TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

çalışanlar için transfer sonrası kaç gün dinlendiniz? Kaç gün kalkamamak lazım
Bana doktorum 10 gün rapor düzenledi ama çok fazla bence. Evde çok durmak da iyi değil. Bence 3 gün rapor ve sonrasında yavaştan almak en iyisi. Maksimum 5 gün, fazlası psikolojiye zarar 🥲

çalışanlar için transfer sonrası kaç gün dinlendiniz? Kaç gün kalkamamak lazım
Bunu bende merak ediyorum. Ben gerçi evden çalışıyorum transfer günü için izin aldım ama bana rapor gerekli kalmaz sanırım.
Full yatmamak gerek diye biliyorum hareket olup kan dolaşımı olması gerekirmiş
Pazartesi öğreneceğim doktorumdan 😁

Evde bilerek gebelik testi bırakmamıştım erken test yapmayayım diye, bugün internetten sipariş verdim gelene kadar beklemiş olayım 😅 cuma gelir muhtemelen. Hayırlısı artık ya offff
Ahahaha bu benim teknik hdhhshs merakle bekliyorum pozitif sonucunu 🌸

Evet arkadaşlar benim tüp bebek sürecim başladı bugün kıbrısa geldim dünya tüp bebek merkezinde yapacağım bu akşam çatlatma iğnemi vurucam yarın da doktorun yanıma gideceğim bakalım sizde durumlar nasııl umarım güzel haberler alırız hepimiz 🌸♥️

Evet arkadaşlar benim tüp bebek sürecim başladı bugün kıbrısa geldim dünya tüp bebek merkezinde yapacağım bu akşam çatlatma iğnemi vurucam yarın da doktorun yanıma gideceğim bakalım sizde durumlar nasııl umarım güzel haberler alırız hepimiz 🌸♥️
Toplama mı yapılacak kıbrısta yoksa transfer mi? Güzel haberlerle gel pozitif olsun inşallah. Ben henüz beklemedeyim iptal olduğu için regli olmayı bekliyorum

Toplama mı yapılacak kıbrısta yoksa transfer mi? Güzel haberlerle gel pozitif olsun inşallah. Ben henüz beklemedeyim iptal olduğu için regli olmayı bekliyorum
Toplama olacak ondan sonra duruma göre transfer olacak neden iptal oldu sizinki benimde iptal olma durumu var ohss olma ihtimali varmış kesin birşey yok daha inşallah sizinde pozitif olur 🌸

Toplama olacak ondan sonra duruma göre transfer olacak neden iptal oldu sizinki benimde iptal olma durumu var ohss olma ihtimali varmış kesin birşey yok daha inşallah sizinde pozitif olur 🌸
Kaç yumurta toplandı. Ben ohss olmuş biri olarak size tek diyebileceğim bol bol su için çişinizi yaptıkça geçiyor. Hayatımın en zor günleriydi. Ben çişini yapamadığım için sonda takmışlardı. Ben rahim dinlendirme sürecindeydim 8 Mart'ta transferim vardı ama geçen hafta pazartesi rahim geri inceldiği için iptal oldu şimdi regli olup tekrar transfer hazırlığına başlayacağım

Estrofeme adetin kaçıncı günü başladınız
Ben adetin üçüncü günü gittim haftasonu girdiği için. O gün saat 15-19-23 kullandım ertesi günden itibaren 9-13-17 olarak devam ediyor
Zaten adetin ikinci en geç üçüncü günü gelin diyorlar

Kaç yumurta toplandı. Ben ohss olmuş biri olarak size tek diyebileceğim bol bol su için çişinizi yaptıkça geçiyor. Hayatımın en zor günleriydi. Ben çişini yapamadığım için sonda takmışlardı. Ben rahim dinlendirme sürecindeydim 8 Mart'ta transferim vardı ama geçen hafta pazartesi rahim geri inceldiği için iptal oldu şimdi regli olup tekrar transfer hazırlığına başlayacağım
Çok geçmiş olsun elimden geldiğince çok su içmeye çalışıyorum henz yumurtam toplanmadı bugün hastaneye gideceğim saat 9 da dün akşam çatlatma iğnesini vurdum daha bakalım hayırlısı sizde kaç yumurta toplandı

Çok geçmiş olsun elimden geldiğince çok su içmeye çalışıyorum henz yumurtam toplanmadı bugün hastaneye gideceğim saat 9 da dün akşam çatlatma iğnesini vurdum daha bakalım hayırlısı sizde kaç yumurta toplandı
Kıyaslama olmasın diye ben sayı vermiyorum hepmiz bu yoldayız çünkü. Ama bende pcos olduğu için sayım coktu zaten o yüzden ohss oldum .

Hayırlısıyla yumurtalarını toplayıp güzel embriyolarının haberini alırsın canım inşallah 🌸

Kızlar selam perşembe sabah 9 da opu işlemim var progesteron 1.22 çıktı e2 de 1533
Progesteron yüksek dedi doktorum ve taze transferi iptal etti
Normal şartlarda 1.5 altında olması gerekmiyormu
Değer yüksek mi

Kızlar selam perşembe sabah 9 da opu işlemim var progesteron 1.22 çıktı e2 de 1533
Progesteron yüksek dedi doktorum ve taze transferi iptal etti
Normal şartlarda 1.5 altında olması gerekmiyormu
Değer yüksek mi
Merhaba benimde 1.2 çıkmıştı progesteron değerim pcos var bende onunla alakalı olarak taze transfer iptal olmuştu sizde de pcos var mı?

Kızlar perşembe günü adetimin 14.günü doktor e2 ve progesteron istedi değerlerin kaç olması gerekir transfer gününü belirleyecek?

Hayırlı olsun canım umarım her şey yolunda gider🤗 neden kıbrısı tercih ettiniz onu merak ettim

Merhaba benimde 1.2 çıkmıştı progesteron değerim pcos var bende onunla alakalı olarak taze transfer iptal olmuştu sizde de pcos var mı?

Hayır bende pcos yok 1.2 üstünde diye iptal ettiler ama çok ufak bi rakam ve benim bildiğim 1.5 a kadar yapılabiliyordu

Merhabalar ben de tüp bebek sürecine bu hafta itibariyle başlamış bulunuyorum.İzmirde olup memnun kaldığınız yerler nereleri acaba? Gerçi ben başladım ama fikir olsun. Bu arada bana Dr cyclo progynova diye bir ilaç verdi neden acaba bilen var mı? Bir de regl olunca ara dediler. Regl olunca mı başlanıyor iğnelere? Biraz araştırdım ama eksik kaldı bazı bilgiler :(

Merhabalar ben de tüp bebek sürecine bu hafta itibariyle başlamış bulunuyorum.İzmirde olup memnun kaldığınız yerler nereleri acaba? Gerçi ben başladım ama fikir olsun. Bu arada bana Dr cyclo progynova diye bir ilaç verdi neden acaba bilen var mı? Bir de regl olunca ara dediler. Regl olunca mı başlanıyor iğnelere? Biraz araştırdım ama eksik kaldı bazı bilgiler :(
Evet adetin ikinci günü başlıyor bazı doktorlar 3. Gün başlatıyor benim doktorum 1. Gün başlatmıştı. Multivitamin mi o baktın mı

Evet baktım adet düzenleyiciymis. Vardır bir sebebi. Ama insan prospektusu görünce bir korkuyor.. neyse şifa olsun inşallah 🤲🏼

Back
X