• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

kendimde aynı sonucu almış kadar sevindim canımmm bugünün en güzel haberi :) çok mutlu oldum :) Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin kaç çıktı beta hcg?
Canım benim Rabbım ragzı olsun ya İnsallah sana da nasip olsun. Güzel haberler sizlerden gelir İnsallahhhh Rabbım bu yolda olan herkese nasip etsin

Kızlar doktpra gittik iki embrıyo gördük şükür.ama oradayken kanamam oldu doktor baktı kanama alanı varmış 1 hafta rapor verdi. Bakalım hayırlısı zor günler bunlar nasıl geçeçek bilmiyorum :dua:başına böyle gelen oldu mu acaba

Kızlar doktpra gittik iki embrıyo gördük şükür.ama oradayken kanamam oldu doktor baktı kanama alanı varmış 1 hafta rapor verdi. Bakalım hayırlısı zor günler bunlar nasıl geçeçek bilmiyorum :dua:başına böyle gelen oldu mu acaba

çok geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey yoktur hemencecik geçiverir.

Amh yı bilmiyorum ama tsh bakılıyor aile hekimliğinde diğerlerinede bakiliyo amh de emin değilim ama

Amh eğitim araştırmalar yapıyor galiba ama uzun zaman alıyor özelde hemen çıkıyor sonuç

Zeytinburnundaki Semiha Şakir kadın Doğum hastanesine gidin orada yapılır tüm testler

Kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bugün sabah AMH hariç diğer tüm testleri aile hekimliğinde verdim. Öğleden sonra da özel bir laboratuvar da AMH verdim. Şimdi geriye sonuçlar kaldı. Beklemedeyiz.

Kizlar yumurtalar toplandiktan ertesi gun arayip dollendi diyorlar peki diger gunlerde hergun mu ariyorlar,yoksa birkac gun sonrami

Yok canım arayıp hangi gün geleceğin bilgisini verirler.sen ona göre gidersin.hatta sıkışık gel derler ama tavsiyem çok su içme ben çok su içmiştim birazını yaptım ahh ne zordu o tuvalet hikayem:halay:

Ayy seninde mi iki tane cok sevindm:) kanama yasaynlar var hic uzulme ignelerini ol yat dinlen canim Allah korusun bebeklerini hepimzinki Allaha emanet1❤

Back