- 26 Ekim 2017
- 901
- 907
- 103
- Konu Sahibi Heycanli anne
- #1.081
Dogacagımız öleceğimiz gün belli. Bebegımızınde oyle. O yuzden nasip canım.. Sana birsey dıyım. İçindeki stresi bitirdiğinde be işin kendiliğinden bile olabilir. 6 sene sonra ikizi olan arkadasım var. Asılama tup bebek her yolu deneyip tutmayan. Tam işi artık takmamaya basladi Baska subeye gectı bebek fikrini de bıraktı artık olmuyo onume bu sekılde bakcam dediği ay 2 tane birden normal yolla hamıle.. İş malesef mafedıyo o stres yokmu ahh ah. Ama iş bulunur calısılır ama kadınız zaman gectıkce yumurta rezervi azaldıkca sans dusuyor. Bence yumurta toplamayı tekrarlayıo havuz yapıyorlar ya Onu yapın. Bol bol bırıksın.. Oyle olunca 41 yasında da olsanız yine denersınız. Allah buyuk canımEvet arkadaşım öyle nasipten öte yol yok oyüzden lütfen idrar testi yapma çok iyi yapmışsın örgü dün bende düşündüm hatta 2.denemede başlarım örgüye puzzle a diye düşündüm işe gittim ama konstrante olamadığım İÇİn işte de rahat olamadım benim çok stresli çok sorumluluğum olan bi işim var o Da belki bedenimi etkiliyor sebepsiz hiçbişey yok çünkü bide benim dondurulumuşum yok baştan başlanacak acele etmicem evet yaşım gidiyor 37yim ama Allah'ın dediği zaman olacak inşallah hayırlı haberi alırsın tatlım alamazsam diye düşünüp kendini germe olur mu duanı et ve ALLAHA BIRAK bu negatiften çıkardığım ders çok var evet keşke yaşamadan bazı şeyleri düşünseydim ama allah ol deseydi zaten olurdu