- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Hosbuldum canim sende sagol. Calistigim icin de dusunuyorum rapor veririz 2 gun dediler. Ins benimde oyle olur. Ay sen yolu yarilamissin canimcim ins guzel haberler ver bize :)Hosgeldin canim
Korkma anlamiyorsun bile nasil olup bittigini benim hic agrim olmadi benimde transferin 6.günü bugunler cok heycanli ama bi okadar stresli beklemek sonuc almak derken insan cok yorgun düsüyor ama sabrin sonu selamettir insallah
Az önce test yaptim ikinci cizgi hafif belirdi 7.günüm test icin erken ama hcg 6.gün salgilanmaya basliyormus bende bi sansimi deneyim dedim insalah hamileyimdir kizlarHosbuldum canim sende sagol. Calistigim icin de dusunuyorum rapor veririz 2 gun dediler. Ins benimde oyle olur. Ay sen yolu yarilamissin canimcim ins guzel haberler ver bize :)
cnm mrb benimde 4.gun embriyosuydu iki tane ben 5.gunde hayalet cizgi gordum 8.gune kadar yatim koyulasti benim pozitif sonuclandi ins senimde pozitif sonuclanir sma gununu bekle benceKizlar 5.gün embriyorsunun gelisme tablosuymus 6.gün hcg hormonu salgilanmaya basliormus benim 4gün embriyosu transferi oldu bugin 6.günüm acaba benim bugun hcg hormonu salgilamaya baslamis olabilirmiyim
Bana kimse bisi demedi oyüzden internetten baktim dus almayin düsük olur tutunmayi etkiler gibi yorumlar okudum oyuzden carsamba doktora sorcam
ben transferden bir hafta sonra ayakta ilik suyla dus aldimÖyle olsa zaten uyarıyorlar seni ne yapman ne yapmaman konusunda sor bakalım canım bende merak ettim
Tamam yarin doktora gidicem kan vermeye ozaman sorcamÖyle olsa zaten uyarıyorlar seni ne yapman ne yapmaman konusunda sor bakalım canım bende merak ettim
Benimde 4.gün embriyosu ikitane yerlestirildi bugin yaptim hafif silik cizgi cikti yarin kanda belli olur haber ederimcnm mrb benimde 4.gun embriyosuydu iki tane ben 5.gunde hayalet cizgi gordum 8.gune kadar yatim koyulasti benim pozitif sonuclandi ins senimde pozitif sonuclanir sma gununu bekle bence
cnm mrb benimde 4.gun embriyosuydu iki tane ben 5.gunde hayalet cizgi gordum 8.gune kadar yatim koyulasti benim pozitif sonuclandi ins senimde pozitif sonuclanir sma gununu bekle bence
bence var cnm hayirli olsun 8.gun benimde boyle cikmisti
Insallah yarin kan testindede cikar okadar cok korkuomki kaybetmektenbence var cnm hayirli olsun 8.gun benimde boyle cikmisti
Üzüldüm canim tekrar denicekmisinizOlmadı kizlar sonuc negatif ikiside tutmadi
Bi ay ara verdikten sonra tekrar bi gidicez canim durumumuza gore bakicaz artikÜzüldüm canim tekrar denicekmisiniz
allahin izniyle annesine simsiki tutunucak cnmInsallah yarin kan testindede cikar okadar cok korkuomki kaybetmekten
Ilk denemen mi. Ayy pozitif gibi duruyor inss oyledir bize umut ol canim:)Az önce test yaptim ikinci cizgi hafif belirdi 7.günüm test icin erken ama hcg 6.gün salgilanmaya basliyormus bende bi sansimi deneyim dedim insalah hamileyimdir kizlar
Ayy cok heyecanli in muallakta birakmaz seni sonuc
Uzuldum canim ya ilk mydiOlmadı kizlar sonuc negatif ikiside tutmadi
Amin insallah canim Rabbim isteyen herkese yakin zamanda nasip etsinAyy cok heyecanli in muallakta birakmaz seni sonuc
Evet canım ilkti yasim genc oldugu için cok umutluydum ama olmadı nasip diilmişUzuldum canim ya ilk mydiasilama negstifinde de ben cok yikilmistim bunda naparim aklima gldikce dusunmuyorm :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?