- 26 Ekim 2017
- 901
- 907
- 103
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
- #1.081
Dogacagımız öleceğimiz gün belli. Bebegımızınde oyle. O yuzden nasip canım.. Sana birsey dıyım. İçindeki stresi bitirdiğinde be işin kendiliğinden bile olabilir. 6 sene sonra ikizi olan arkadasım var. Asılama tup bebek her yolu deneyip tutmayan. Tam işi artık takmamaya basladi Baska subeye gectı bebek fikrini de bıraktı artık olmuyo onume bu sekılde bakcam dediği ay 2 tane birden normal yolla hamıle.. İş malesef mafedıyo o stres yokmu ahh ah. Ama iş bulunur calısılır ama kadınız zaman gectıkce yumurta rezervi azaldıkca sans dusuyor. Bence yumurta toplamayı tekrarlayıo havuz yapıyorlar ya Onu yapın. Bol bol bırıksın.. Oyle olunca 41 yasında da olsanız yine denersınız. Allah buyuk canımEvet arkadaşım öyle nasipten öte yol yok oyüzden lütfen idrar testi yapma çok iyi yapmışsın örgü dün bende düşündüm hatta 2.denemede başlarım örgüye puzzle a diye düşündüm işe gittim ama konstrante olamadığım İÇİn işte de rahat olamadım benim çok stresli çok sorumluluğum olan bi işim var o Da belki bedenimi etkiliyor sebepsiz hiçbişey yok çünkü bide benim dondurulumuşum yok baştan başlanacak acele etmicem evet yaşım gidiyor 37yim ama Allah'ın dediği zaman olacak inşallah hayırlı haberi alırsın tatlım alamazsam diye düşünüp kendini germe olur mu duanı et ve ALLAHA BIRAK bu negatiften çıkardığım ders çok var evet keşke yaşamadan bazı şeyleri düşünseydim ama allah ol deseydi zaten olurdu
Evet canım Allah büyük biz bilmeyiz o bilir bi yumurta yeter o isterse ben normal yoldan hamile kaldım ve biz tatildeyken oldu ama 4 aya girdiğimizde gebelik sonlandırıldı Allah verdi ve aldı bu bizim imtihanımız çok şükür doktorlar rezervin iyi diyor yaşıma göre benden küçük olup rezervi az olanlar var bakalım kendimi iyi hissedip toparlanıp yola devam edeceğiz bi tek ölüme çare yokmuşDogacagımız öleceğimiz gün belli. Bebegımızınde oyle. O yuzden nasip canım.. Sana birsey dıyım. İçindeki stresi bitirdiğinde be işin kendiliğinden bile olabilir. 6 sene sonra ikizi olan arkadasım var. Asılama tup bebek her yolu deneyip tutmayan. Tam işi artık takmamaya basladi Baska subeye gectı bebek fikrini de bıraktı artık olmuyo onume bu sekılde bakcam dediği ay 2 tane birden normal yolla hamıle.. İş malesef mafedıyo o stres yokmu ahh ah. Ama iş bulunur calısılır ama kadınız zaman gectıkce yumurta rezervi azaldıkca sans dusuyor. Bence yumurta toplamayı tekrarlayıo havuz yapıyorlar ya Onu yapın. Bol bol bırıksın.. Oyle olunca 41 yasında da olsanız yine denersınız. Allah buyuk canım
Tebrikcederim cok güzel haber insallah saglikla kucagina alirsin cok sevindim
Uzuldm canim ya cok zor yasadgin bu sevnci yasadktn sora ayni donemlerde ogrenmstk seninleCanm ben kürtaj olcam boş gebelik oldu malesef
