- 13 Mart 2025
- 80
- 17
- 3
- 27
Hayır ben maslak acıbadem de tedavi görüyorum o hastane çok fazla ilaç kullndırıyo şuan bir iğnem var günde 8 fitilim var 4 doz estrofem alıyorum artı bi tane de kan sulandırıcı kullanıyorumPozitif haberlerle gel canım. Sürekli yatma kan akışı olmalı evde kısa yürüyüşler yap eğilme uzanma ağır kaldırma. Kabak çekirdeği avakado yumurta yiyenler var nar suyu içenler var. Herşeyden önemlisi heyecanını strese dönüştürmemeye çalışher doktorun farklı yöntemi var birşeyler diyecektir transfer sonrası. Sadece estrofem mi kullandın?
O zaman yumurta büyütüp çatlatma yaptılar sanırım . Ben sadece tiroid kan sulandırıcı Multi vitamin ve estrofem kullandım ama rahim inceldiği için transfer iptal oldu.Hayır ben maslak acıbadem de tedavi görüyorum o hastane çok fazla ilaç kullndırıyo şuan bir iğnem var günde 8 fitilim var 4 doz estrofem alıyorum artı bi tane de kan sulandırıcı kullanıyorum
Aa çok üzüldümO zaman yumurta büyütüp çatlatma yaptılar sanırım . Ben sadece tiroid kan sulandırıcı Multi vitamin ve estrofem kullandım ama rahim inceldiği için transfer iptal oldu.
Bende üzüldüm ama yapacak birşey yok baştan başlayacağız umarım bu sefer farklı yöntem uygular cünkü benim rahim güzel kalınlaşıyordu bi anda inceldi geri şaşırdıkAa çok üzüldüm
Siz nerde tedavi görüyosunuzBende üzüldüm ama yapacak birşey yok baştan başlayacağız umarım bu sefer farklı yöntem uygular cünkü benim rahim güzel kalınlaşıyordu bi anda inceldi geri şaşırdık
Benimde pazar günü transfer olacak bir sorun çıkmazsa eğer inşallah Rabbim mübarek günlerde hepimizi sevindirecek haberler almayı nasip ederAmin canım iki gün sonra benim de transferim var dualarınıza talibim
Ankara Hakan TuranSiz nerde tedavi görüyosunuz
İnşallah allah hepimizin kucağını doldururAnkara Hakan Turan
Amin canım cümlemizinBenimde pazar günü transfer olacak bir sorun çıkmazsa eğer inşallah Rabbim mübarek günlerde hepimizi sevindirecek haberler almayı nasip eder
Selam canım bende acıbademe bağlı bir doktorda tedavi görüyorum aynı şekilde benimde günde 4 estrofem 6 fitil 1 progestan dex iğne ve iki tane daha ilacım varHayır ben maslak acıbadem de tedavi görüyorum o hastane çok fazla ilaç kullndırıyo şuan bir iğnem var günde 8 fitilim var 4 doz estrofem alıyorum artı bi tane de kan sulandırıcı kullanıyorum
Benim kayınvelidem ve eşim bana felçli gibi davranıyo daha şimdiden bence bu durum iyi değilSelam canım bende acıbademe bağlı bir doktorda tedavi görüyorum aynı şekilde benimde günde 4 estrofem 6 fitil 1 progestan dex iğne ve iki tane daha ilacım varpazartesi günü tranferim var iki saat hastanede tutacaklarmış transferden sonra, hayatını kısıtlama sadece uzanma süpürme oturuyosan ayaklarını uzat dedi doktorum
Biraz hareket de lazımmış en azından evin içinde gezinmek iyi gelirBenim kayınvelidem ve eşim bana felçli gibi davranıyo daha şimdiden bence bu durum iyi değil
Peki ne yemek iyi gelirmiş sen araştırdın mıBiraz hareket de lazımmış en azından evin içinde gezinmek iyi gelir
Nar suyu ,avokado, beyaz leblebi, kabak çekirdeği , bakliyat ve yeşil sebzeler bunları araştırdımPeki ne yemek iyi gelirmiş sen araştırdın mı
Harikasın çok teşekkür ederim ben heyecandan uyuyamadım pek birazdan gidicez hastaneyeNar suyu ,avokado, beyaz leblebi, kabak çekirdeği , bakliyat ve yeşil sebzeler bunları araştırdım
Tamam canım hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallahHarikasın çok teşekkür ederim ben heyecandan uyuyamadım pek birazdan gidicez hastaneye
Tamam canım haber vericem inşallahTamam canım hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallahnasıl oldu neler dedi doktor haber ver sonra
Merhaba ben de izmirdeyim irenbe de ümit hanımdayım şuan için çok memnunumMerhabalar ben de tüp bebek sürecine bu hafta itibariyle başlamış bulunuyorum.İzmirde olup memnun kaldığınız yerler nereleri acaba? Gerçi ben başladım ama fikir olsun. Bu arada bana Dr cyclo progynova diye bir ilaç verdi neden acaba bilen var mı? Bir de regl olunca ara dediler. Regl olunca mı başlanıyor iğnelere? Biraz araştırdım ama eksik kaldı bazı bilgiler
Canım naptın nasıl geçti transferden sonra hangi ilaçlar eklendi sana :)Tamam canım haber vericem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?