- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Aslinda gencte ihtimal cok yuksek diyorlar kismet deglms demek ki. Insan cok bklentiyr girer ya benimde ilk olcak yeni basladim ignelere.Evet canım ilkti yasim genc oldugu için cok umutluydum ama olmadı nasip diilmiş
Canim aklima takildi acaba yemeklerde düsük yapacak bisiler yemis icmis olabilirmisinBi ay ara verdikten sonra tekrar bi gidicez canim durumumuza gore bakicaz artik
Canim aklima takildi acaba yemeklerde düsük yapacak bisiler yemis icmis olabilirmisin
Misal su yiyecek icevekler tutunmayi engelliyormus
Maydanoz
Salgam
Tursu
Sirke
taze nane
Misir
Adacayi
hamur isi
Kizartmalar vb seyler
Internette arastirirken buldum ibrahim saracoglunun
Aynen öyle canım hayırlısı olsun senin icin inşallahAslinda gencte ihtimal cok yuksek diyorlar kismet deglms demek ki. Insan cok bklentiyr girer ya benimde ilk olcak yeni basladim ignelere.
Sanmıyorum canim hepsi sevmedigim şeyler zatenCanim aklima takildi acaba yemeklerde düsük yapacak bisiler yemis icmis olabilirmisin
Misal su yiyecek icevekler tutunmayi engelliyormus
Maydanoz
Salgam
Tursu
Sirke
Sumak
Misir
Adacayi
hamur isi
Kizartmalar vb seyler
Internette arastirirken buldum ibrahim saracoglunun videosunda
Aminn canim ins. Dagilirm iyice heralde. Ama asilamadandaha iyi ya. Embriyo vesa bu denencek soncta yine ihtimal yuksk canimAynen öyle canım hayırlısı olsun senin icin inşallah
Iyi aksamlar canim. Ins tutar hayorlisi olsun. Bastan mi tedavi transfermi sadeceKizlar iyi aksamlar 3.tedavime basladim persembe gunu transferim olucak heyacanimi bastirmak icin yazmak istedim
Tedaviye bastan basladim canimIyi aksamlar canim. Ins tutar hayorlisi olsun. Bastan mi tedavi transfermi sadece
Hayirlisi olsun canim dua edelim ind bu tutar. Kenarda dursn olmassa kullanirsn veya diger cocuguna kullanirsin insTedaviye bastan basladim canim
2 dondurulmuşum daha vardi ama onlari transfer ettirmedim
Baştan baslamak istedim
İmha ettirdim o dondurulmuşları canımHayirlisi olsun canim dua edelim ind bu tutar. Kenarda dursn olmassa kullanirsn veya diger cocuguna kullanirsin ins
Anladim canim inss inss bu ay mutluluk ayi olsun senin icinİmha ettirdim o dondurulmuşları canım
İnşallah bu tedavim tutsunsa hayırlisıyla
Olmadı kizlar sonuc negatif ikiside tutmadi
hayirli olsun cnm var ama iki gun sonra tekrarla testi iki katina cikmasi lazimTest sonucum 52.9 kizlar iki embriyo koymuslardi 8.gün kan testi verdim bugun
Evet doktor cuma günü tekrar test verceksin dedi insallah hayirlisiyla olur acaba ikiside tuttumukihayirli olsun cnm var ama iki gun sonra tekrarla testi iki katina cikmasi lazim
Evet canim oyle yapiyorum bende hep dua ediyorum herkes için kendim için ama olmadı mı olmuyor işteÇok üzüldüm canım ama nasip kısmet isyan etme Rabbim daha Güzeli için sabrını sınıyor unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?