Teşekkür ederim sizin herşey kolay ve rahat geçer inşallahTeşekkür ederim çok geçmiş olsun sizede
7 ve üstü demişti bana doktorum zaten progestan iğne ve fitil kullanmaya başladınız mıBen size birşey sormak istiyorum transfer için rahim kalınlığının kaç olması gerekiyor benim biraz yavaş kalınlaşıyor sanırım iki günde bir kontrol ediyor doktorum. Merak ettim. Şimdi 7.5 olmuş pazartesi tekrar bakacak
Çok şükür iyi. Yatıyorum. Güzel haberler alalım inşallahBenim de 2 de oldu, çok keyifli geçti şükür. Şimdi evde dinleniyorum. Sizin de herşey yolunda gitmiştir umarım
Hayır başlamadım pazartesi olan kontrolümde geri incelmişti rahmim iptal oldu transferim7 ve üstü demişti bana doktorum zaten progestan iğne ve fitil kullanmaya başladınız mı
İnşaallahhhÇok şükür iyi. Yatıyorum. Güzel haberler alalım inşallah
Teşekkür ederim evet öyleymiş haftaya perşembe belli olacakYok canım o ilk muayene sayılmıyor ondan sonra 2. Muayenede belli oluyor tarihin
Benimde yüksek geldi iptal oldu canım kist var mı bakmadı doktor ondan süphelenmiştim bendeHayr verilmedi sadece vitamin kullanıyorum aslnda şöyle benm bı kstim vardı tedaviden önce vücudum biraz yatkın kistlerim hep var benm. Tedaviden snra ikincisi çıkınca doktr kan aldı e2 ve progestron a bakıldı istediği sonuç gelmeyince iptal oldu transfer kanlarm iyi gelseydi yine ypcakti galiba
İlk denemen mi canmBenimde yüksek geldi iptal oldu canım kist var mı bakmadı doktor ondan süphelenmiştim bende
Yani canım bence acele etme 10 12. Günde belli oluyor die biliyorm heyecanlsndr emnm de biraz bekle tabi bunlara sana yazarken ben de transfer olnca ne kdr beklicem blmiyormBen karaları bağladım ya, transfer sonrası 4. günümdeyim hiç belirti yok. Cuma günü test yapmayı planlıyorum eğer negatif olunca oruç tutmaya başlayacağım. Kendi kendime tribe giriyorum5. Gün embriyosu için 6. Günde test yapılabilir değil mi?
Ben yapardım açıkçası o yüzden birşey diyemedim yap yapma diye. Belirti olmak zorunda değil merak etme herşey normal. 5. Embriyosu ortalama 5-6 gün içinde yerleşiyor 7. Gün yapsan daha iyi olur. Bu süreçte oruç tutma yediğine içtiğine dikkat et hareketsiz durma kan akışın olsun. Dayanamayıp test yaparsanda moralini bozmamaya çalış erken sonuçta ama silik çizgi çıkarsada artık yükselişi takip edersin. Herkesin psikolojisi o kadar farklı ki mesela bende test yapıp kendimi negatife yada pozitife daha iyi hazırlayan kısımdayım kiminde ise test yapmak moral bozuyorBen karaları bağladım ya, transfer sonrası 4. günümdeyim hiç belirti yok. Cuma günü test yapmayı planlıyorum eğer negatif olunca oruç tutmaya başlayacağım. Kendi kendime tribe giriyorum5. Gün embriyosu için 6. Günde test yapılabilir değil mi?
Evet çok haklısınız sabr etmekten başka çare yok yine de çok şükür en azından imkansız değilHiç endişelenme kalbini ferah tut bizim gibi olan o kadar çok insan var ki bizimde sınavımız bu olsun bunu geçmek de bize kalmış sabredip şükretmek
Anladm bende bugün kontrole gittim e2 ye bakıldı cetrotide başlayacam bugün gonal f e de devam cumartesi belli olacak artık yumurta toplama işlemi hayırlısı olsun inşallah rabbim bu mübarek günlerin hürmetine emeğimizin karşılığını almayı nasip etsinBiz önce sperm dondurduk, malum eşim burda olmadığı için önce o işlemi yapalım dedi doktor 10.12.2024 tarihinde
24 Aralık adet oldum ve ikinci günü 25 Aralık muayene gittim ve E2 hormonuna baktırdım ve direk ilaçlara başladık
06.01.2025 de yani 14.gün yumurta toplama işlemi oldu bende
Canınızı sıkmayın gecikiyorsa güzelleşiyordur inşallah herşey güzel ve kolay olur kavuşursunuz miniğinizeHayır başlamadım pazartesi olan kontrolümde geri incelmişti rahmim iptal oldu transferim
Amin inşallah hepimiz kavuşuruz bir an önce sağlıklaCanınızı sıkmayın gecikiyorsa güzelleşiyordur inşallah herşey güzel ve kolay olur kavuşursunuz miniğinize
Ben henüz başlamadım ama recetemi vermişti doktor kan sulandiri esterfom progestron hem iğne hem fitil vermişti başlarsam bunları kullancamHanımlar siz progestan fitil olarak mı yoksa enjeksiyon yani şırınga şeklinde mi kullanıyorsunuz?
Benim ki enjeksiyon olarak. Şırıngaya kalın uç ile çekip ince 13mm üç ile enjekte ediyorum karnımdan
Evde bilerek gebelik testi bırakmamıştım erken test yapmayayım diye, bugün internetten sipariş verdim gelene kadar beklemiş olayımBen yapardım açıkçası o yüzden birşey diyemedim yap yapma diye. Belirti olmak zorunda değil merak etme herşey normal. 5. Embriyosu ortalama 5-6 gün içinde yerleşiyor 7. Gün yapsan daha iyi olur. Bu süreçte oruç tutma yediğine içtiğine dikkat et hareketsiz durma kan akışın olsun. Dayanamayıp test yaparsanda moralini bozmamaya çalış erken sonuçta ama silik çizgi çıkarsada artık yükselişi takip edersin. Herkesin psikolojisi o kadar farklı ki mesela bende test yapıp kendimi negatife yada pozitife daha iyi hazırlayan kısımdayım kiminde ise test yapmak moral bozuyor
Yok 2. Transferim olacakİlk denemen mi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?