- 7 Aralık 2018
- 145
- 125
- 18
- 35
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
- #1.421
Tabi canim bi tk daya agir yasaniyo sanirm hersy. Agiz tadi da onemlyms ya insan yasaynca anliyo:) oyle olur canim guzel haberler alirsn biraz daha buyusn bebislern hareketlerini gor herseyi unutuyo insn❤ saglicakla kalalim insInşallah öyle olur gelişmelerine bizde bir sorun yaşamadık ama insanı yoruyor ağzımın tadı tuzu yok
Masallah sevindim bulantilarinin azalmasinaMasallah canim cok sevndm senin adina gozun aydin seninde:) benim zor geciyo ilk andan beri cok sddtli bulantilarm oldu. cok cabuk yoruluyordm ikiz oldgu icin biraz daha enerjm gldi smdi bulanti suan birz azalnca. Saglk acisndn iyi gidiyorz sukur gelisimleri iyiSaglkla kucagimiza alalim inss
Amin canım inşallah size de nasip olcak her zaman dua ediyorum yok ben İstanbul Bahçeci de tedavi oldum eş sebebiileAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darisi bizlere nerede tedavi oldun acaba ankarada msn
Biliyorum satış gibi değil aslında elimde var ve artık zor bulunduğu için yardımcı olmak istemiştim aslındaİlaç satısı yasak bu sayfada.
Valla biri eczaneye gobekyen olan ıgneden 2 adet kullanmış 8 tane kalmıs kutuda eczaneye bırakmış Ben ara ara yok bulamadım. Muadil almak istemedim. Eczacı dedi biri bıraktı onu verim bedava verdi. Gercı paralı da dese alırdım mecburıyetten ama cok mutlu oldum. Nasipse benimde bebısım kucağıma gelsin artan ilacım ıgnem goturup vercem eczaneye.. Ben cok memnun kaldım.Biliyorum satış gibi değil aslında elimde var ve artık zor bulunduğu için yardımcı olmak istemiştim aslında
Ben doğudayim burada eczaneye bıraksam kullanan yokmuş gittim söyledim sen netten ver dediler canım tabi ki en zor süreçler maddi maNeviValla biri eczaneye gobekyen olan ıgneden 2 adet kullanmış 8 tane kalmıs kutuda eczaneye bırakmış Ben ara ara yok bulamadım. Muadil almak istemedim. Eczacı dedi biri bıraktı onu verim bedava verdi. Gercı paralı da dese alırdım mecburıyetten ama cok mutlu oldum. Nasipse benimde bebısım kucağıma gelsin artan ilacım ıgnem goturup vercem eczaneye.. Ben cok memnun kaldım.
hangi hastanede tedavi görüyorsun?Merhaba kizlar bugun asilama icin tedavi gordugum hastaneden tup bebek icin belge verdiler saglik raporu yaziyo ustunde tup bebegide devlette yaptirmak istiyorum istanbuldayim simdi ne yapicam hic bisey bilmiyorum elimde bi kagitla kalakaldim sonraki surec nnedir yardimci olurmusunuz lutfen
Tüp bebek mi yaptıracaksınkızlar merhabalar nasıl bir süreç bizi bekliyor
Tüp bebek mi yaptıracaksın
Hmm bnde tüp bebek yaptırıyorum da merak ettiğin bişey varsa sorabilirsincanım polikistik overim esiimde sperm hareketsizliigi var olmadı yani bebek
Hmm bnde tüp bebek yaptırıyorum da merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin
İstanbul’dacanım nereden yaptırıyorsun
İstanbul’da
Sende mi istanbul dasın bn aydın üniversitesi medikal parka gidiyorum çok memnunum doktor çok iyi çok ilgilihangi hastane canım memnun musun nasıl gidiyor
Sende mi istanbul dasın bn aydın üniversitesi medikal parka gidiyorum çok memnunum doktor çok iyi çok ilgili
bakalım ben de tüp bebeğe başladım rapor çıkmasını bekleyeceğiz cuma evraklarımı vereceğim ay bana da ilaçları bırakan çıksa her eczane farklı fiyat veriyor diyenler de var tek tek dolanmak lazım br arkadaşıma sizin gibi ilçalar yetmemiş yeniden almak zorunda kalmış öyle bir durumla karşılaşmayız inşallah aminValla biri eczaneye gobekyen olan ıgneden 2 adet kullanmış 8 tane kalmıs kutuda eczaneye bırakmış Ben ara ara yok bulamadım. Muadil almak istemedim. Eczacı dedi biri bıraktı onu verim bedava verdi. Gercı paralı da dese alırdım mecburıyetten ama cok mutlu oldum. Nasipse benimde bebısım kucağıma gelsin artan ilacım ıgnem goturup vercem eczaneye.. Ben cok memnun kaldım.
7500 ilaçlar hariç eğer yasın 23 ten büyükse ilaçlar içinde rapor çıkartılıyone kadar tutuyyor canım fiyat oalrak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?