- Konu Sahibi Heycanli anne
-
:))) ben gerek yok dedi diye vermedim versemiydimki acabaaaO kesede belli oluyoms canim net olarak ya bnde merak icindeym:) yuksek diyorlar deger ama bilmiyorm. Heyecan ve meraktn bida kan verdm bu aksam nekadr artms bakcam:)
Bana da gerek yok dediler merak ve heyecandan verdim hehe:)):))) ben gerek yok dedi diye vermedim versemiydimki acabaaa
Canım yaa gerçekten kendim hamile kalmış kadar sevindim ve transferime az kaldı ben de sana inşallah bu güzel haberi vericem inşallahEvett ben sana hep diyodm uzulme die bak bnde pkoluyum canim hep olacagini dusun umudun yuksek olsun beni hatirla:) cok tesekkurler umut oldgma cok sevindm seninde mutlu haberlerini almayi cok isterm
Allah razi olsun canim oyle oluyor gercekten:) dualarim senle guzel haberlerini bekliyorumCanım yaa gerçekten kendim hamile kalmış kadar sevindim ve transferime az kaldı ben de sana inşallah bu güzel haberi vericem inşallah
Canımmm hala ara ara sancın oluyormu? Benim oluyor korkuyorum ama 2-3 gün sanırım oluyormuşBana da gerek yok dediler merak ve heyecandan verdim hehe:))
Benim sonucum 2 ye katlanms sukur rahatladm:) oluyor canimm cok normal bunlar korkma regl agrilarida oluyo sancilanmada oluyo. Ani gulnce hatta sanci oluyo cekme yapiyo sanki:) yerini belirlicek kese olusacak evrilcek hep bu gelisimlerden dolayi agrilar olur normalCanımmm hala ara ara sancın oluyormu? Benim oluyor korkuyorum ama 2-3 gün sanırım oluyormuş
Canım merhaba gözünaydın ilk tedavin başarılı olmuşO kesede belli oluyoms canim net olarak ya bnde merak icindeym:) yuksek diyorlar deger ama bilmiyorm. Heyecan ve meraktn bida kan verdm bu aksam nekadr artms bakcam:)
Çoookkk cooookkkkk sevindimmmmm allah kucağına almayı nasip etsinn canimmm hamişimmmKizlarrrr ben geldimm sonucum cikti 400 soktaym elim ayagm titriyo sukurler olsun
Çok sevindim canimmm allah kucağına almayı nasip etsinn yaşasın yaa hamişler oldu sayfadaAllah razınolsunn canımmmm artık burda haberini bekleyeceğiz sabırszlıklaa
Amin canim tesekurler hepimize nasip olsun:) 3 aydir bu doktora gidiyorm cok memnun kaldm tupbebek icnde degstrmedm alani o zaten ilknde sukur basarili oldu bnle ayni gun bi hastasi daha transferdi onlsrinda oldu genelde basarilyms:) bahcelidvler medicana canim. Hastanedn cok memnun kaldm ben her asamasnda steril ve ciddie alip onemsediler baya. Sende istanbuldamisinCanım merhaba gözünaydın ilk tedavin başarılı olmuş
Saglikli sihhatli kucağımıza almak nasip olur inşallah
Ben şeyi merak ettim
Hangi madicanada oldun tedavini
Aminn canim benimm isteyen herkese nasip olsunnnÇoookkk cooookkkkk sevindimmmmm allah kucağına almayı nasip etsinn canimmm hamişimmm
istanbuldayım yasiyorumAmin canim tesekurler hepimize nasip olsun:) 3 aydir bu doktora gidiyorm cok memnun kaldm tupbebek icnde degstrmedm alani o zaten ilknde sukur basarili oldu bnle ayni gun bi hastasi daha transferdi onlsrinda oldu genelde basarilyms:) bahcelidvler medicana canim. Hastanedn cok memnun kaldm ben her asamasnda steril ve ciddie alip onemsediler baya. Sende istanbuldamisin
Saolll canımmm benimmmm darısı başınıza inşallahÇok sevindim canimmm allah kucağına almayı nasip etsinn yaşasın yaa hamişler oldu sayfada
Beylkduzunu bnde kotu duydm. Doktorum cok iyi onun calsma sekli proseduru bnce. Kisiye ozel davraniyo. Hastanede cok ilgilydi hemsireler basmdan eksk olmadi herasamada acikcasi takp ettiler. Amelythane icnde embriyo labi steril hersy dollenenlerden 1 kaybimiz oldu sadece sukiristanbuldayım yasiyorum
Bende bahcelievler medicana da yaptirmak istiyodum surekli iyi olduğunu duydum
Tam orda baslicakken
Birden beylikduzu medicana da yaptirmaya karar verdim
Ve hayatimin hatasini yaptimi anladım
İlgi alaka kocaman bi sıfırdı hiç memnun kalmadım neyse geçti gitti o gunler unutmak istiyorum (şunu belirtiyim tup bebek tedavim tutmadı diye ben memnun kalmadım demiyorum hastane hizmetinde doktorlarında iş yok )
Simdi Çok sukur ki baska bi hastaneden memnun kaldım ve hamileyim.
Geçmiş olsun canım 8 yumurta ile ohss olma ihtimalin çok düşük 20 ve üstü olunca çok yüksek ihtimal oluyor. Ben 1.5 ay önce opu oldum bu ay da transferim var beslenmeme dikkat ediyorum elimden geldiğince bir de birkaç vitamin kullanıyorumSelam kızlar iyi akşamlar bugün opu oldum 8 adet yumurtam olmuş.hafta içi embriyolog haber verecek durumlarını.hafif sancım var karnım şiş .ohss olmaktan korkuyorum yazılanlardan ötürü.siz n’aptınız bu işlemden sonra.beslenme falan
Canımm hadi geçmiş olsun inşallah embriyolog güzel haberler verir dinlenmene ihtiyac duyarsa söyler yada sen kndini hazr hissetmezsen mutlaka söyle arkadasım iyi hissetmiyordu erteletti bir snraki ay konuldu şimdi masallah 4 aylık ... büyük kısmını hallettiniz artıkk rabbim minnoşlarınıza güç versinnTamam canım içimi ferahlattın.doktor bana bu ay herşey yolunda giderse transfer yapacağını söyledi.aslında dinlendirir diye düşünmüştüm.bakalım haftaiçi sonuçları alırız inşallah güzel haberler gelir.
Selam canimSelam kızlar iyi akşamlar bugün opu oldum 8 adet yumurtam olmuş.hafta içi embriyolog haber verecek durumlarını.hafif sancım var karnım şiş .ohss olmaktan korkuyorum yazılanlardan ötürü.siz n’aptınız bu işlemden sonra.beslenme falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?