• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Hosgeldin canim
Korkma anlamiyorsun bile nasil olup bittigini benim hic agrim olmadi benimde transferin 6.günü bugunler cok heycanli ama bi okadar stresli beklemek sonuc almak derken insan cok yorgun düsüyor ama sabrin sonu selamettir insallah
Hosbuldum canim sende sagol. Calistigim icin de dusunuyorum rapor veririz 2 gun dediler. Ins benimde oyle olur. Ay sen yolu yarilamissin canimcim ins guzel haberler ver bize :)

Hosbuldum canim sende sagol. Calistigim icin de dusunuyorum rapor veririz 2 gun dediler. Ins benimde oyle olur. Ay sen yolu yarilamissin canimcim ins guzel haberler ver bize :)
Az önce test yaptim ikinci cizgi hafif belirdi 7.günüm test icin erken ama hcg 6.gün salgilanmaya basliyormus bende bi sansimi deneyim dedim insalah hamileyimdir kizlar❤️

Kizlar 5.gün embriyorsunun gelisme tablosuymus 6.gün hcg hormonu salgilanmaya basliormus benim 4gün embriyosu transferi oldu bugin 6.günüm acaba benim bugun hcg hormonu salgilamaya baslamis olabilirmiyim
cnm mrb benimde 4.gun embriyosuydu iki tane ben 5.gunde hayalet cizgi gordum 8.gune kadar yatim koyulasti benim pozitif sonuclandi ins senimde pozitif sonuclanir sma gununu bekle bence

cnm mrb benimde 4.gun embriyosuydu iki tane ben 5.gunde hayalet cizgi gordum 8.gune kadar yatim koyulasti benim pozitif sonuclandi ins senimde pozitif sonuclanir sma gununu bekle bence
Benimde 4.gün embriyosu ikitane yerlestirildi bugin yaptim hafif silik cizgi cikti yarin kanda belli olur haber ederim

E1D90339-2E62-43D6-9164-B582CAABCB77.jpeg

Az önce test yaptim ikinci cizgi hafif belirdi 7.günüm test icin erken ama hcg 6.gün salgilanmaya basliyormus bende bi sansimi deneyim dedim insalah hamileyimdir kizlar❤️
Ilk denemen mi. Ayy pozitif gibi duruyor inss oyledir bize umut ol canim:)

Back