lucrin?
Anladim. Heyecanlı bir süreç umarım güzel geçer..Özelde. Hayır sadece estrofem kullanıyorum günde 3 başka birşey yok şuan. Yani farklı sorunlar için kullandığım ilaçlar var sadece onlarda troid va kan pıhtılaşması için
Selam iko, 1 Mart transferim olacak. Estrofem kullanıyorum günde üç kez, bugün de progestana başladım, sabah ve akşam fitil, öğlen iğne yapıyorum. Onun dışında multivitamin ve omega yağı kullanıyorum :) tiroid hapım zaten hep benimle, haftada iki gün de coraspin var birde :)Merhaba kızlar tahmini martın ilk haftasında transferim olacak. Cok heyecanlı olmakla birlikte zaman geçmiyor gibi hissediyorum. Nasıl besleniyorsunuz ? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ortalama regliden kaç gün sonra transfer oluyor? Ben 17 Şubat'ta oldum ikinci reglimi 27 Şubat'ta kontrol var sonrasında tarih belli olacak sanırım. Şuan troid için ilaç kullanıyorum. Kan pıhtılaşması için bi ilaç kullanıyorum. Estrofem kullanıyorum günde 3 ve Multi vitamin kullanıyorum. Tablo yapabilecek varsa onu başa sabitlerim
Merhaba yani reglinden kaç gün sonraya denk gelmiş oluyor. Bende estrofem kullanıyorum günde 3 ve perşembe kontrolde başka şeyler ekleneyecek muhtemelen son kontrolden kaç gün sonraya gün belirlemiş oldu . Cok heyecanlıyım muhtemelen aramız çok olmayacakSelam iko, 1 Mart transferim olacak. Estrofem kullanıyorum günde üç kez, bugün de progestana başladım, sabah ve akşam fitil, öğlen iğne yapıyorum. Onun dışında multivitamin ve omega yağı kullanıyorum :) tiroid hapım zaten hep benimle, haftada iki gün de coraspin var birde :)
Seninde aynı zamanlar o haldee. Benimde Perşembe kontrol var estrofem mi kullanıyorsun sadece ?Arkadaşlar merhaba ben transfer sürecine bu ay başladım ama cuma kontrolüm var mart ayına kalacak transfer de sonuç da
19. günde transfer olacak, 14. Günde progestan eklendi. Yani pazartesi gittiğimde cumartesi transfer dediMerhaba yani reglinden kaç gün sonraya denk gelmiş oluyor. Bende estrofem kullanıyorum günde 3 ve perşembe kontrolde başka şeyler ekleneyecek muhtemelen son kontrolden kaç gün sonraya gün belirlemiş oldu . Cok heyecanlıyım muhtemelen aramız çok olmayacak
Anladım benim son regli tarihim 17 Şubat o halde benim biraz daha var Perşembe 11. Güne geliyor . Bir sonraki haftaya falan denk gelir o halde.19. günde transfer olacak, 14. Günde progestan eklendi. Yani pazartesi gittiğimde cumartesi transfer dedi
Evet sade estrofem kullanıyorum şeker ve tiroit ilacım da var sende de mi öyleSeninde aynı zamanlar o haldee. Benimde Perşembe kontrol var estrofem mi kullanıyorsun sadece ?
Evet bende estrofem . Tiroid var bende de birde kan sulandırıcı var genetik testim sonuçlandı 2 gündür de onu kullanıyorum. Birde Multi vitaminEvet sade estrofem kullanıyorum şeker ve tiroit ilacım da var sende de mi öyle
Yanlış bilmiyorsam 15.-20. gün arası oluyor transferler. Bana ilk 20. gün demişlerdi sonra 19. güne aldılar. Embriyoların kaçıncı gün embriyosu?Anladım benim son regli tarihim 17 Şubat o halde benim biraz daha var Perşembe 11. Güne geliyor . Bir sonraki haftaya falan denk gelir o halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?