• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Hanımlar belirti galan hissediyor musunuz şiddetli veya regl sancısı gibi ben hiç bir şey hissetmiyorum :110:
Benim 5.günüm bugun ve dünadet olcakmisim gibi sancim oldu herhangi bir belirti cok yasamiyorum 2.günümde inanilmaz bas dönmedi yasadim sadece onun disinda bisi yok acaba bu iyimi kötümü bilemiom carsamba günü test vercem bakalim

Kizlar bilen varsa cvplasin
Ben transferin 6.günündeyim hala düs almadim sacimi yikayip vicudumu silerek temizleniyorum ne zaman dus alabiliriz korkudan alamiom

Benim 5.günüm bugun ve dünadet olcakmisim gibi sancim oldu herhangi bir belirti cok yasamiyorum 2.günümde inanilmaz bas dönmedi yasadim sadece onun disinda bisi yok acaba bu iyimi kötümü bilemiom carsamba günü test vercem bakalim
Progestan yapıyor canım bende her gün baş dönmesinden gündüz 2-3 saat uyuyorum ilacın etkileri var bir de göğüslerim de felaket ağrı var yürürken bile ağrıyıp bi kaç gündür öyle benim de bugün 5. Gün rabbim hayırlısını versin inşallah

Kizlar bilen varsa cvplasin
Ben transferin 6.günündeyim hala düs almadim sacimi yikayip vicudumu silerek temizleniyorum ne zaman dus alabiliriz korkudan alamiom

Bende 5. Günündeyim bugün ama duş alma falan denmedi bana sadece ilişki yasak bugün 2. Duşumu aldım hatta sana hemşire Falan mı dedi alma diye

Bende 5. Günündeyim bugün ama duş alma falan denmedi bana sadece ilişki yasak bugün 2. Duşumu aldım hatta sana hemşire Falan mı dedi alma diye
Bana kimse bisi demedi oyüzden internetten baktim dus almayin düsük olur tutunmayi etkiler gibi yorumlar okudum oyuzden carsamba doktora sorcam

Kizlar 5.gün embriyorsunun gelisme tablosuymus 6.gün hcg hormonu salgilanmaya basliormus benim 4gün embriyosu transferi oldu bugin 6.günüm acaba benim bugun hcg hormonu salgilamaya baslamis olabilirmiyim

Eklentiler

• 915D0E2E-B03C-4A76-AD6F-89E79297FAB9.png
    915D0E2E-B03C-4A76-AD6F-89E79297FAB9.png
    127 KB · Görüntüleme: 143
Selam kizlar. Ben daha yolun basindaym ilk ignemi oldum bugun. Heyecanliyim ins hepimizin bekleysleri sona erer:dua:
Tecrubesisizm size sorular sorabilirim. Transferdn korkmuyorm asilama lmstm ayni onun gibi demslerdi 2 dk surmstu yine sikisiktm anlk aci oldu gecti. Suan yumrta toplama korkutuyo birz beni snestezi olayi sorasnds cok agri olmasndn korkutorym. Kanamaniz olms muydu

Selam kizlar. Ben daha yolun basindaym ilk ignemi oldum bugun. Heyecanliyim ins hepimizin bekleysleri sona erer:dua:
Tecrubesisizm size sorular sorabilirim. Transferdn korkmuyorm asilama lmstm ayni onun gibi demslerdi 2 dk surmstu yine sikisiktm anlk aci oldu gecti. Suan yumrta toplama korkutuyo birz beni snestezi olayi sorasnds cok agri olmasndn korkutorym. Kanamaniz olms muydu
Benim kanama değilde lekelenme oldu kahverengi ağrım da pek olmadı hiç bişey anlamiyosun yumurta toplama işleminde cnm uyuyup uyaniyosun geçiyo gidiyo ara ara kasik agrisi oluyo o kadar

Hosgeldin canim
Korkma anlamiyorsun bile nasil olup bittigini benim hic agrim olmadi benimde transferin 6.günü bugunler cok heycanli ama bi okadar stresli beklemek sonuc almak derken insan cok yorgun düsüyor ama sabrin sonu selamettir insallah

Benim kanama değilde lekelenme oldu kahverengi ağrım da pek olmadı hiç bişey anlamiyosun yumurta toplama işleminde cnm uyuyup uyaniyosun geçiyo gidiyo ara ara kasik agrisi oluyo o kadar
Asilamadada oyle lekelenme oldu 2 gub bnde iyi ozmaan canim. Olsn ya cekices artik o kadarini raziyiz tutsun yeterki:) rahatlatn beni sagol canim

Back