• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Kızlar iğnelerinin 3. Günü bugün gonal f ve merional kullanıyorum Ama iğneyi yaptıktan sonra içim bir hoş oluyor sanki bayılacakmışım gibi oluyor tansiyonuyum düşüyor. İlaç mı yapıyor yoksa psikolojik mi anlayamadım. Aynı sıkıntıyı yaşayan varmı acaba

Kızlar iğnelerinin 3. Günü bugün gonal f ve merional kullanıyorum Ama iğneyi yaptıktan sonra içim bir hoş oluyor sanki bayılacakmışım gibi oluyor tansiyonuyum düşüyor. İlaç mı yapıyor yoksa psikolojik mi anlayamadım. Aynı sıkıntıyı yaşayan varmı acaba
Bende iğnenin son 2 gününde oldu baş dönmesi

Kızlar dün opu oldu bugün aradılar sabah baktıklarında henüz bölünme olmamış yarın tekrar bakicaz dediler sizce bölünme olurmu progestan iğneni ol her duruma hazırlıklı olalım dediler

Kızlar dün opu oldu bugün aradılar sabah baktıklarında henüz bölünme olmamış yarın tekrar bakicaz dediler sizce bölünme olurmu progestan iğneni ol her duruma hazırlıklı olalım dediler
Canım benim ilk denemem de bununla karşılaştım ama yılmadım şakın üzülme sabır et

canım sen kalp atışını ne zaman duyacaksın inşaallah?
Canım 1 tanesını duydum ama 2. Bostu bu hafta olusmaya baslamıs. Baya fark var ya gelısır yada erir dedı Dr. 2 hafta sonra gel dedi Sımdılık 1 bebek var. 2. Si ne olcak bılmıyorum. Korkuyorum da.

Arkadaşlar merhaba 5. Gün embriyo transferim oldu 3 denemem 10.gün bthcg 55.01 çıktı 16. 1205.05 sizce iyimi
Onemlı olan 2 ye katlanması canım. Kısıden kısıye degısıyor benım 9. Gun 250 idi. Hayırlısı olsun. Kontrol e gittin mı

Canım 1 tanesını duydum ama 2. Bostu bu hafta olusmaya baslamıs. Baya fark var ya gelısır yada erir dedı Dr. 2 hafta sonra gel dedi Sımdılık 1 bebek var. 2. Si ne olcak bılmıyorum. Korkuyorum da.
Korkma içini ferah tut, Rabbim hangisin hayırlı gördüyse onu nasip etsin. Dğeri tutunamazsa bir etki edeceğini sanmıyorum kendiliğinden yok oluyor sanırım, ama sonuç itibariyle kalp atışını duydun bunun mutluluğunu yaşa bence :) ki ben senin adına çok mutlu oluyorum :) aynı dönemde olumsuz almıştık, ben tahlillerden sonra tekrar deneme yapayım içim rahat etsin dedim, ama senin olumlu sonuç alman beni aşırı mutlu etti :) takipteyim o yüzden. İnşaallah sağlıkla sıhhatle kucağına almanıda görücez

Korkma içini ferah tut, Rabbim hangisin hayırlı gördüyse onu nasip etsin. Dğeri tutunamazsa bir etki edeceğini sanmıyorum kendiliğinden yok oluyor sanırım, ama sonuç itibariyle kalp atışını duydun bunun mutluluğunu yaşa bence :) ki ben senin adına çok mutlu oluyorum :) aynı dönemde olumsuz almıştık, ben tahlillerden sonra tekrar deneme yapayım içim rahat etsin dedim, ama senin olumlu sonuç alman beni aşırı mutlu etti :) takipteyim o yüzden. İnşaallah sağlıkla sıhhatle kucağına almanıda görücez
Allah razı olsun canımmm benim

Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan clexan ve Prolutex var ihtiyacı olan özelden msj atsın

Canım degısık agrın oldu mu. Ben sallayıp ucunu kıvırıp uyguluyorum. Pesıne 10 dakka oturuyorum. 3. Gun bugun Ama degısık bir agrısı vardı dun. Bugun uyguladım 2 dakikaya ayaga kalktım daha iyiyim ama agrı gırıyo yan etkisi falan sandım bılmıyorum ıgnesı daha iyiydi ya. 1 tane sabahları kullanıyorum

Canim dün ınan apar topar gittim akşam 10 du nasıl krap anlatamam 1 haftadir öyle artık iyice moral bozuklugu olunca gösterdim bir sorun yoktu çok şükür rahim buyuyormus ağrı olması doğal dedi doktor

Back