- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi Heycanli anne
- #1.441
7500 ilaçlar hariç eğer yasın 23 ten büyükse ilaçlar içinde rapor çıkartılıyo
nasıl cıkıyor tatlım raporlar devlette belli zaman gitmek gerekmiyormuydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7500 ilaçlar hariç eğer yasın 23 ten büyükse ilaçlar içinde rapor çıkartılıyo
Bilmiyorum bize öyle bişey demediler direk çıkardılar bn devlette hiç tüp bebek falan yaptırmadım aşılamada hiç olmadım onlar hallediyolarnasıl cıkıyor tatlım raporlar devlette belli zaman gitmek gerekmiyormuydu
Bilmiyorum bize öyle bişey demediler direk çıkardılar bn devlette hiç tüp bebek falan yaptırmadım aşılamada hiç olmadım onlar hallediyolar
Özel hastane devlet değilkiAllah Allah ne güzelmiş hangi devlet bende gelim :)
Özel hastane devlet değilki
Olur mu veriyo yani en azından bn verene denk geldimcanım inanırmısın bunu ilkkez duydum herkes raporu ozel vermiyor ilaçlar 2.500 - 3000 tl tutar diyorlar
Umraniye egit. Ars. Tedavi goruyodum asilama falan surec bitti ignelo asilamaya ragmen gebelik olusmadi diye saglik raporu verdiler o kadar gerisi nasil olcak bi cok yere gidiliyomus tup bebek icin dahiliye psikiyatri falan nasil oluyo hic bilgim yokhangi hastanede tedavi görüyorsun?
Umraniye egit. Ars. Tedavi goruyodum asilama falan surec bitti ignelo asilamaya ragmen gebelik olusmadi diye saglik raporu verdiler o kadar gerisi nasil olcak bi cok yere gidiliyomus tup bebek icin dahiliye psikiyatri falan nasil oluyo hic bilgim yok
Canım 12. Haftaya gırdım ılacların hepsi bitti. Simdi 14. Hafta dayım sukur. Insallah rapor cıkar. Suan ilk gonal f kullanacaksın ve 1 kutu 500 lira 3 kutu kullandım sanırım ilk basta nakit verip recete cıktıkca parasını aldım. Gobek ıgnesını muadil almak istemiyordum aynıymıs. Daha sonra hep muadil verdiler. Dr um da al dedi.. Zaten zor bulmak clexone yazıyorlar oscapar alıyorum içerik aynıymıs. Rapor cıkarsa cok iyi olur. Sureklı ıgne alıyorsun cunku.bakalım ben de tüp bebeğe başladım rapor çıkmasını bekleyeceğiz cuma evraklarımı vereceğim ay bana da ilaçları bırakan çıksa her eczane farklı fiyat veriyor diyenler de var tek tek dolanmak lazım br arkadaşıma sizin gibi ilçalar yetmemiş yeniden almak zorunda kalmış öyle bir durumla karşılaşmayız inşallah amin
3 yılı doldurmak gerekiyor yası tam bilmiyorum da. Ben 1 yıl once nikah kıymıstım Allah'tan.7500 ilaçlar hariç eğer yasın 23 ten büyükse ilaçlar içinde rapor çıkartılıyo
İlaç yetmemiş derken canım sureklı yazdırıyosun yada raporlu degil sen alıyorsun. Progestan ıgne kalcadan 3 er kutu alıyodum ama 2 2 her sabah vuruluyosun 7 gunde bitiyo 8. Gun elinde 1 tane gozuktugu ıcın alamıyosun borc alıyorsun Yazdırıp eczaneden paranı alıyon. Gobekten olan da 10 adet var 10 gun sonra yine yazdırıp alıyorsun Raporlu oldum için aile hekimine de yazdırıyodum.bakalım ben de tüp bebeğe başladım rapor çıkmasını bekleyeceğiz cuma evraklarımı vereceğim ay bana da ilaçları bırakan çıksa her eczane farklı fiyat veriyor diyenler de var tek tek dolanmak lazım br arkadaşıma sizin gibi ilçalar yetmemiş yeniden almak zorunda kalmış öyle bir durumla karşılaşmayız inşallah amin
Ben samsun üniversite hastanesinde yaptırdım zaten tup bebekse bunu neden yaptırdına bakıyorlar. Erkek faktoru idi bizde üroloji Dr nun verdıgı raporla gittik. Orda da 3 ay tedavi gordu esim bu arada genetik testler VS yapıldı Tüp bebege baslandı.evrak istediler resim ikametgah SSK dokumu bilmem kac yıllık sigorta. Verdik raporu onlar cıkarttı hemen. Ama farklı bir durumsa kısıden kısıye degısır Kadın faktordur. 3 asılama olmadan devlet karsılamaya bılıyomus.. Once ona yonlendırıyomus.Umraniye egit. Ars. Tedavi goruyodum asilama falan surec bitti ignelo asilamaya ragmen gebelik olusmadi diye saglik raporu verdiler o kadar gerisi nasil olcak bi cok yere gidiliyomus tup bebek icin dahiliye psikiyatri falan nasil oluyo hic bilgim yok
Ozel hastane de rapor cıkartıyor. Devlette. Devlette tüp bebek raporuz iseniz bile özelden cokk daha uyguna gelıyo. Özele gitsek altından kalkamazdık. Yok sperm dondurma yok muayene ucretı yok yumurta toplama hersey fazlası ile para.canım inanırmısın bunu ilkkez duydum herkes raporu ozel vermiyor ilaçlar 2.500 - 3000 tl tutar diyorlar
rapor çıkınca istediğin kadar yetmediğinde yazdırabiliyor musun canım gonal f leri falan daİlaç yetmemiş derken canım sureklı yazdırıyosun yada raporlu degil sen alıyorsun. Progestan ıgne kalcadan 3 er kutu alıyodum ama 2 2 her sabah vuruluyosun 7 gunde bitiyo 8. Gun elinde 1 tane gozuktugu ıcın alamıyosun borc alıyorsun Yazdırıp eczaneden paranı alıyon. Gobekten olan da 10 adet var 10 gun sonra yine yazdırıp alıyorsun Raporlu oldum için aile hekimine de yazdırıyodum.
