• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Aynen canım ikisi de tutmuş teyzesi.gelişimleri falan iyi çok şükür.şimdi kanamam da kesildi yatıyorum bakalım .ne zormuş görseydik hayırlısı ile şu 12.haftayı :anneadayı:

Kizlar yumurtalar toplandiktan ertesi gun arayip dollendi diyorlar peki diger gunlerde hergun mu ariyorlar,yoksa birkac gun sonrami
Opu sorasi 2 3 gn boynca aradilar gun bilgisini verdiler iyi gidiyo embriyo 5. gun olsn die transfwr gunune gore degisir embriyo gelisimine gore canim mitlaka bilgi verirler merak etme hayirlisi olsn ins emeklerinin karsiligini alirsin ❤

Aynen canım ikisi de tutmuş teyzesi.gelişimleri falan iyi çok şükür.şimdi kanamam da kesildi yatıyorum bakalım .ne zormuş görseydik hayırlısı ile şu 12.haftayı :anneadayı:
Oy masallah kuzulara ya❤ cok sukur sevindm iyi olmana tatlim. Kacnci haftadasn smdi. 9+4 benmde bugun. Bulantilar nezaman gecick die gun sayiyorum :)) 1 ayda 2 kilo vermisim:)

6+6 dediler canım.şükür bende mide bulantısı çok yok ama iştahım kapalı yerken birden tıkanıyorum.halsizlik çok fazla birde
Masallah kuzum❤ 5. Hftadn itibaren bulanti hic gecmedi gunun her ani:) bulanti siddeti bas agrisina dondu ara sira. O oluyo malesf canim ya acikiyosn oturuyosn sofraya kesiliyosn hemen dimi. Haftan ilerlesn daha net anlicaksn cok cabuk yoruluyo insan halszlk fazla oluo. Mide kazinmasi cok var bide 2 die heralde surkli ac gibisn ama yiyemiyosn cok:) 5. Hftada kilom 57 di 9. Haftada 55.e inmisim yiyememktn:)

Ahh canım benim ya benimde hep canım kahvaltı türü şeyler istiyo.yemek göresim yok hiç.hamilr kalayım yeter diyordum ama en önemlisi sonrasıymış:110:
Evt kuzum icini bastiran hafif seler istiyor insan yagli agir ve kokulu seler yiyemiyo:) olsn kuzularimz icin deger yeterki onlar iyi olsn napalim dayaniriz❤

Senden de bu sonucu bekliyorduk sen inanmasanda:) cok sevindm canim masallah❤
Çok sagol canımm. 2. Deneme olunca cok temkinli davrandım. Rabbım isteyen herkese nasip etsin. Bu süreç zorlu bir süreç. Beklemek çok zor. Rabbım bu yolda olan herkesin yuzune gulsun

Olsun canım deme oyle. Biz nelere bu yolda sabretmedık kı
Kesnlkle ole canim. Zorlugu bile guzel acikcasi hamileligin yasamaya hasret kalanlara:) mide bulantim cok oldgndan doktora demstim e bunun icin ugrastk neguzel cekicksn demsti:) hic duzgun yiyemedgmden aslnda bebek icin kaygilandm neseki onlar iyiler depolari tuketiyorlar ilk zamanlar:)

Benim ilk denemem yarıda kaldı döllenme olmadığı için şimdi ikinci deneme çok tedirgin geçiyo
Allah bunda yuzunu guldursun ins canim sana guc kuvvet versin. Hayirlisi olsn bunda olsn. Bitane bile olsa yetiyor biliyodun ki tedavide en muhim sey umut moral. Guzel haberler ver bize inss;)

A
Allah bunda yuzunu guldursun ins canim sana guc kuvvet versin. Hayirlisi olsn bunda olsn. Bitane bile olsa yetiyor biliyodun ki tedavide en muhim sey umut moral. Guzel haberler ver bize inss:KK66:
min inşallah güzel haberlerle gelirim ilkine göre herşey olumlu gidiyor. Daha umutluyum ama korkularımı yenemiyorum

A

min inşallah güzel haberlerle gelirim ilkine göre herşey olumlu gidiyor. Daha umutluyum ama korkularımı yenemiyorum
Canım soyle dusun en azından dollenıp transfer olup olumsuzu gormedın. Tekrarı daha ıyı olur İnsallahhhh. Benim 2. Transfer de tuttu Ok sukur. Yumurtalar dollenınce 3. Gun embriyosu 2 tane yapıldı ekimde olmadı. 1 ay hazırlık yine pesıne Aralık cok sukur hamileyim. İnsallah size de nasip olur.

