TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

Ben de yeni tedavi gördünüz sanıyorum tmm teşekkürle t
Yeni gördüm ama zam geldi ondan öyle dedim ben Aralık başında başladım . 45 bin laboratuvar+ yumurta toplama + doktor ve doktor muayenelerine paket halinde verdim . Şuan 55 bin olmuş olması lazım diye hatırlıyorum bu saydıklarım. 6.500 embriyo dondurmaya gen arta verdim embriyo sayım fazla olduğu . Yoksa 4.500 veriliyordu . İlaçlarım düşük doz çalıştığı için bana 26 bin tuttu. Tahlillerimi devlet Hastanesi'nde yada sağlık ocağında yaptırdım. Bazen kliniğin anlaşmalı olduğu düzende yaptırdıklarım oldu ama klinikte ödeme yaparsanız cok uyguna alıyorlar kanları. Şimdi transfer olacağım çözdürmeye 16 bin vereceğim laboratuvara. Ama taze transfer olsaydım ilk transferim ücretsiz olacaktı. Kısacası 90 bin tuttu benim sürecim.

Ben de yeni tedavi gördünüz sanıyorum tmm teşekkürle t
Hakan hoca ile ücretsiz görüşme ayarlayabilirsiniz ben öyle yapmıştım telefonda da bilgi veriyorlar . Çok memnunum doktorumdan düşünürseniz gözüm kapalı öneririm. Her sorunuzla ilgileniyor açıklıyor . Başarılı buluyorum. Ve her zaman ulaşabiliyorum en önemlisi de bu benim için

Back
X