Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Dogacagımız öleceğimiz gün belli. Bebegımızınde oyle. O yuzden nasip canım.. Sana birsey dıyım. İçindeki stresi bitirdiğinde be işin kendiliğinden bile olabilir. 6 sene sonra ikizi olan arkadasım var. Asılama tup bebek her yolu deneyip tutmayan. Tam işi artık takmamaya basladi Baska subeye gectı bebek fikrini de bıraktı artık olmuyo onume bu sekılde bakcam dediği ay 2 tane birden normal yolla hamıle.. İş malesef mafedıyo o stres yokmu ahh ah. Ama iş bulunur calısılır ama kadınız zaman gectıkce yumurta rezervi azaldıkca sans dusuyor. Bence yumurta toplamayı tekrarlayıo havuz yapıyorlar ya Onu yapın. Bol bol bırıksın.. Oyle olunca 41 yasında da olsanız yine denersınız. Allah buyuk canım

Evet canım Allah büyük biz bilmeyiz o bilir bi yumurta yeter o isterse ben normal yoldan hamile kaldım ve biz tatildeyken oldu ama 4 aya girdiğimizde gebelik sonlandırıldı Allah verdi ve aldı bu bizim imtihanımız çok şükür doktorlar rezervin iyi diyor yaşıma göre benden küçük olup rezervi az olanlar var bakalım kendimi iyi hissedip toparlanıp yola devam edeceğiz bi tek ölüme çare yokmuş

Canm ben kürtaj olcam boş gebelik oldu malesef
Uzuldm canim ya cok zor yasadgin bu sevnci yasadktn sora ayni donemlerde ogrenmstk seninle Allah sabir versn vardir elbet bildigi blki cok saglksz olucakti en hayirlisini o biliyor. Kurtajda keseyi mi alicaklar. dua edicm sana ins birsonraki pozitif olacak

Selam canim Allah yardimcin olsn sana guc versin cok zor onca emek verp uzucu haber almak nasip allahtan en hayirlisini ve dogru zmaani o biliyor seninde dedigin gibi. kesnlkle sana katiliyorm belrti yasamadim ben. Yumrta takibi ve asilamalarda hep belrti yasadm igne hap etkisi hormn yukleniyor hep. Bidahaki cok saglikli olsn pozitifi gor inss pes etmemk umutlu olmkda cok onmli burdaki arkadslarima hep dua ediyorm allah herkesn evlat hasretine guzel mucize ile son versin

Canm ben xatrn hiç tam sevinmedim hissettim herhalde kalp atışını duyana kadar diyodum hep hayırlıs böyleymiş inş sen al kucagına bende arkandan gelirim Bugün leke geldi sonra parça geldi şimdi de adet gibi hem ağrım hem kanamam başladı inş düşmüştür hepsi yarın doktora gidip bi baktırcam neyin nesi diye

Icine dogdi demek ki ya. Gel gel cok bkletme daha iyi ya kendi dusmesi bnce. Kurtajdn sora rahmn toparlanmasi zaman aliyor ins kendi dusmstur canimm

üzülme kardeşim inşallah Rabbim yüzünü güldürsün. Sen de farkındasın Allah ne zaman ol derse o zaman olacak inşallah.

bunu bilmiyordum. Çok üzüldüm canım. Ama umutlu olmaya devam. Er ya da geç o bebişler gelecek :)

Kızlaaaarrrr

Ben hamileyiiimmmmm

10.gün değerim 325 çıktı. Mutluluktan havaya uçuyorum :))))
Ohhh canım zaten biliyoduk bu kesin oldu. Aynı gün olmustuk transfer inşallah bende öyleyimdir inşallah ya degerın cok guzel cıkmıs canım darısı basımıza

Bu sabah kan verdim tsh değerim 4.58 çıkmış guatr hapı kullanıyorum ama değerim bir iniyor bir çıkıyor sizce tedavim iptal edilir mi

Ohhh canım zaten biliyoduk bu kesin oldu. Aynı gün olmustuk transfer inşallah bende öyleyimdir inşallah ya degerın cok guzel cıkmıs canım darısı basımıza

aynen gormeden inanamiyordum en iyi sen biliyorsun :) ayni gun ciktik bu yola insallah ayni guzellikle birlikte devam ederiz arkadasim

Darısı başımıza inşallah.. benimde haftasonu yumurtalarım toplanacak

canim benim Allah yardimcin olsun. Transfer hemen yapilacak mi yoksa dondurulacak mi?

Ayyy çok sevindim değerinde çok guzeeel

Allah razı olsun

Hepiniz iyi ki varsınız. Sizlerle konuşmak haberleşmek çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…