• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Gonal f cok pahalı olan canım. Benim rapor cıktı recete yı mesaj atıyorlardı gec geldi. Biz 2 kutuya bin lira verdik. Nakit. Sonra 600 u geri aldık Rapor cıkınca 190 a falan geldi Max. 4 kutu kullandık sanırım. Onları adetin pesıne baslıyolar. Yumurtanın gelısımıne gore Pesıne ovıtrella mı ne catlatma ıgnesı oluyorsun eczacı onu paranızla alın 2 sını versem yine gonal f verirlerse kotası var dedi. Bizde paralı aldık.zaten 1 kere catlatma ıgnesı oluyorsun sonra da yumurta toplamaya gidiyorsun. Sonra progestan ıgne kalcadan vuruluyor ona gecıyosun. 30 lira 1 paketi. Icınde 5 adet var ama 2 2 vuruluyorsun. Ben acil ihtiyaç olunca nakıtte aldım. Recete gec geliyordu muayeneler bitince mesaj atılıyordu ee ise gitmek lazım farklı yer de calısıyon mecbur paralı alıyordum arada. Ama raporlu olunca 3 paket e 30 verıyosun.1 pakette oskapar yada clexone yaziyo Dr 25 liraya da onu veriyo raporlu Olunca
canım çatlatma iğnesinin yerine gonal f alabiliyor musun?
kota gonal f nin mi kotası varmış

Canım devlette ben yaptırdım unıversıte hastanesi.. İlk yaptık 3. Gun embrıyosu ile yapıp transferı geri kalanları dondurdu bedava. Sonra 5. Gune kadar devam etmısler yumurtalar ve dondurdular. Olumsuz sonuc aldım 1 ay bekledik yanı hasta oldum hemen 2. Transfer istedim. 1 ay daha bekliyorsun Hazırlık ıgne ılac. Sonra 2. Oldum dondurulmuş 5. Gun embrıyosu ile bu sefer tuttu bebısım. İlk transferde 2500 odedık 2. De 500 odedık. 1 yıllık do duruyorlar. Bunun ıcın para istemediler. Ama ozele gittik. Erkek faktoru sorun bizde Sperm belki cıkmaz dondurcaz spermi deyıp baya paralar istediler. Bizde ozele gitmedik.
ben de devlete gidiyorum şuan canım bakalım dondurma işlemine ne diyecekler onu merak diyorum onu dacuma soracağım inşallah şimdi bizden hastane 3500 istedi ilaçlar bakalım ne kadar tutacak özel muayene 122 tl verdik hocaya

Ben samsun üniversite hastanesinde yaptırdım zaten tup bebekse bunu neden yaptırdına bakıyorlar. Erkek faktoru idi bizde üroloji Dr nun verdıgı raporla gittik. Orda da 3 ay tedavi gordu esim bu arada genetik testler VS yapıldı Tüp bebege baslandı.evrak istediler resim ikametgah SSK dokumu bilmem kac yıllık sigorta. Verdik raporu onlar cıkarttı hemen. Ama farklı bir durumsa kısıden kısıye degısır Kadın faktordur. 3 asılama olmadan devlet karsılamaya bılıyomus.. Once ona yonlendırıyomus.
Faktor benim cikolata kistim var igneli asilama falan oldum hepsini saglik rroparu verdiler iste hamile kalamamistir diye bi kagit oonu alip tup bebek yaptircagim hastaneye mi vericem geri diger islemler ordami yapiliyo eski testleri almam gerekiyomu asilama oldugum hastaneden

tanıdık eczane bulmak lazım ama hepsi kazıklama derdinde ne yazık ki ya..
bakalım inşallah şu rapor çıkınca rahat edeceğim cuma günü rapor için evrakları vermeye gideceğim hastaneye bizlere de dua et canım ben de 6 senedir bebeğimi bekliyorum ..
Insallah nasip olur sana da canım. 6 senelıksen rapor cıkar sigortalı esin calısıyorsa. Evlilik suresi ve sigortaya bakıyorlar. Birde daha once asılama VS oldu mu. Bizde normal kadın doguma gittik. Sperm testi gorunce hıc ugrasma direk tup bebek dedi. Ve 1 yıldan fazla bekledik. İzin gununde Dr a git. Tekrar testler VS. En son 3 ay esim ıgne kullandı. Ve sonunda uroloji Dr u onay verdi ve yaptılar. İlki tutmadı 2.sı tuttu. Cok sukur rabbime. Insallah sna da nasip olur Buradaki isteyen herkese nasip olur ınsallah

