Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Kızlar merhaba. Bugün Bahçeci tüp bebek merkezine gittik eşimle, ücretsiz ön görüşme yaptık. Tedavi için başlangıçta benden ve eşimden test istendi

Benim testlerim
1. TSH
2.SERBEST T4
3.HBsAg
4.HIV
5.HCV
6.HEMOGRAM
7.AMH

Eşimden istenen testler

1. HBsAg
2. HIV
3.HCV

Bu testleri aile hekimin de yaptırabiliyor muyuz ? Yoksa nerede yaptırmak gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

Tsh amh aile hekiminde yapılmıyor ama diğerleri yapılıyor diye biliyorum yani ben yaptırmıştım tsh için dahiliyeye gitmek gerek

Teşekkürler cevap verdiğiniz için. Peki hepsini Devlet hastaneleri yapar değil mi ?
Ben bu yazanlardan hangileri diye net bilmiyorum ama kadın doguma gittim O bana bırsuru test yaptırdı Dedı esin de üroloji ye gitsin sperm testi ve 2 sey daha demıstı. Benden hormon testi falanda yaptı en son 1 test daha ıstrmıstı. Dedı ki sen asılama VS ugrasma dırek tüp bebek merkezine git dedi. Bilgim bu kadar. Merkez de erkek faktorlü oldugu için bısey yapmadı direk basladik ıgnelere

Anladım canım teşekkür ederim. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz İnşallah.

Amh yı bilmiyorum ama tsh bakılıyor aile hekimliğinde diğerlerinede bakiliyo amh de emin değilim ama

Zeytinburnundaki Semiha Şakir kadın Doğum hastanesine gidin orada yapılır tüm testler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…