Selam canim Allah yardimcin olsn sana guc versin cok zor onca emek verp uzucu haber almak nasip allahtan en hayirlisini ve dogru zmaani o biliyor seninde dedigin gibi. kesnlkle sana katiliyorm belrti yasamadim ben. Yumrta takibi ve asilamalarda hep belrti yasadm igne hap etkisi hormn yukleniyor hep. Bidahaki cok saglikli olsn pozitifi gor inss pes etmemk umutlu olmkda cok onmli burdaki arkadslarima hep dua ediyorm allah herkesn evlat hasretine guzel mucize ile son versin
- Merhaba kader arkadaşlarım ilk tüp bebek tedavim malesef başarısız oldu dün kan testi yaptırdım tutunamamış bebeklerim..Allah nasip etmedi zamanı değilmiş gibi teselli sözcükleri ile bugün daha iyiyim çok şükür...Allah tüm negatif alan arkadaşlarıma güç kuvvet versin yeniden denemeyi nasip Etsin pozitif olan arkdaşlarada inşallah sağlıkla kucağınıza alın ...tedavide test gününü bekleyenlere şöyle bi tavsiyem var LÜTFEN BELİRTİ ARAMAYIN!!! başkasıyla kıyaslamayın ve çok fazla burayı okumayın herkesin tedavisi bedeni farklı ve ben neler yaşadım söyliim ;bel ağrısı kasık ağrısı kasık batması kasığmda çekme hissi karnım şişti bir tek göğüs hassasiyetim yoktu biraz şişti tedavinin başından beri birsürü iğne ilaç bu belirti dediğimiz şeyler aslında yan etki çünkü bunları yaşayıp hamile olan da var belirti yaşamayıp yine hamile olan var en zoru 12 gün beklemek kısmıymış o kısmı da Ne kadar az düşünürsek o kadar iyiymiş benim aklımdan bi dakika bile çıkmadı hiçbişeye odaklanamadım bu benim imtihanım Allah ol derse olacak biz elimizden geleni yapalım ona bırakalım 8.günden Sonra ağlama ataklarım oldu bir türlü anlam veremedim durup durup ağladım ve dün test günü teste giderken kusuyordum heyecandan bütün bedenim titredi ama olmadı inşallah toparlanıp tekrar denemeyi nasip etsin allahım bunları paylaşmak istedim aynı süreçlerden geçiyoruz allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Canm ben xatrn hiç tam sevinmedim hissettim herhalde kalp atışını duyana kadar diyodum hep hayırlıs böyleymiş inş sen al kucagına bende arkandan gelirimUzuldm canim ya cok zor yasadgin bu sevnci yasadktn sora ayni donemlerde ogrenmstk seninleAllah sabir versn vardir elbet bildigi blki cok saglksz olucakti en hayirlisini o biliyor. Kurtajda keseyi mi alicaklar. dua edicm sana ins birsonraki pozitif olacak
Icine dogdi demek ki ya. Gel gel cok bkletmeCanm ben xatrn hiç tam sevinmedim hissettim herhalde kalp atışını duyana kadar diyodum hep hayırlıs böyleymiş inş sen al kucagına bende arkandan gelirimBugün leke geldi sonra parça geldi şimdi de adet gibi hem ağrım hem kanamam başladı inş düşmüştür hepsi yarın doktora gidip bi baktırcam neyin nesi diye
İnşallah canm zaten korkuyorum kürtajdan birazIcine dogdi demek ki ya. Gel gel cok bkletmedaha iyi ya kendi dusmesi bnce. Kurtajdn sora rahmn toparlanmasi zaman aliyor ins kendi dusmstur canimm
