TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

7 ve üstü demişti bana doktorum zaten progestan iğne ve fitil kullanmaya başladınız mı

Benimde yüksek geldi iptal oldu canım kist var mı bakmadı doktor ondan süphelenmiştim bende

Ben karaları bağladım ya, transfer sonrası 4. günümdeyim hiç belirti yok. Cuma günü test yapmayı planlıyorum eğer negatif olunca oruç tutmaya başlayacağım. Kendi kendime tribe giriyorum 5. Gün embriyosu için 6. Günde test yapılabilir değil mi?

Yani canım bence acele etme 10 12. Günde belli oluyor die biliyorm heyecanlsndr emnm de biraz bekle tabi bunlara sana yazarken ben de transfer olnca ne kdr beklicem blmiyorm yani kalbini ferah tut güzel haberler alirsn inşallah

Ben yapardım açıkçası o yüzden birşey diyemedim yap yapma diye. Belirti olmak zorunda değil merak etme herşey normal. 5. Embriyosu ortalama 5-6 gün içinde yerleşiyor 7. Gün yapsan daha iyi olur. Bu süreçte oruç tutma yediğine içtiğine dikkat et hareketsiz durma kan akışın olsun. Dayanamayıp test yaparsanda moralini bozmamaya çalış erken sonuçta ama silik çizgi çıkarsada artık yükselişi takip edersin. Herkesin psikolojisi o kadar farklı ki mesela bende test yapıp kendimi negatife yada pozitife daha iyi hazırlayan kısımdayım kiminde ise test yapmak moral bozuyor

Anladm bende bugün kontrole gittim e2 ye bakıldı cetrotide başlayacam bugün gonal f e de devam cumartesi belli olacak artık yumurta toplama işlemi hayırlısı olsun inşallah rabbim bu mübarek günlerin hürmetine emeğimizin karşılığını almayı nasip etsin

Hanımlar siz progestan fitil olarak mı yoksa enjeksiyon yani şırınga şeklinde mi kullanıyorsunuz?
Benim ki enjeksiyon olarak. Şırıngaya kalın uç ile çekip ince 13mm üç ile enjekte ediyorum karnımdan

Hanımlar siz progestan fitil olarak mı yoksa enjeksiyon yani şırınga şeklinde mi kullanıyorsunuz?
Benim ki enjeksiyon olarak. Şırıngaya kalın uç ile çekip ince 13mm üç ile enjekte ediyorum karnımdan
Ben henüz başlamadım ama recetemi vermişti doktor kan sulandiri esterfom progestron hem iğne hem fitil vermişti başlarsam bunları kullancam

Evde bilerek gebelik testi bırakmamıştım erken test yapmayayım diye, bugün internetten sipariş verdim gelene kadar beklemiş olayım cuma gelir muhtemelen. Hayırlısı artık ya offff

çalışanlar için transfer sonrası kaç gün dinlendiniz? Kaç gün kalkamamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…