- 10 Şubat 2023
- 639
- 259
- 33
Kistiniz için ilaç verildi miBen 23 Şubat'ta regl oldum geçen ay dinlendirme olmuştu fakat dün maalesef kistm oluşmuş kan aldı doktr istediği sonuç olmadığı icin bı dahaki adette gidicem Martin sonuna kaldık artık. banada doktor esterfm verdi fakat kan sonucu iyi gelmediği için basliyamadm yoksa günde dört adet estefom kullncaktm on gün snra yne kontrl e gidecktm sonrasında kan sulandırıcı progestron fitil iğne kullancktm beş gün sonrada tranfer olcktm ama maalsf bu ay kaldı süreç bu şekilde olcakti sizinki çok güzel geçer insallah
Hayr verilmedi sadece vitamin kullanıyorum aslnda şöyle benm bı kstim vardı tedaviden önce vücudum biraz yatkın kistlerim hep var benm. Tedaviden snra ikincisi çıkınca doktr kan aldı e2 ve progestron a bakıldı istediği sonuç gelmeyince iptal oldu transfer kanlarm iyi gelseydi yine ypcakti galibaKistiniz için ilaç verildi mi
Hepimizin karnı çiçek açsın artık tek dileğim buAnladım canım çok geçmiş olsun dondurulmuş embriyon var sonuçta illaki olacak bu ay değilse bir dahaki aya seni bekliyor
Bu sefer tüm tuşlara basacağım. Hayır başta kalınlaşmasa belki anlardım ama kalınlaşıp incelmesi biraz motivasyonumu düşürdü. Ama biz nelerle mücadele ettik halledeceğizSeni cok iyi anliyorum canim, ertelendikce stres oluyor insan da. Ama gec olsun guc olmasin diyelim. Hersey cabucak yoluna girsin de insallah oyle ol transferini. Nar suyu deneyebilirsin rahmi kalinlastiriyormus. benim de ikinci reglim gelmedi bir turlu. Gelse de doktora gitsem
Pozitif haberlerle gelBenimde transfer saat 2 de. Evde su içerek vakit geçiriyorum
Hoş geldinnnnKızlar selam ilk defa tüp bebek sürecine başlıyoruz amh değerim 0.62 yaş 30… 2 senedir olmuyor 1 aşılama yaptırdık oda başarısız oldu
Dün ilk kez iğnelerimi vurulmaya başladım
Önerebileceğiniz şeyler varmı nelere dikkat etmem lazım
Benim de 2 de oldu, çok keyifli geçti şükür. Şimdi evde dinleniyorum. Sizin de herşey yolunda gitmiştir umarımBenimde transfer saat 2 de. Evde su içerek vakit geçiriyorum
Regli oldunuz mu ? Bende duphastona başladım. Kaçıncı gün regli olunuz merak ediyorumBende 2.reglimi bekliyorum gecikti doktorum duphaston verdi onu kullanıyorum
Benm 11. Günde yumurtalarım toplandı hangi iğneyi kullanıyorsanız ve kaç doz vuruyorsnz bende pcos olduğu için fzla yumurta oldu kişiden kişiye göre değişir tabiArkadaşlar merak ettim kaçıncı günü yumurta toplama işlemine gittiniz benim iğneyi vurmamın 4 . Günü daha
Hiç üzülme canım evet insan bunaliyor benmkide iptal olunca üzüldüm ama en güzel şekilde olması daha güzel transfer olup negatifi görmek daha büyük bir yıkım olur o yüzden Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor Dr kalbini ferah tut Allah gönlündekini versn en kısa zamandaKızlar benim transferim iptal oldu rahim kalınlaşmam durmuş hatta incelmiş neden böyle oldu anlamadık. Şimdi regli olup yeniden ilaçlara başlayacağız
Bir pcoslu olarak seni çok iyi anliyorum kiloya yatkın bir vücut tuylenmeler sivilce vs vs etkilenmeyen yer yok yani ama bizler gibi olanlar amh değeri çok yüksek şanslıyız bnce bu taraftan bakarsak guzzel haberlerle döneriz hepimiz inşallahŞu bilgileri vermeden de edemeyeceğimdaha öncelerinde buradaki doktoruma danışıyordum.
Eşim burda olmadığı için hamilelik zor oluyordu hatta hiç olmuyordu.
Yumurta büyütme ilacı kullanıp çatlatma iğnesi sonrası ilişki öneriyordu.
1 defa dış gebelik geçirdim. Bundan sonra gebelik oluşmadı nasip olmadı. Kilo aldım aksine. En son gittiğimde kilo verirsen daha kolay hamile kalırsın dedi.
Bende farkındaydım bu durumun ama zayıflama çok zor oluyordu yine PCOS kaynaklı ve tabii birazda hareketsizlik.
Çok saçma bir döngü.
Uzman doktora baş vurdum ve bana bu uygulanan tedavinin yanlış olduğunu PCOS dolayısıyla
Yani gerçekten bir doktor ile kalmamak gerekir tedavilerde.
Canm duruma göre doktor karar veriyor eğer 30 yaş ve üzeri ise negatif olmasa bişle çift isteyince çift yapıluyor yani embriyolarada bağlı biraz doktorla konuşup karar verşrsinKizlar birşey sorcam sanırım çift embriyo yasak iki kere başarısız tüp bebekten snra çift embriyo hakkımız oluyor. henüz transfer olmadım bilginiz varmı bu konuda
Anladım canm aslnda çift embriyo aklımdan geçmedi değil ama çoğul gebeliklerin çok riskli olduğunu duydum tek embriyo isticem sadece bilgi amaçlı sordumCanm duruma göre doktor karar veriyor eğer 30 yaş ve üzeri ise negatif olmasa bişle çift isteyince çift yapıluyor yani embriyolarada bağlı biraz doktorla konuşup karar verşrsin
Amin inşallah. Sadece tam heyecanlanmışken gerilemek keyfimi kaçırdı ama dediğin gibi gecikiyorsa güzelleşiyordur. Hayırlsıı olsun hakkımızdaHiç üzülme canım evet insan bunaliyor benmkide iptal olunca üzüldüm ama en güzel şekilde olması daha güzel transfer olup negatifi görmek daha büyük bir yıkım olur o yüzden Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor Dr kalbini ferah tut Allah gönlündekini versn en kısa zamanda
Bulantı olarak değilde bende şişlik yaptığı için midem sürekli yukarı itti yediklerimi ve kustum bi kaç kez . Bulantı olmadı. Bence kilo artışı yapıyor gibi geldi bana yağlanmış hissettimArkadaşlar Estrofem kullanıp yan etki gören oldu mu bende mide bulantısı yaptı sabah normal mi bu
Hoşbuldum bol bol su tüketiyorum ama yumurtayı tüketemiyorum… yumurtaya karşı vücudumun toleransı var…Hoş geldinnnnsadece moralini yüksek tut bol su yumurta tüket motivasyonunu yüksek tut en önemlisi bu . Ve süreci mümkün olduğunca aile içinde yaşa. Başka yapacak hiç bir şey yok . Eşinle mücadelen güzel sonuçlansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?