canım çatlatma iğnesinin yerine gonal f alabiliyor musun?
kota gonal f nin mi kotası varmış
İlk ikisini yazdılar receteye ama eczacı bana gonal f verdi. Dıgerını bence para ile al dedi. Ama gercekten kota dolcakmıydı bilmiyorum 1 kere alıyorsun zaten catlatma ıgnesını canım. Internetten biseyler actı gosterdı .

Faktor benim cikolata kistim var igneli asilama falan oldum hepsini saglik rroparu verdiler iste hamile kalamamistir diye bi kagit oonu alip tup bebek yaptircagim hastaneye mi vericem geri diger islemler ordami yapiliyo eski testleri almam gerekiyomu asilama oldugum hastaneden
Canım eski yaptırdın tum testleri pesıne gotur. Dr soruyor zaten. Sonuclarını gotur. Adetli iken gidiyorsun ya. O da alttan muayene ediyo. Ne var ne yok gorur zaten.

Ben varım kızlar 3 kez yarın kontrolüm var iğneler vitaminler kullanıyorum bakalım hayırlı sonuçlar alalim ınsllah canlar

Bebegım 3 aylık olana kadar progestan ile clexone yazdırmaya devam ettim. Rapor gecerlı idi canım. Gonal f 3 yada 4 kutu kullandık. Sonra Baska ıgneye gecıyosun zaten. Ama gonal f ıcın eczacı ml kotası var dedi. 450 ml mı gram mi bisey. Tam anlamadım. Zaten senin isine yetecek kadarı alıyorsun. Bak normalde 500 raporlu 190 falan Ben bazı kadınlarla karsılastım. 220 ye raporuz tanıs bulup alıyorlarmıs. Bilgin olsun
Bana 900 lük olanını eczane 650 ye veriyor raporsuz. Uygun geldi

Bana 900 lük olanını eczane 650 ye veriyor raporsuz. Uygun geldi
Onu bilmiyorum canım. Benim tedavi oldum yerde hep 450 lık verdiler. 500 iken 190 a raporlu aldım. Tanesini. Ama konustugum bayanlar 220 ye aldık dediler o zaman pek fark yok dedim tanıs eczane dediler.. 900 luk olan neye gelir bilmiyorum. Hayırlı olsun tedaviniz ınsallah

Kızlar inşallah güzel saglıklı yumurtalarınız cıkar adet hıc onemlı degil bu arada kaliteli olsunlar da. Benden 10 tane cıktı. Toplama islemomden sonra 1. Gun 2. Gun diye bekliyorsun. 3. Gun ıcın yarın gel transfer yapıyoruz dediler bu arada 3. Gune 8 adet yumurtam kalmıs. 2 sını transfer ettiler 6 adet kaldı. Dediler bunları takip ediyoruz 5. Gune kadar kalanları dondurcaz. Ve 12 gun beklemeye basladim. Bu arada 5. Gune 3 adet 5. Gun embrıyom kalmıs.. Sonra neyse bekledik sonuc olumsuz. Bu 3 adet sayesinde yeniden gonal f kullanmama gerek kalmadı yani. O yuzden guzel yumurtalarınız cıkar dedim. 12 gun bekledim 2 side tutmadı Tekrar adet olup hemen gittim. 3 taneden 2 sı için. Benim gittim yer 2 2 koyuyor bu arada. Tabi hemen gittim adetken ama 1 ay hazırlık kullandım. Igne ılac. Pesıne 2. Kez adet oldum Gittim 8 gun artı 5 gun daha Baska Baska seyler kullandım. Sonra transfer olmaya gittim 3 adet embrıyom un 3 unu aynı yere koymuşlar. Dogal olarak çozulunce 3 unu kullanalım mı dediler. Ya 3 u tutarsa dedim. 3 uz dediler. Yok dedim. 2 ye zor alıstım . Ve maalesef 1 adet 5. Gun kaliteli embrıyom aynı yerde dondurdukları için çöp oldu. 2 adet transfer oldum. Yani eger bu tutmasa idi yeniden 3. Kez denemek istesem sıfırdan tum tedavi baslayacaktı. Neysek 2 adetten 1 tanesi tuttu. 2. Kese gozuktu. Ama 1 ı gelısmedı. 8 haftamda tamamen kaybolmuştu 1 tane bebısım le yola devam çok sukur Her seyde vardır bir hayır. Vardır bir zamanı arkadaşlar

