- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
- #1.121
Hapı içerken mi bakıldı bu değere cnm.. doktorlar dozuna bişey demedi mi.. dereotuna yönel cnm dozuna bişey demedilerseEutrox 50mg kullanıyorum canım bu şekilde tedavim yarıda kesilir mi? Çok mutsuzum
İnsallahhhh canım Rabbım sizlere de nasip etsin İnsallahhhhHayırlı olsun cnmne kadar güzel çoğunluk olumlu sonuç aldı bizde başlayınca bizimde olumlu olur inşallah
Canım benim Rabbım ragzı olsun ya İnsallah sana da nasip olsun. Güzel haberler sizlerden gelir İnsallahhhh Rabbım bu yolda olan herkese nasip etsinkendimde aynı sonucu almış kadar sevindim canımmm bugünün en güzel haberi :) çok mutlu oldum :) Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin kaç çıktı beta hcg?
Inşallahİnsallahhhh canım Rabbım sizlere de nasip etsin İnsallahhhh
AmiiiinCanım benim Rabbım ragzı olsun ya İnsallah sana da nasip olsun. Güzel haberler sizlerden gelir İnsallahhhh Rabbım bu yolda olan herkese nasip etsin
Kızlar hamileyim
Yarın gidicem doktora bakalım Ne diyecek dozu yükseltir belki bilemiyorumHapı içerken mi bakıldı bu değere cnm.. doktorlar dozuna bişey demedi mi.. dereotuna yönel cnm dozuna bişey demedilerse
Kızlar doktpra gittik iki embrıyo gördük şükür.ama oradayken kanamam oldu doktor baktı kanama alanı varmış 1 hafta rapor verdi. Bakalım hayırlısı zor günler bunlar nasıl geçeçek bilmiyorumbaşına böyle gelen oldu mu acaba
Amh yı bilmiyorum ama tsh bakılıyor aile hekimliğinde diğerlerinede bakiliyo amh de emin değilim ama
Amh eğitim araştırmalar yapıyor galiba ama uzun zaman alıyor özelde hemen çıkıyor sonuç
Zeytinburnundaki Semiha Şakir kadın Doğum hastanesine gidin orada yapılır tüm testler
Kızlar hamileyim
3. Ve 5. Gün arıyorlar bir de gidişata göreKizlar yumurtalar toplandiktan ertesi gun arayip dollendi diyorlar peki diger gunlerde hergun mu ariyorlar,yoksa birkac gun sonrami
Tavsine uyucam ,Yok canım arayıp hangi gün geleceğin bilgisini verirler.sen ona göre gidersin.hatta sıkışık gel derler ama tavsiyem çok su içme ben çok su içmiştim birazını yaptım ahh ne zordu o tuvalet hikayem
Tamam canim sagol3. Ve 5. Gün arıyorlar bir de gidişata göre
Masallah canim cok sevindim allah kucagina almayi da nasip etsin❤Kızlaaaarrrr
Ben hamileyiiimmmmm
10.gün değerim 325 çıktı. Mutluluktan havaya uçuyorum :))))
Senden de bu sonucu bekliyorduk sen inanmasanda:) cok sevindm canim masallah❤Kızlar hamileyim
Ayy seninde mi iki tane cok sevindm:) kanama yasaynlar var hic uzulme ignelerini ol yat dinlen canim Allah korusun bebeklerini hepimzinki Allaha emanet1❤Kızlar doktpra gittik iki embrıyo gördük şükür.ama oradayken kanamam oldu doktor baktı kanama alanı varmış 1 hafta rapor verdi. Bakalım hayırlısı zor günler bunlar nasıl geçeçek bilmiyorumbaşına böyle gelen oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?