siz yumurtalarınızı dondurdunuz mu canım eğer dondurduysan ne kadara mal olduOzel hastane de rapor cıkartıyor. Devlette. Devlette tüp bebek raporuz iseniz bile özelden cokk daha uyguna gelıyo. Özele gitsek altından kalkamazdık. Yok sperm dondurma yok muayene ucretı yok yumurta toplama hersey fazlası ile para.
Gonal f cok pahalı olan canım. Benim rapor cıktı recete yı mesaj atıyorlardı gec geldi. Biz 2 kutuya bin lira verdik. Nakit. Sonra 600 u geri aldık Rapor cıkınca 190 a falan geldi Max. 4 kutu kullandık sanırım. Onları adetin pesıne baslıyolar. Yumurtanın gelısımıne gore Pesıne ovıtrella mı ne catlatma ıgnesı oluyorsun eczacı onu paranızla alın 2 sını versem yine gonal f verirlerse kotası var dedi. Bizde paralı aldık.zaten 1 kere catlatma ıgnesı oluyorsun sonra da yumurta toplamaya gidiyorsun. Sonra progestan ıgne kalcadan vuruluyor ona gecıyosun. 30 lira 1 paketi. Icınde 5 adet var ama 2 2 vuruluyorsun. Ben acil ihtiyaç olunca nakıtte aldım. Recete gec geliyordu muayeneler bitince mesaj atılıyordu ee ise gitmek lazım farklı yer de calısıyon mecbur paralı alıyordum arada. Ama raporlu olunca 3 paket e 30 verıyosun.1 pakette oskapar yada clexone yaziyo Dr 25 liraya da onu veriyo raporlu Oluncarapor çıkınca istediğin kadar yetmediğinde yazdırabiliyor musun canım gonal f leri falan da
Canım devlette ben yaptırdım unıversıte hastanesi.. İlk yaptık 3. Gun embrıyosu ile yapıp transferı geri kalanları dondurdu bedava. Sonra 5. Gune kadar devam etmısler yumurtalar ve dondurdular. Olumsuz sonuc aldım 1 ay bekledik yanı hasta oldum hemen 2. Transfer istedim. 1 ay daha bekliyorsun Hazırlık ıgne ılac. Sonra 2. Oldum dondurulmuş 5. Gun embrıyosu ile bu sefer tuttu bebısım. İlk transferde 2500 odedık 2. De 500 odedık. 1 yıllık do duruyorlar. Bunun ıcın para istemediler. Ama ozele gittik. Erkek faktoru sorun bizde Sperm belki cıkmaz dondurcaz spermi deyıp baya paralar istediler. Bizde ozele gitmedik.siz yumurtalarınızı dondurdunuz mu canım eğer dondurduysan ne kadara mal oldu
Bebegım 3 aylık olana kadar progestan ile clexone yazdırmaya devam ettim. Rapor gecerlı idi canım. Gonal f 3 yada 4 kutu kullandık. Sonra Baska ıgneye gecıyosun zaten. Ama gonal f ıcın eczacı ml kotası var dedi. 450 ml mı gram mi bisey. Tam anlamadım. Zaten senin isine yetecek kadarı alıyorsun. Bak normalde 500 raporlu 190 falan Ben bazı kadınlarla karsılastım. 220 ye raporuz tanıs bulup alıyorlarmıs. Bilgin olsunrapor çıkınca istediğin kadar yetmediğinde yazdırabiliyor musun canım gonal f leri falan da
tanıdık eczane bulmak lazım ama hepsi kazıklama derdinde ne yazık ki ya..Bebegım 3 aylık olana kadar progestan ile clexone yazdırmaya devam ettim. Rapor gecerlı idi canım. Gonal f 3 yada 4 kutu kullandık. Sonra Baska ıgneye gecıyosun zaten. Ama gonal f ıcın eczacı ml kotası var dedi. 450 ml mı gram mi bisey. Tam anlamadım. Zaten senin isine yetecek kadarı alıyorsun. Bak normalde 500 raporlu 190 falan Ben bazı kadınlarla karsılastım. 220 ye raporuz tanıs bulup alıyorlarmıs. Bilgin olsun