Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Aaa oyle mı İnsallah canım İnsan korkuyo iste. Bende bi yandan ıs Bı yandan kosturmaca

Bnde tüp bebek için tedaviye başladım çikolata kistlerim var sol yumurtalığımı tamamen kapatmış sağ taraf iyi durum da bide kist iltihaplanmış şimdi gonal f kullanmaya başladım doktorum yumurta yapalım sonra onları toplayıp donduralım sonrada kistleri yok etmemiz gerekiyor bu şekilde transfer yapamayız dedi ameliyat diyo ama bn ameliyat olmak istemiyorum belki sol yumurtalığımı da alabilirlermiş sizce ne yapmalıyım

Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan 5 kutu clexan ve 1 kutu Prolutex var ihtiyacı olan arkadaş özelden msj atsın uyguna vericem aslında hiç almamam ama ilaçlar ateş pahasi

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darisi bizlere nerede tedavi oldun acaba ankarada msn

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Selam canim. Öncelikle gecmis olsun tez zamanda sagligina kavusursun Insallah
Kistlerin icin dogal cözüm sogani kaynatip hergün sabah aksam 15gün ic 10gün ara ver tekrar ic 15gün insallah iyilesme görürsün

İlaç satısı yasak bu sayfada.

evet iğnelerde fiyat baya düşüyor
Selam kizlar. Evet sistemdeki fiytlar pahali. Bende ozelde oldum sgk rapor vs olmadi ozel sandiktaym kendimz odemstk. Drumun eczaneyle anlasmasi vardi 500 luk kututu 300 e almstk ornegin. Her aldgimz ilacda ignede jelde indirm yapmslardi. Indirim yapck bisiler tanidk vs bulanlarda var dusuruyorlar fiyati totale vurunca her aldgnizi 1000-2000 arasi kar oluyo nrdeyse. Allah bu yolda olan herkese yardim etsin

Canım 1 tanesını duydum ama 2. Bostu bu hafta olusmaya baslamıs. Baya fark var ya gelısır yada erir dedı Dr. 2 hafta sonra gel dedi Sımdılık 1 bebek var. 2. Si ne olcak bılmıyorum. Korkuyorum da.
Seninde 2 tane gorundu demek hayirlisi olsun canim. Iyi dusun inss iyi olsun. Oyle diyorlar ama gelisecekse oluyor gercektn. Bizde 7. Hftada gormstk digerini ama fark vrdi sora netlesti yavs gelsms bsta sora cok hizli gelisp kardesini yakaladi o farklar kapaniyor iyiyi dusun hep Allah sana bagslasn canim

Ahh canım bende cok isterim aynı durum olsun ama dun 8 artı 5 gunluk tu ve 2. Hala aynı ımıs

Cinsiyet belli oldumu canim

Hamileliligim cok iyi gidiyor cok sükür
Kizim olcak gecen hafta soyledi doktor banada
Hayirlisiyla dogsunlar insallah

Hamileliligim cok iyi gidiyor cok sükür
Kizim olcak gecen hafta soyledi doktor banada
Hayirlisiyla dogsunlar insallah
Masallah canim cok sevndm senin adina gozun aydin seninde:) benim zor geciyo ilk andan beri cok sddtli bulantilarm oldu. cok cabuk yoruluyordm ikiz oldgu icin biraz daha enerjm gldi smdi bulanti suan birz azalnca. Saglk acisndn iyi gidiyorz sukur gelisimleri iyi Saglkla kucagimiza alalim inss

Bulantilariniz geçmedi mi hala bende bugün yarın geçer umudu ile yaşıyorum çok zorluyor yemeden olmuyor zorluyorum ama ikiz olduğu için hayırlısı olsun hepimiz için insallah

Bulantilariniz geçmedi mi hala bende bugün yarın geçer umudu ile yaşıyorum çok zorluyor yemeden olmuyor zorluyorum ama ikiz olduğu için hayırlısı olsun hepimiz için insallah
Bnde 12. Hftayi bkledm gecer die ole diyolardi insanlar ama gcmedi siddti ayniydi canim ogurerk zorla yedm hep. Bu hafta biraz rahatladm sukur sabah yognlsiyordu bide yemek siralarnda falan. Sabah aci su cikarmalarm cok oldu gecn hfta hatta ogurtulu. Yemegn tadi yok zorlktn zatn yitoruz az yiyebilyorm bnde cok uzuluyordm senin gibi dusunuyordm ctesi kontrolde bebekler guzel beslenms deynce doktor sasirdm icim rahatladi❤ saglkli bslenmk onemli sanirm az da yesek onlara yetiyor nekadrciklar ki zatn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…