- Konu Sahibi Heycanli anne
Merhaba kızlar bend dün opu oldum 11 yumurta toplandı bugün aradılar 8 tane döllenmiş 7 si bugüne gelmiş. Heyecanlıyım hayırlısı bakalım hepimiz icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende dün başladım iğneye saati var tabiki mesela akşam her hangi bir saat belirle kendine hergün aynı saatte yap iğneni ve saatini sakın geçirmeArkadaşlar iğnelerin belli bir saati var mı? Mesela ben çalıştığım için gün içinde iğneyi soğukta muhafaza etmem, yapmam filan biraz zor gibi. Kimseye söylemeyi de düşünmüyorum iş yerinde. O yüzden kafama takıldı şimdiden. Akşam eve gidince yapsam oluyor mu?
canım bende dün başladım iğneye saati var tabiki mesela akşam her hangi bir saat belirle kendine hergün aynı saatte yap iğneni ve saatini sakın geçirme
Hmm daha varmış evet sen kimseye bişey sorma doktora gittiğin zaman herşeyi öğreneceksin zaten. Yanında bulunan hemşire a dan z ye ne varsa anlatıyor ve numarasını veriyor aklına takılan soruları ona soruyorsunÇok sağ ol canım. Henüz başlamadım, kısmetse bir ay kadar sonra ilk muayeneye gideceğim. Ama ara sıra bazen kafama böyle şeyler takılıyor işte :)
Canım iğneleri hemşire bana 17:00 22:00 arası istediğin saatte yap ama her gün aynı saatte yap demişti. Eve gelince bir saat belirle o saatte yap hergunArkadaşlar iğnelerin belli bir saati var mı? Mesela ben çalıştığım için gün içinde iğneyi soğukta muhafaza etmem, yapmam filan biraz zor gibi. Kimseye söylemeyi de düşünmüyorum iş yerinde. O yüzden kafama takıldı şimdiden. Akşam eve gidince yapsam oluyor mu?
Merhaba kızlar bend dün opu oldum 11 yumurta toplandı bugün aradılar 8 tane döllenmiş 7 si bugüne gelmiş. Heyecanlıyım hayırlısı bakalım hepimiz icin
Hayırlısı olsun inşallah güzel bi transfer ardından pozitif haberini alırızzzMerhaba kızlar bend dün opu oldum 11 yumurta toplandı bugün aradılar 8 tane döllenmiş 7 si bugüne gelmiş. Heyecanlıyım hayırlısı bakalım hepimiz icin
İnşallah canımHayırlısı olsun inşallah güzel bi transfer ardından pozitif haberini alırızzz
Bende dondurulmuş transfer oldumkızlar bir şey sordum ama kimse cevap vermedi. Opudan sonra embriyolarım donduruldu önümüzdeki adetten sonra transfer olacak. adetten ne kadar süre sonra transfer gerçekleşiyor acaba?
Teşekkür ederim :)Bende dondurulmuş transfer oldum
3.günü ilaçlara başladım adetin 18.günü transferim oldu ona doktorunuz karar verecek rahiminizin hangi gün hazır olacağına göre rahim kalınlığınızın durumuna göre
Hayirlisi olsun canimm bol dua inss tutar heyecanli bir surec o telefonlar super geliyo insana:)Şimdi aradılar canım 8 yumurtanın 6 tanesi döllenmiş 5 i kaliteli dedi.yarın 9:30 da tok ve sıkışık olarak gelin transfer olacak dedi.çok heyecanlandım iç içime sığmıyor iş yerindeyim Ne yapacağımı şaşırdım
Bnde oleydm biliyomusn canim asiri sikisaga gerk yokmd zaten:) dokyormn hemsiresndn ogrendm soradn. Servis odasndaki kat hemsireleri cok sikisik dedi benm hemen tuvaletm gelir genelde insanlarn gelmiyoms die siksyirdilar bnlar beni sora biraz yap dediler sora biraz bekledm dogum cikti acil catlicak gibydm yapyirdilar birazini ne macerlar yasadim:) odaya gelnce hemen surgu getrmslerdi en temel ihtiyac buyms dedim an oldu:)))Lütfen çok sıkışma. Ben sıkışmıyorum diye bi sürü su içtim sonra o kadar çok sıkıştım ki ilk 25 dk zor dayandım resmen eziyet gibiydi. Heyecandan zaten insan sıkışıyor. Benim yaptığım hatayı yapma lütfen
Anlatmadilar mi canim. Bi cizelge veriyolar. Cok onemli ayni saat aybi dakikada olman lazim actiktan sora buzdolabnda olmali ben istn gelisime gore ayarlamstm saati plan oyle gitti hep sora bska ignelerde ekleniyor cnku:) hayirlisi olsn canim:)Arkadaşlar iğnelerin belli bir saati var mı? Mesela ben çalıştığım için gün içinde iğneyi soğukta muhafaza etmem, yapmam filan biraz zor gibi. Kimseye söylemeyi de düşünmüyorum iş yerinde. O yüzden kafama takıldı şimdiden. Akşam eve gidince yapsam oluyor mu?
Benim taze transferdi canim toplamadan sora oldu 5. Gunu dondurma olaylarini bilmiyorm:)kızlar bir şey sordum ama kimse cevap vermedi. Opudan sonra embriyolarım donduruldu önümüzdeki adetten sonra transfer olacak. adetten ne kadar süre sonra transfer gerçekleşiyor acaba?
Hayirli olsn canim:) yumrtalar olgnlastktan sora yasakliyorlar kontrolde doktorn bilgi verir. Adet bittiktn sora 2 3 gn firsat olmamsti bizim kontroldede 15 16 mm e geldi ilski olmasn dediler deyis o deyis 1 ay boynca kaldik:) bebisini dusun etkileyevek bisi olmasn da aman allah korusun ctesi doktora gidicem bnde ilk kontrole onun bilgisine gore ilerlicem bundn sorada bakalim korkuyorm suan bisi olck diearkadaşlar merhaba bende dün başladım tedaviye ilk iğnemi yaptım ama doktora sormayı unuttuğum bişey var bilgi verirseniz sevinirim. bu süreçte ilişki yasak mı
Masallah canim cokcok guzel pozitifi alirsn inss benim de 8 dollenenin 7 si 5. Gune gelmsti 1. Kalitede ayniymisiz senle:) sonu bizim gibi olsunn ve en onemlisi saglikla devam etsnMerhaba kızlar bend dün opu oldum 11 yumurta toplandı bugün aradılar 8 tane döllenmiş 7 si bugüne gelmiş. Heyecanlıyım hayırlısı bakalım hepimiz icin