BİRAZ UZUN OLDU AMA OKU LÜTFEN
Canım bunları dusunmen cokk cokkk normal. Cunku 1 kez olumsuz olunca hıc olmayacak mis sanılıyor. Allah nasip ederse ve istediği zaman nasip olur. Bundan otesı yok. Sen ne kadar ugrasırsan ugras. O bebegın dogup olecegımız gun belli ya oyle dusun. Suan zamanı degılmıs de. Aynı durumdayız ama ben beklemedim. Ekimde ilk transfer ı 3. Gun embrıyosu 2 tane konuldu. Bekledim ayın 20 si olsun diye. 4. Ve 5 gun hafıf leke gibi bisey geldi cok korktum. Tırnak ucu kadar minnak. Yerlesmedır dediler. Neyse 10 gun yattım ise basladim. 19 Ekim sabahı kan testi verdim ve ise giderken minibüsde kaza yaptık hastaneye gittik ambulans ile ve orda kan testinden yeniden baktılar. Daha benim verdim sonuc cıkmadan ve hamile olmadığımı ogrendım. Yasadıma mı sevineyim bebegımın tutmadıgına mı uzuleyım. Agladım agladım. Ama sakınlestım. Ya tutup kazada dusseydı. Arabanın içinde yuvarlandıö cunku. Sonra adet oldum ay sonu. Gittim hemen. Dondurulmuş vardı. Bana 3. Gun transfer edip devamı 5 e gidince dondurcaklardı. Dondurdular. Ekim sonu adetımle gittim. Kasım ayı boyunca tekrar hazırlık ılacları verdiler. Hemen yapmıyorlar. Hatta ne zaman istersen 1 ay once gel dediler. Bende hemen gittim.. 1 ay kullandım Kasım sonu adeti ile gittim 8 artı 5 gun yine tedavi ve Aralık 8 de transfer oldum. Bende ya tutmazsa ya soyle ya boyle. İnanamıyor insan yine olmazsa diye. 5. Gun embrıyosu erken cikıyo biliyorum ama sabrettim. Gercekle yızlesmeye hazır degılıö eger olumsuzsa dedim. Esımle bir carsamba gunu test yaptırcaktık saglık ocagında konustuk hıc caktirmadum. Ve pazartesi gunu gittim kan verdim. 9. Gunumdu transfer gınu harıc. 10. Gu. CIKTI SONUCUM esim bılmoyo tek basıma sacımı falan yaptım gittim. Ama korka korka. Ya olmadı ise diye. Bunu dusunmeme ihtimalin yok. İlkinde bende gobegımı sevdim babası su getir babası soyle boyle. 2.de hıc demedim ki hala demeye korkuyorum ve cokk sukur tutmus bebegım. 2 tane 5. Gun embrıyosu idi 1 tane de kalp atısı oldu. Olsun Rabbım 1 tane nasip etti. Cok sukur. Rabbım herkese nasip etsin su sayfadakı