• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

Hayırlı olsun canım umarım her şey yolunda gider🤗 neden kıbrısı tercih ettiniz onu merak ettim
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için herşey yolunda gider bayrama bebişlerimizle gireriz 🌸 kıbrısı tercih etmem çok araştırdım yani başarı oranı yüksek bir yer birde türkiyede çift embriyı transferi olmuyır yaşım da genç diye (25) ve doktorum da bana çift embriyo önerdi bende istiuorum zaten onun. İçin kıbrısı tercih ettik biraz da tatil yapmak istedik stresimiz atalım dedik 😄😄 ama yani gidenlerin çoğu en fazla ikinci denemede anne oluyor yine takdir ALLAH’IN hayırlısı bakalım

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için herşey yolunda gider bayrama bebişlerimizle gireriz 🌸 kıbrısı tercih etmem çok araştırdım yani başarı oranı yüksek bir yer birde türkiyede çift embriyı transferi olmuyır yaşım da genç diye (25) ve doktorum da bana çift embriyo önerdi bende istiuorum zaten onun. İçin kıbrısı tercih ettik biraz da tatil yapmak istedik stresimiz atalım dedik 😄😄 ama yani gidenlerin çoğu en fazla ikinci denemede anne oluyor yine takdir ALLAH’IN hayırlısı bakalım
sevindim canım inşallah bebeşinizle dönersiniz oradan hem tatil hem bebiş ne güzel 🤩neden çift embriyo önerdi doktor yaşınız gençmiş 😌ben 32 yaşındayım tek transfer olucam inşallah

sevindim canım inşallah bebeşinizle dönersiniz oradan hem tatil hem bebiş ne güzel 🤩neden çift embriyo önerdi doktor yaşınız gençmiş 😌ben 32 yaşındayım tek transfer olucam inşallah
Ben erken evlendim maalsef ve hiç korunmadım doğal yoldan hiç gebelik olmadı bende ne kimyasal ne düşük onun için doktorum çift embriyo tavsiye etti hani biri tutmazsa diğeri tutar diye çift embriyoda şans %10 daha artıyormuş yine bazen olmayınca da olmuyor tamamen kısmet bakalım bir yandan da heyecanlıyım laboratuvar ortamında olsa dahi yine de bebişim olacak diye heyecanlıyım farklı bir duygu umarım yerleşir de tutunur da bana hepimizin bebişleri tutunur ben baya uzun yazdım 😄😄🌸

Ben erken evlendim maalsef ve hiç korunmadım doğal yoldan hiç gebelik olmadı bende ne kimyasal ne düşük onun için doktorum çift embriyo tavsiye etti hani biri tutmazsa diğeri tutar diye çift embriyoda şans %10 daha artıyormuş yine bazen olmayınca da olmuyor tamamen kısmet bakalım bir yandan da heyecanlıyım laboratuvar ortamında olsa dahi yine de bebişim olacak diye heyecanlıyım farklı bir duygu umarım yerleşir de tutunur da bana hepimizin bebişleri tutunur ben baya uzun yazdım 😄😄🌸
Hayırlısı kuzum güzel haberlerini bekliyorum🌺🤩

Hanımlar selam tekrardan. 4. Martta transfer plmuştum. transfer günü hariç 8. Gün. Bugün. Silme ile pembe lekelenme oldu ama baya pembe. Somon rengi diyelim.
Sabah 2 akşam 2 progestan fitil
Sabah 1 akşam 1 progestan dex iğne oluyorum.
Bunları aldığıma göre bu pembe lekelenme adet mi yerleşme mi. Kafam karıştı.
Hafifte karnım ağrıyor başka bir belirtim yok.
Nedir bu pembe lekelenme 🫣

Evet baktım adet düzenleyiciymis. Vardır bir sebebi. Ama insan prospektusu görünce bir korkuyor.. neyse şifa olsun inşallah 🤲🏼
Reglini ol gel diye vermiş bende şuan duphaston kullanıyorum bitti regliyi beklicem sonra tekrar transfer sürecine gircem

Hanımlar selam tekrardan. 4. Martta transfer plmuştum. transfer günü hariç 8. Gün. Bugün. Silme ile pembe lekelenme oldu ama baya pembe. Somon rengi diyelim.
Sabah 2 akşam 2 progestan fitil
Sabah 1 akşam 1 progestan dex iğne oluyorum.
Bunları aldığıma göre bu pembe lekelenme adet mi yerleşme mi. Kafam karıştı.
Hafifte karnım ağrıyor başka bir belirtim yok.
Nedir bu pembe lekelenme 🫣
Ayyy yerleşme kanamasına benziyor tarifin. Rahimde ağrılar olması batmalar olması normal istersen bi test yap eğer 5. Gün emriyosu ise

Merhaba kızlar tahmini martın ilk haftasında transferim olacak. Cok heyecanlı olmakla birlikte zaman geçmiyor gibi hissediyorum. Nasıl besleniyorsunuz ? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ortalama regliden kaç gün sonra transfer oluyor? Ben 17 Şubat'ta oldum ikinci reglimi 27 Şubat'ta kontrol var sonrasında tarih belli olacak sanırım. Şuan troid için ilaç kullanıyorum. Kan pıhtılaşması için bi ilaç kullanıyorum. Estrofem kullanıyorum günde 3 ve Multi vitamin kullanıyorum. Tablo yapabilecek varsa onu başa sabitlerim 🤍
Merhaba bende dün taze transfer oldum 2 embriyo koydular çok heyecanlıyım Rabbım tum isteyenlere nasip etsin 🌸

Ayyy yerleşme kanamasına benziyor tarifin. Rahimde ağrılar olması batmalar olması normal istersen bi test yap eğer 5. Gün emriyosu ise
Ya testte yapmak istemiyorum aslında gününde kanda bakıcam. Şimdi silme ile çok az pembe leke minik nokta kadar da kan pıhtısı vardı içinde. Ama lekelenme azaldı. Sadece belimin sol çukurunda bir hafif agrı geliyor. Bu transferde de hiç umutlu değildim ilki kimyasal oldu , bununda kalitesi kötüydü diye umutlanmadım bile şimdi ise korkudan yatıyorum kımıldamıyorum 🥲 Doktor coraspirin kesti clexana devam dedi. Ay ne biçim stres bu be millet oynaya zıplaya gebe kalıyor 🤭

Back
X