- Merhaba kader arkadaşlarım ilk tüp bebek tedavim malesef başarısız oldu dün kan testi yaptırdım tutunamamış bebeklerim..Allah nasip etmedi zamanı değilmiş gibi teselli sözcükleri ile bugün daha iyiyim çok şükür...Allah tüm negatif alan arkadaşlarıma güç kuvvet versin yeniden denemeyi nasip Etsin pozitif olan arkdaşlarada inşallah sağlıkla kucağınıza alın ...tedavide test gününü bekleyenlere şöyle bi tavsiyem var LÜTFEN BELİRTİ ARAMAYIN!!! başkasıyla kıyaslamayın ve çok fazla burayı okumayın herkesin tedavisi bedeni farklı ve ben neler yaşadım söyliim ;bel ağrısı kasık ağrısı kasık batması kasığmda çekme hissi karnım şişti bir tek göğüs hassasiyetim yoktu biraz şişti tedavinin başından beri birsürü iğne ilaç bu belirti dediğimiz şeyler aslında yan etki çünkü bunları yaşayıp hamile olan da var belirti yaşamayıp yine hamile olan var en zoru 12 gün beklemek kısmıymış o kısmı da Ne kadar az düşünürsek o kadar iyiymiş benim aklımdan bi dakika bile çıkmadı hiçbişeye odaklanamadım bu benim imtihanım Allah ol derse olacak biz elimizden geleni yapalım ona bırakalım 8.günden Sonra ağlama ataklarım oldu bir türlü anlam veremedim durup durup ağladım ve dün test günü teste giderken kusuyordum heyecandan bütün bedenim titredi ama olmadı inşallah toparlanıp tekrar denemeyi nasip etsin allahım bunları paylaşmak istedim aynı süreçlerden geçiyoruz allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
bunu bilmiyordum. Çok üzüldüm canım. Ama umutlu olmaya devam. Er ya da geç o bebişler gelecek :)Canım ne desek bos.. Bende 27 ekimde olumsuz sonucu aldım. İlk denememden. Ve bu sonucu trafik kazası gecırıp ambulans ile hastaneye gidip aldım. Rabbım buyuk yasadıgına sukredıp teselli oldum. Adet oldum 1 ay hazırlık diye ılac kullandım 8 Aralık tekrar transfer oldum. Ve 1. Ye gore bu daha tedirgin edici. Ya yine negatif olursa diye cok korku yasıyorum. Cok ıyı hazırla 2. İcin kendini. Ama bu tamamen senle alakalı Ben örgu ye verdim kendimi kafam dagılıyo. Persembe hem ise baslıyorum hem test gunum jçhayırlısı bakalım. Sende toparla canım kendinı. Belirtiler de aynen dedıgın gibi. Bende cok sey hissettim bazen hissetmedim sonuc olmadı Nasip degılmıs. Rabbım nasıp ettıgınde olacak biliyorum
Ahh inşallah canım benım inşallah bakalım cok az kaldı.bunu bilmiyordum. Çok üzüldüm canım. Ama umutlu olmaya devam. Er ya da geç o bebişler gelecek :)
Ohhh canım zaten biliyoduk bu kesin oldu. Aynı gün olmustuk transfer inşallah bende öyleyimdir inşallah yaKızlaaaarrrr
Ben hamileyiiimmmmm
10.gün değerim 325 çıktı. Mutluluktan havaya uçuyorum :))))
Darısı başımıza inşallah.. benimde haftasonu yumurtalarım toplanacakKızlaaaarrrr
Ben hamileyiiimmmmm
Ayyy çok sevindim değerinde çok guzeeelKızlaaaarrrr
Ben hamileyiiimmmmm
Ohhh canım zaten biliyoduk bu kesin oldu. Aynı gün olmustuk transfer inşallah bende öyleyimdir inşallah yadegerın cok guzel cıkmıs canım darısı basımıza
Darısı başımıza inşallah.. benimde haftasonu yumurtalarım toplanacak
Ayyy çok sevindim değerinde çok guzeeel
Dereotu ye cnm bol bol tiroide o çok faydalı ne kullaniyosun hap olarakBu sabah kan verdim tsh değerim 4.58 çıkmış guatr hapı kullanıyorum ama değerim bir iniyor bir çıkıyor sizce tedavim iptal edilir mi
Inşallah devam da ederiz çoğalmaya.. edelim tabiKızlar gittikçe çoğalıyoruz daha güzel haberler gelir inşallah.yarın kalp atışı için gidiyoruz 10gün önce kese gördük dua eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?