• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Benim 4 gün kaldı belli olmasına ama yine farklı bişey hissetmiyorum :KK43:( ne göğsümde ne karnımda hiç bir farklı his yok sadece karnım adet olacakmışım gibi ara ara ağrıyor bırde belim agrıyor diğerlerinde olduğu gibi:KK43:(
Ayy cok az kalmiss ins pozitif olur. Bicok kisi belirti yasamiyo ama erken bakildigindan oyle dusnme olumsuzu cagirma aman. Adet agrilari kiminde belirti oluyor:)

Ayy cok az kalmiss ins pozitif olur. Bicok kisi belirti yasamiyo ama erken bakildigindan oyle dusnme olumsuzu cagirma aman. Adet agrilari kiminde belirti oluyor:)
İşte biliyorum ama ilk üçü bu şekil olup negatif olunca elimde değil illa bir geliyor insanın aklına yinede elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum bu sefer farklı olacak bebişim bana tutunacak inş

İşte biliyorum ama ilk üçü bu şekil olup negatif olunca elimde değil illa bir geliyor insanın aklına yinede elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum bu sefer farklı olacak bebişim bana tutunacak inş
Dogru canim karsilastirirsin elinde olmadan. Ins guzel olacak bu sefer

Yumurtası toplananlar boyutları ne kadardı benim 10 mm olanda var 14 olanda salı opum var bunlar toplancak dolu çıkarmı yada döllenir mi sizce

Herkesi buyuk bir merakla takip ediyorum. Insallah guzel sonuclar elde edersiniz. Biz de kismetse ilk adetimle birlikte Kasim ayinda baslayacagiz.

Yumurtası toplananlar boyutları ne kadardı benim 10 mm olanda var 14 olanda salı opum var bunlar toplancak dolu çıkarmı yada döllenir mi sizce
Benimde 14 15 mm civariyms carsmba toplancak yaknmisz snele canim:) ins yumurtalar dolu ve kaliteli cikar cnm. Bitane kontrolsz buyuyen varms bnde onla isimz yok zatn dedi doktor:))

Benimde 14 15 mm civariyms carsmba toplancak yaknmisz snele canim:) ins yumurtalar dolu ve kaliteli cikar cnm. Bitane kontrolsz buyuyen varms bnde onla isimz yok zatn dedi doktor:))
İnşallah doludurlar canım ya emeğimiz boşa çıkmasın benim 8 bile vardı salıya kadar iki üç büyür dediler ama bilmiyorum artık merak ettiğim bu boyutta bile olsa oluyo mu döllenme

Asıl iş ondan sonra başlıyor bizim üç defa olumsuz olunca embriyolar genetik teste gönderildi 5 taneden 3ü kaliteli çıktı biri transfer edildi bakalım heyecanla sonucu bekliyorum

Back