TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

Pozitif haberlerle gel canım. Sürekli yatma kan akışı olmalı evde kısa yürüyüşler yap eğilme uzanma ağır kaldırma. Kabak çekirdeği avakado yumurta yiyenler var nar suyu içenler var. Herşeyden önemlisi heyecanını strese dönüştürmemeye çalış 🩷🌸 her doktorun farklı yöntemi var birşeyler diyecektir transfer sonrası. Sadece estrofem mi kullandın?
Hayır ben maslak acıbadem de tedavi görüyorum o hastane çok fazla ilaç kullndırıyo şuan bir iğnem var günde 8 fitilim var 4 doz estrofem alıyorum artı bi tane de kan sulandırıcı kullanıyorum

Hayır ben maslak acıbadem de tedavi görüyorum o hastane çok fazla ilaç kullndırıyo şuan bir iğnem var günde 8 fitilim var 4 doz estrofem alıyorum artı bi tane de kan sulandırıcı kullanıyorum
O zaman yumurta büyütüp çatlatma yaptılar sanırım . Ben sadece tiroid kan sulandırıcı Multi vitamin ve estrofem kullandım ama rahim inceldiği için transfer iptal oldu.

Kızlar regli oldum yarın yeniden başlıyoruz aksilik olmazsa ama içimden bir ses aksilik olacak diyor 😂😂

Selam canım bende acıbademe bağlı bir doktorda tedavi görüyorum aynı şekilde benimde günde 4 estrofem 6 fitil 1 progestan dex iğne ve iki tane daha ilacım var 🤦🏻‍♀️ pazartesi günü tranferim var iki saat hastanede tutacaklarmış transferden sonra, hayatını kısıtlama sadece uzanma süpürme oturuyosan ayaklarını uzat dedi doktorum

Selam canım bende acıbademe bağlı bir doktorda tedavi görüyorum aynı şekilde benimde günde 4 estrofem 6 fitil 1 progestan dex iğne ve iki tane daha ilacım var 🤦🏻‍♀️ pazartesi günü tranferim var iki saat hastanede tutacaklarmış transferden sonra, hayatını kısıtlama sadece uzanma süpürme oturuyosan ayaklarını uzat dedi doktorum
Benim kayınvelidem ve eşim bana felçli gibi davranıyo daha şimdiden bence bu durum iyi değil

Merhabalar ben de tüp bebek sürecine bu hafta itibariyle başlamış bulunuyorum.İzmirde olup memnun kaldığınız yerler nereleri acaba? Gerçi ben başladım ama fikir olsun. Bu arada bana Dr cyclo progynova diye bir ilaç verdi neden acaba bilen var mı? Bir de regl olunca ara dediler. Regl olunca mı başlanıyor iğnelere? Biraz araştırdım ama eksik kaldı bazı bilgiler :(
Merhaba ben de izmirdeyim irenbe de ümit hanımdayım şuan için çok memnunum

Back
X