Tüp bebek tedavisinde yumurta gelişimi olmadı

Merhaba, benimde Amh 0,01 ve senin gibi olduğu aylar olmuştu. Diğer ay düzeldi embriyom bile oldu. Sadece yakın takip gerekiyor bizim gibi hastalara. Her ay aynı olmuyor
Sizin adınıza çok sevindim transferiniz ne zaman acaba oldunuz mu daha.Benim de 1 yumurtam elde edildi be donduruldu transfer sürecini bekliyorum.Rabbim size hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

merhaba, benim de tedavim yarıda kaldı aynı şekilde. 5. güne ulaşamadı. embriyo oluşmadı.
yumurta kalitesini artırmak için takviye kullanmanı tavsiye ederim. tekrardan tedaviye başladım bakalım
Merhaba tekrardan tedavi süreciniz ne durumda umarım olumludur.Rabbim hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda sağlıklı bi şekilde

Zaman zaman böyle şeyler olabiliyor sanırım. Benim de solda 7 folikül , sağda 1 folikül göründü iğnelere başlamadan önce. Biraz önce OPU oldum sadece sağdaki 1 yumurta toplandı. Bütün umudum o yumurtanın kaliteli çıkmasında. Ama gonal-f 8 kez 225 doz vurmama rağmen soldaki 7 yumurta folikülü bana mısın demedi , büyümedi.
Merhaba ymurtanızın durumu nedir inşallah olumlu gitmiştir sizin için

Sizin adınıza çok sevindim transferiniz ne zaman acaba oldunuz mu daha.Benim de 1 yumurtam elde edildi be donduruldu transfer sürecini bekliyorum.Rabbim size hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Teşekkür ederim amin inşallah 😊 sizin adınıza da öok sevindim. İnşallah sizede sağlıklı hayırlı evlat olur embriyonuz. Tek folikülden mi oldu 😊 henüz bende transfer olmadım. Çok heyecanlı. Biraz daha toplama deniyoruz. Siz ne zaman olacaksınız

Teşekkür ederim amin inşallah 😊 sizin adınıza da öok sevindim. İnşallah sizede sağlıklı hayırlı evlat olur embriyonuz. Tek folikülden mi oldu 😊 henüz bende transfer olmadım. Çok heyecanlı. Biraz daha toplama deniyoruz. Siz ne zaman olacaksınız

Evet tek folikülden oldu ve 5. Güne ulaşıp donduruldu doktorum 15 gün sonra regl olucaksın o zaman gel dedi sanırım regl bitince transfer olacak.Amin inşallah çok teşekkür ederim😘🤲🏻Biraz daha toplama deniyoruz derken yumurta toplandı mı mı hiç belirli aralıklarla tekrar mı toplanıyor

X