Yok canım arayıp hangi gün geleceğin bilgisini verirler.sen ona göre gidersin.hatta sıkışık gel derler ama tavsiyem çok su içme ben çok su içmiştim birazını yaptım ahh ne zordu o tuvalet hikayem:halay:
Sanırım aynısını bende yaşadım gözümde canlandı tutamıyorum diye ağlayıp çataldan inmistim :)))

:-)Allahım rabbim o günleri gülerek anlatmayı nasip etsin.kadın olmak zor iş her açıdan .ama melekler gelince eminim ki o acılardan hiç eser kalmayacak

Sanırım aynısını bende yaşadım gözümde canlandı tutamıyorum diye ağlayıp çataldan inmistim :)))
Ahh kızlar benim wc hikayem helee 2 buklum oldum ayaga kalkamıyorum Ayy ne zordu agladım. 2 buklum. Wc de bosalt dediler az az cıssss yaptım ama hepsi gider korkusuyla. Ama yine de bosalmamıs. Sonra masada dr cok dolu dedi. Sonda ile bosaltto. Valla nefes aldım rahatladım Ama 2.ye 2 bardak ıcıp gittim zaten cok fazla islem vardi. 1 saat bekledim. Yudum yudum ıctım. İslem İcin ustumu degıstımde de içtim az ohh mis. Ben zaten cok su ıcerım. Normal içmem yetiyomus dr dedi ohh cok guzel istediğimiz kadar doluluk dedi ahh kızlar valla ilki cok zordu ‍♀️♀️♀️

Canım soyle dusun en azından dollenıp transfer olup olumsuzu gormedın. Tekrarı daha ıyı olur İnsallahhhh. Benim 2. Transfer de tuttu Ok sukur. Yumurtalar dollenınce 3. Gun embriyosu 2 tane yapıldı ekimde olmadı. 1 ay hazırlık yine pesıne Aralık cok sukur hamileyim. İnsallah size de nasip olur.
Hayırlısıyla işlemleri geçsek bebişler kucaklarımıza gelse evlerimizi doldursa..

Ahh kızlar benim wc hikayem helee 2 buklum oldum ayaga kalkamıyorum Ayy ne zordu agladım. 2 buklum. Wc de bosalt dediler az az cıssss yaptım ama hepsi gider korkusuyla. Ama yine de bosalmamıs. Sonra masada dr cok dolu dedi. Sonda ile bosaltto. Valla nefes aldım rahatladım Ama 2.ye 2 bardak ıcıp gittim zaten cok fazla islem vardi. 1 saat bekledim. Yudum yudum ıctım. İslem İcin ustumu degıstımde de içtim az ohh mis. Ben zaten cok su ıcerım. Normal içmem yetiyomus dr dedi ohh cok guzel istediğimiz kadar doluluk dedi ahh kızlar valla ilki cok zordu ‍♀️♀️♀️
Ayy bnde ayni maceralari yasadim canim:) ben normalde sik wc giderm ve tutmam pek idrsrimi zatn genel kadin kitlesini dusunup sikisk demsler aslinda doktorun hemsireleri normal az sikisik demsti. Servis odasina bagli hemsireler cok sikisk olman lazim dedi bide acil dogum cikip benim transfer saati uzadi mi beni wc gondermiyorlar az yap diyolar btcek saniyorm karnim davul. Kimildayamadim bacagimi oynatamadim o derece sanci cektim odaya beni almaya geldklerinde sedyeye binemedim sikisikliktan nese amelythanede bi hemsire biraz destk oldu bosalttm catalda hala cok sikisiksn dediler biliyorm dedim o ara dr geldi transfer oldu odada surguyu zor bekledim o an dunyalar benim oldu sikisiklktan transfere odaklanamamistim aglama derecesndeydm:D ne temel ihtiyacms demstim o gun:))

Back