Kızlar inşallah güzel saglıklı yumurtalarınız cıkar adet hıc onemlı degil bu arada kaliteli olsunlar da. Benden 10 tane cıktı. Toplama islemomden sonra 1. Gun 2. Gun diye bekliyorsun. 3. Gun ıcın yarın gel transfer yapıyoruz dediler bu arada 3. Gune 8 adet yumurtam kalmıs. 2 sını transfer ettiler 6 adet kaldı. Dediler bunları takip ediyoruz 5. Gune kadar kalanları dondurcaz. Ve 12 gun beklemeye basladim. Bu arada 5. Gune 3 adet 5. Gun embrıyom kalmıs.. Sonra neyse bekledik sonuc olumsuz. Bu 3 adet sayesinde yeniden gonal f kullanmama gerek kalmadı yani. O yuzden guzel yumurtalarınız cıkar dedim. 12 gun bekledim 2 side tutmadı Tekrar adet olup hemen gittim. 3 taneden 2 sı için. Benim gittim yer 2 2 koyuyor bu arada. Tabi hemen gittim adetken ama 1 ay hazırlık kullandım. Igne ılac. Pesıne 2. Kez adet oldum Gittim 8 gun artı 5 gun daha Baska Baska seyler kullandım. Sonra transfer olmaya gittim 3 adet embrıyom un 3 unu aynı yere koymuşlar. Dogal olarak çozulunce 3 unu kullanalım mı dediler. Ya 3 u tutarsa dedim. 3 uz dediler. Yok dedim. 2 ye zor alıstım . Ve maalesef 1 adet 5. Gun kaliteli embrıyom aynı yerde dondurdukları için çöp oldu. 2 adet transfer oldum. Yani eger bu tutmasa idi yeniden 3. Kez denemek istesem sıfırdan tum tedavi baslayacaktı. Neysek 2 adetten 1 tanesi tuttu. 2. Kese gozuktu. Ama 1 ı gelısmedı. 8 haftamda tamamen kaybolmuştu 1 tane bebısım le yola devam çok sukur Her seyde vardır bir hayır. Vardır bir zamanı arkadaşlar
Darısı bize ınslalah Rabbım yavruna hayırlıca kavustursun ınslalah

Benim de cumartesi toplamam var. Doktor 8 tane olgun var dedi. Ama bana az geldi. Sonuçta hepsi döllenmeyecek

Benim de cumartesi toplamam var. Doktor 8 tane olgun var dedi. Ama bana az geldi. Sonuçta hepsi döllenmeyecek
Sayı hıc onemlı degil. Kalitesi onemlı. 5. Gune gitmesi onemlı. 18 tane olup 1 tane kalmayan da var. 8 tane olup 1 tane transfer edilende var . Hepsini transfer gınu duyuyorsun etrafındakilerden.

Merhaba arkadaşlar...
Geçen yıl ilk tüp bebek tedavimi oldum.
Malesef negatif ile sonuçlandı.
Oysa çok umutlanmıştım...
Ultrason resminde küçük bir noktayı gece gündüz sever mi bir insan...
Allahım şuan içerde bu bile bu kadar güzel se büyüyünce napicam ben diye düşüne düşüne 10 gün geçirdim daha test günü gelmeden adetim geldi. .
Yıkıldım çok umutluydum ...
6 ay Piskolojik tedavi gördüm...
2. Dondurulmuş embriyolarimiz var 5. Gün embriyosu... ama ben cok korkuyorum yine negatif olur diye...
Kendimi hamile düşünemiyorum artık hayal kuramıyorum... arkadaşlar bende bir problemmi var... :(

