- Konu Sahibi Heycanli anne
-
- #1.101
Kızlar gittikçe çoğalıyoruz daha güzel haberler gelir inşallah.yarın kalp atışı için gidiyoruz 10gün önce kese gördük dua eder misiniz
Tsh amh aile hekiminde yapılmıyor ama diğerleri yapılıyor diye biliyorum yani ben yaptırmıştım tsh için dahiliyeye gitmek gerekKızlar merhaba. Bugün Bahçeci tüp bebek merkezine gittik eşimle, ücretsiz ön görüşme yaptık. Tedavi için başlangıçta benden ve eşimden test istendi
Benim testlerim
1. TSH
2.SERBEST T4
3.HBsAg
4.HIV
5.HCV
6.HEMOGRAM
7.AMH
Eşimden istenen testler
1. HBsAg
2. HIV
3.HCV
Bu testleri aile hekimin de yaptırabiliyor muyuz ? Yoksa nerede yaptırmak gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
Tsh amh aile hekiminde yapılmıyor ama diğerleri yapılıyor diye biliyorum yani ben yaptırmıştım tsh için dahiliyeye gitmek gerek
Ben bu yazanlardan hangileri diye net bilmiyorum ama kadın doguma gittim O bana bırsuru test yaptırdı Dedı esin de üroloji ye gitsin sperm testi ve 2 sey daha demıstı. Benden hormon testi falanda yaptı en son 1 test daha ıstrmıstı. Dedı ki sen asılama VS ugrasma dırek tüp bebek merkezine git dedi. Bilgim bu kadar. Merkez de erkek faktorlü oldugu için bısey yapmadı direk basladik ıgnelereTeşekkürler cevap verdiğiniz için. Peki hepsini Devlet hastaneleri yapar değil mi ?
Ben bu yazanlardan hangileri diye net bilmiyorum ama kadın doguma gittim O bana bırsuru test yaptırdı Dedı esin de üroloji ye gitsin sperm testi ve 2 sey daha demıstı. Benden hormon testi falanda yaptı en son 1 test daha ıstrmıstı. Dedı ki sen asılama VS ugrasma dırek tüp bebek merkezine git dedi. Bilgim bu kadar. Merkez de erkek faktorlü oldugu için bısey yapmadı direk basladik ıgnelere
Aminn canım insallah.Anladım canım teşekkür ederim. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz İnşallah.
Amh yı bilmiyorum ama tsh bakılıyor aile hekimliğinde diğerlerinede bakiliyo amh de emin değilim amaKızlar merhaba. Bugün Bahçeci tüp bebek merkezine gittik eşimle, ücretsiz ön görüşme yaptık. Tedavi için başlangıçta benden ve eşimden test istendi
Benim testlerim
1. TSH
2.SERBEST T4
3.HBsAg
4.HIV
5.HCV
6.HEMOGRAM
7.AMH
Eşimden istenen testler
1. HBsAg
2. HIV
3.HCV
Bu testleri aile hekimin de yaptırabiliyor muyuz ? Yoksa nerede yaptırmak gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
Amh eğitim araştırmalar yapıyor galiba ama uzun zaman alıyor özelde hemen çıkıyor sonuçTeşekkürler cevap verdiğiniz için. Peki hepsini Devlet hastaneleri yapar değil mi ?
Ben üniversite hastanesinde yaptırdım sabah verdim sonraya cikmistiAmh eğitim araştırmalar yapıyor galiba ama uzun zaman alıyor özelde hemen çıkıyor sonuç
O zaman her şehirde yok yani ben Ankara'da yaptırdım eğitim araştırmada 15 günde çıktı özelde yaptırdım iki saatte çıktıBen üniversite hastanesinde yaptırdım sabah verdim sonraya cikmisti
Belkide öyledirO zaman her şehirde yok yani ben Ankara'da yaptırdım eğitim araştırmada 15 günde çıktı özelde yaptırdım iki saatte çıktı
Eutrox 50mg kullanıyorum canım bu şekilde tedavim yarıda kesilir mi? Çok mutsuzumDereotu ye cnm bol bol tiroide o çok faydalı ne kullaniyosun hap olarak
Zeytinburnundaki Semiha Şakir kadın Doğum hastanesine gidin orada yapılır tüm testlerKızlar merhaba. Bugün Bahçeci tüp bebek merkezine gittik eşimle, ücretsiz ön görüşme yaptık. Tedavi için başlangıçta benden ve eşimden test istendi
Benim testlerim
1. TSH
2.SERBEST T4
3.HBsAg
4.HIV
5.HCV
6.HEMOGRAM
7.AMH
Eşimden istenen testler
1. HBsAg
2. HIV
3.HCV
Kızlar hamileyim
Kızlar hamileyim
Aminn canım insallah.. Rabbim nasıp etsin inşallahHayırlı olsun canım darısı bizlerin başına inşallah
kendimde aynı sonucu almış kadar sevindim canımmm bugünün en güzel haberi :) çok mutlu oldum :) Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin kaç çıktı beta hcg?Kızlar hamileyim
Hayırlı olsun cnmKızlar hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?