Vazgeçmiyorum ama artık insan yoruluyır sanırım bi yerden sonra birde çevrenin baskısı olmasa insan biraz daha rahat hissedecekte işteHayırlısı canım sen istemekten vazgeçme
Ben gonal f kullanıyorum 225 vuruyorum bende de pcos varBenm 11. Günde yumurtalarım toplandı hangi iğneyi kullanıyorsanız ve kaç doz vuruyorsnz bende pcos olduğu için fzla yumurta oldu kişiden kişiye göre değişir tabi
Ne çok pcos var aynı doz kullanmisiz eminim çok yumurtan olacaktır iyi tarafı buBen gonal f kullanıyorum 225 vuruyorum bende de pcos var
Belki taze transfer olursun hepinizden önce kavuşursun bebişine belli olmaz bunun zamanı yok bi şekilde geçiyor. Ama geçmiyormuş gibi geliyor ona birşey diyemem bende aynıyımYarın kontrolüm var bakalım daha ben yolun başındayım ya
Balım her hastanın kendine kilosuna yaşına Amh değerine göre veriyorlar endişe etmeDoktorum gonal f 300 ve meriofert verdi 2 tane 150 lik vuruluyorum onuda sizce normal mi bu dozlar kızlar
Evet iyi tarafı bu da önemli olan sağlıklı yumurtalarNe çok pcos var aynı doz kullanmisiz eminim çok yumurtan olacaktır iyi tarafı bu
Evet haklısınız rabbim hepimizi pozitif sonuç almayı nasip etsin inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşurızBelki taze transfer olursun hepinizden önce kavuşursun bebişine belli olmaz bunun zamanı yok bi şekilde geçiyor. Ama geçmiyormuş gibi geliyor ona birşey diyemem bende aynıyım
Hiç endişelenme kalbini ferah tut bizim gibi olan o kadar çok insan var ki bizimde sınavımız bu olsun bunu geçmek de bize kalmış sabredip şükretmekEvet iyi tarafı bu da önemli olan sağlıklı yumurtalarendişeliyim biraz
Balım her hastanın kendine kilosuna yaşına Amh değerine göre veriyorlar endişe etmebana sadece gonalf vermişti mesela bide gonapepty yarım doz yapıyordum başka hiç ilaç kullanmadım gibi gibi . O yüzden send panik yapma normaldir merak etme. İlk başladığımdaki kendime benzettim şuan seni djdjjsjss
Biz önce sperm dondurduk, malum eşim burda olmadığı için önce o işlemi yapalım dedi doktor 10.12.2024 tarihindeArkadaşlar merak ettim kaçıncı günü yumurta toplama işlemine gittiniz benim iğneyi vurmamın 4 . Günü daha
Ben 32yaşındayım ve pcos var ilk transferim tek embriyo yapılacak inşallahKizlar birşey sorcam sanırım çift embriyo yasak iki kere başarısız tüp bebekten snra çift embriyo hakkımız oluyor. henüz transfer olmadım bilginiz varmı bu konuda
Evet bnde öyle duymuştum nese olsunda bı tane olsunBen 32yaşındayım ve pcos var ilk transferim tek embriyo yapılacak inşallah
Benimde aklımdaki çiftti tutarsa bir solukta iki çocuk düşüncesiama yasal değilmiş
Prosedüre göreymiş
Doktorun sana göre karar vermiştir merak etme . Benim doktorumda en düşük doz çalıştığı için bana bende burada kıyaslama yapıp benim az yumurtam olacak bana niye bu kadar düşük doz çalışıyor neden ben başka ilaç kullanmıyorum diye evham yapmıştım hiç korktuğum gibi olmadı o yüzden sürece ve doktoruna teslim et kendini. Bu işin her detayı ayrı stresli evet biz embriyoları dondurduk transfer bekliyoruz ama transferde bile herşeyin aynı anda iyi olması gerekiyor. Transfer tarihim bile belliyken bi anda iptal oldu herşey başa sardı olabiliyor yani akışa bırakmak lazım ama biz kendimize çok eziyet ediyoruz ve bunu başarmak çok zor.Kafamda hep ya bi aksilik olursa sorusu var çok korkuyorum o yüzdengenelde herkes gonal f vurulmuş sadece en başta bende hem gonal f değeri yüksek hemde meriofert 2 tane 150 lik olunca garipsedim bi
Yok canım o ilk muayene sayılmıyor ondan sonra 2. Muayenede belli oluyor tarihinSelam kızlar , bende bu ay transfer olucam ikinci reglimi bekliyorduk dün akşam regl oldum pazartesi muayeneye gideceğim ilk muayenede transfer günü belli oluyor mu
Kuzum geçen ay benim de bu yüzden iptal oldu transferim. Doktorun verdiği ilaçları kullan extradan nar suyu iç sabah akşam 200 ml ya sen sık ya da %100 doğal nar suları var onlardan al tarım kredi kooperatifleri veya Migros’tan al iç canım benim doktorum önerdi yarın kontrolüm var umarım bu sefer istenilen kalınlığa ulaşmıştırKızlar benim transferim iptal oldu rahim kalınlaşmam durmuş hatta incelmiş neden böyle oldu anlamadık. Şimdi regli olup yeniden ilaçlara başlayacağız
Ha bir dr şöyle bir şey söylemişti doktorum canını sıkma bazen bir ay incelip diğer ay kalınlaşıyor. Sende incelme olmuşsa benim gibi diğer ay kalınlaşacaktır ama mutlaka nar suyunu iç canım. Ben her gün içiyorum regl olduğumun 3.günğnden itibarenRegli oldunuz mu ? Bende duphastona başladım. Kaçıncı gün regli olunuz merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?