Kızlar ben tedavi bitti cumartesi günü toplama işlemi var sonraki ay ınslalah konulacak bakalım Rabbım herkese hayırlı evlat nasip etsin ınslalah

Merhaba arkadaşlar...
Allahım şuan içerde bu bile bu kadar güzel se büyüyünce napicam ben diye düşüne düşüne 10 gün geçirdim daha test günü gelmeden adetim geldi. .
2. Dondurulmuş embriyolarimiz var 5. Gün embriyosu... ama ben cok korkuyorum yine negatif olur diye...
Kendimi hamile düşünemiyorum artık hayal kuramıyorum... arkadaşlar bende bir problemmi var... :KK43:
Rabbim ins bizlerede verecek,Tup bebek surecinde yasananlar ,die bir konu var lutfen bunu bir oku toparlanmamizi yardimci olur..

Merhaba arkadaşlar...
Kendimi hamile düşünemiyorum artık hayal kuramıyorum... arkadaşlar bende bir problemmi var... :KK43:
BİRAZ UZUN OLDU AMA OKU LÜTFEN
Canım bunları dusunmen cokk cokkk normal. Cunku 1 kez olumsuz olunca hıc olmayacak mis sanılıyor. Allah nasip ederse ve istediği zaman nasip olur. Bundan otesı yok. Sen ne kadar ugrasırsan ugras. O bebegın dogup olecegımız gun belli ya oyle dusun. Suan zamanı degılmıs de. Aynı durumdayız ama ben beklemedim. Ekimde ilk transfer ı 3. Gun embrıyosu 2 tane konuldu. Bekledim ayın 20 si olsun diye. 4. Ve 5 gun hafıf leke gibi bisey geldi cok korktum. Tırnak ucu kadar minnak. Yerlesmedır dediler. Neyse 10 gun yattım ise basladim. 19 Ekim sabahı kan testi verdim ve ise giderken minibüsde kaza yaptık hastaneye gittik ambulans ile ve orda kan testinden yeniden baktılar. Daha benim verdim sonuc cıkmadan ve hamile olmadığımı ogrendım. Yasadıma mı sevineyim bebegımın tutmadıgına mı uzuleyım. Agladım agladım. Ama sakınlestım. Ya tutup kazada dusseydı. Arabanın içinde yuvarlandıö cunku. Sonra adet oldum ay sonu. Gittim hemen. Dondurulmuş vardı. Bana 3. Gun transfer edip devamı 5 e gidince dondurcaklardı. Dondurdular. Ekim sonu adetımle gittim. Kasım ayı boyunca tekrar hazırlık ılacları verdiler. Hemen yapmıyorlar. Hatta ne zaman istersen 1 ay once gel dediler. Bende hemen gittim.. 1 ay kullandım Kasım sonu adeti ile gittim 8 artı 5 gun yine tedavi ve Aralık 8 de transfer oldum. Bende ya tutmazsa ya soyle ya boyle. İnanamıyor insan yine olmazsa diye. 5. Gun embrıyosu erken cikıyo biliyorum ama sabrettim. Gercekle yızlesmeye hazır degılıö eger olumsuzsa dedim. Esımle bir carsamba gunu test yaptırcaktık saglık ocagında konustuk hıc caktirmadum. Ve pazartesi gunu gittim kan verdim. 9. Gunumdu transfer gınu harıc. 10. Gu. CIKTI SONUCUM esim bılmoyo tek basıma sacımı falan yaptım gittim. Ama korka korka. Ya olmadı ise diye. Bunu dusunmeme ihtimalin yok. İlkinde bende gobegımı sevdim babası su getir babası soyle boyle. 2.de hıc demedim ki hala demeye korkuyorum ve cokk sukur tutmus bebegım. 2 tane 5. Gun embrıyosu idi 1 tane de kalp atısı oldu. Olsun Rabbım 1 tane nasip etti. Cok sukur. Rabbım herkese nasip etsin su sayfadakı

Benim toplamam yapıldı arkadaşlar. 19 yumurta toplanmış ama birazı küçükmüş. Yarına döllenme durumuyla ilgili arayacaklar. Ohss riski olursa bu ay transfer yapılmayabilirmiş

Back