Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Inşallah öyle olur gelişmelerine bizde bir sorun yaşamadık ama insanı yoruyor ağzımın tadı tuzu yok
Tabi canim bi tk daya agir yasaniyo sanirm hersy. Agiz tadi da onemlyms ya insan yasaynca anliyo:) oyle olur canim guzel haberler alirsn biraz daha buyusn bebislern hareketlerini gor herseyi unutuyo insn❤ saglicakla kalalim ins

Masallah sevindim bulantilarinin azalmasina
Bende hic oyle seyler olmadi cok sükür
Rabbim evlatlarimizi korusun güzel günlerimizi görelim insallah

Biliyorum satış gibi değil aslında elimde var ve artık zor bulunduğu için yardımcı olmak istemiştim aslında
Valla biri eczaneye gobekyen olan ıgneden 2 adet kullanmış 8 tane kalmıs kutuda eczaneye bırakmış Ben ara ara yok bulamadım. Muadil almak istemedim. Eczacı dedi biri bıraktı onu verim bedava verdi. Gercı paralı da dese alırdım mecburıyetten ama cok mutlu oldum. Nasipse benimde bebısım kucağıma gelsin artan ilacım ıgnem goturup vercem eczaneye.. Ben cok memnun kaldım.

Ben doğudayim burada eczaneye bıraksam kullanan yokmuş gittim söyledim sen netten ver dediler canım tabi ki en zor süreçler maddi maNevi

Merhaba kizlar bugun asilama icin tedavi gordugum hastaneden tup bebek icin belge verdiler saglik raporu yaziyo ustunde tup bebegide devlette yaptirmak istiyorum istanbuldayim simdi ne yapicam hic bisey bilmiyorum elimde bi kagitla kalakaldim sonraki surec nnedir yardimci olurmusunuz lutfen

hangi hastanede tedavi görüyorsun?

bakalım ben de tüp bebeğe başladım rapor çıkmasını bekleyeceğiz cuma evraklarımı vereceğim ay bana da ilaçları bırakan çıksa her eczane farklı fiyat veriyor diyenler de var tek tek dolanmak lazım br arkadaşıma sizin gibi ilçalar yetmemiş yeniden almak zorunda kalmış öyle bir durumla karşılaşmayız inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…