Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Kizlar herkese merhaba
Sark ilinden istanbula tedaviye gitmek istiyorum 2 ay sonra basarisizliga neden olur mu?
Esimle izin alacagiz malesef ilimizde tup bebek imkani yok. Ozelde bir doktor bulduk igneleri ve takibi o yapacak. Sadece opu ve transfer icin gider gelirsin dedi. Siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
Ayy masallah nasi srvindm ya hayirli olsun canim saglikla ins. Ilk mydi. Benimde ilk tedavm cok heyecanliym ins bunda tutar. Bide ikiz olacak oylemi . Bnde cok istiyorum 2 tane ins uygn bulur doktorda
Ilk deneme canim insallah seninde tutar bol ananas taze kabak cekirdegi yedim bide tursu limon sirke maydanoz kizartma hamurlu yoyecekler yemedim makarna pilav yemedim su ictim

Ilk deneme canim insallah seninde tutar bol ananas taze kabak cekirdegi yedim bide tursu limon sirke maydanoz kizartma hamurlu yoyecekler yemedim makarna pilav yemedim su ictim
Amin canim benm. Meyve bol yiyrm kizartma biraktm bnde kahvede oyle. Kabak cekrdegi yiyoruz havuc. Ayy makatna yiyorm arada dikst ediym bunada. Ananasi duydm transferden sorami daha cok yemeliyz. Ben suan igneleri oluyorm 4. Gunum hemen basliyim yemege bu donemdede etkiliyosa

Mrbcanim. Tupbebek yapacagn doktor uygun bulduysa sorun olmaz heralde. Sik kontrole cagiriyolar opu islemine karr icin. Orada senin takibini yapan doktor bu konuda bilgiliyse sknti olmaz sanirim. Islem yapcak doktorla hep irtibatta kalirsiniz. Ay hadi hayirlisi olsun bakalim:)

Evet doktor cuma günü tekrar test verceksin dedi insallah hayirlisiyla olur acaba ikiside tuttumuki
Sen ne durumdasin simdi degerin kac
cnm benim bugun ilk muayenem vardi keseyi gordum haftaya kalp atisi icin gidicem ins duyarim icim rahatlar

cnm benim bugun ilk muayenem vardi keseyi gordum haftaya kalp atisi icin gidicem ins duyarim icim rahatlar
Merhaba arkadaşalar benimde 4. Denemem bu 5. Gün iyi kalitede dondurulmuş bir embriyo transferi yapıldı 23ünde öğrenicem bende sonucu artık olumsuz 3 taneden sonra ilk denemede tutanlara çok imreniyorum çok şanslılar benim yine diğerleri gibi adet ağrım var farklı bısey hissetmiyorum

Allah isteyen herkese nasip etsin inş

cnm rabbim hayirlisini versin demekki zamani var allah seninde yuzunu guldursun ins benim 6 sene sonra geldi mucizem ins seninde pozitif sonuclanir

cnm rabbim hayirlisini versin demekki zamani var allah seninde yuzunu guldursun ins benim 6 sene sonra geldi mucizem ins seninde pozitif sonuclanir
Ins canım herkesin içinde benimde. Bende 7 yıllık evliyim yıllardır uğraşıyoruz hayırlısı artık. Sen hangi hastanede yaptın canım? Birde aklıma bişey takıldı bana doğal takip diye transferden sonra bir ilaç yada iğne vermediler sadece vajinal jel ve folık asıt bu normal mi? Aspirin bile vermediler.

Cok zorms canim ya yasadiklarin. Allaj bu sefer nasip etsn sana bizede umut ol pozitifi gorursun ins

Cok zorms canim ya yasadiklarin. Allaj bu sefer nasip etsn sana bizede umut ol pozitifi gorursun ins
Çok sağol canım evet zor bir süreç her seferinde yeni umutlar ve malesef yeni bir yıkım Allah bu durumda olan herkese yardım etsin kimsenin kucağı boş kalmasın

ben sansunda universitede yaptirdim cnm transferden sonra decavit coraspin bide estrofem bunlar hap progestan igne hergun kan sulandirici igne bide gobekten

Kızlar benimde 3. gün önce yumurta toplamam oldu. 6 tane embriyom oluştu bugün 3. günü 5. güne gitmesini bekleyecek emre bey dün aradım kliniği meraktan bugün embriyolojiden birisi arayıp bilgilendirecekmiş bakalım hayırlısı bende bahçecide emre beye gidiyorum

ben sansunda universitede yaptirdim cnm transferden sonra decavit coraspin bide estrofem bunlar hap progestan igne hergun kan sulandirici igne bide gobekten
Anladım canım benim diğerlerinde hepsini vermişlerdi bu sefer vermediler bende ona şaşırdım.

Hayırlısı olsun canım inş iyi haberler alırsın bu ilk denemen mi?

Günaydin herkese. Bende tüp bebek tedavisindeyim. 4 tane orta kalite 5, gun embriyom var. su an transfer icin hazirlik asamasindayim estrofen kullaniyorum. 25 inde kontrolum var hersey yolunda giderse 30 u transfer olcakmisiz insallah hersey yolunda gider. Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin mukafatini versin insallah

Allah yardımcın olsun zor bu işler inş sonunda pozitifi görürsün kimsenin emekleri boşa gitmesin bunları 4 kere yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum

Allah yardımcın olsun zor bu işler inş sonunda pozitifi görürsün kimsenin emekleri boşa gitmesin bunları 4 kere yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum
Benim 4 gün kaldı belli olmasına ama yine farklı bişey hissetmiyorum ( ne göğsümde ne karnımda hiç bir farklı his yok sadece karnım adet olacakmışım gibi ara ara ağrıyor bırde belim agrıyor diğerlerinde olduğu gibi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…