Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Selammm
8 adet yumurtayla çok zor OHSS
Benim 32 tane yumurtam toplandı. Risk olabilir diye 1 adet döngüsü geç transferim oldu.1 ayda toparladım yani.özel bir önerisi olmadı doktorumun. Ye iç gez toz 1 ay sonra görüşelimm dedi ki aynen öyle oldu. İçini ferah tut

Transferden sonra ama çay kahve kozartma hazır gıda gazlı içecek her şey yasak. Bol bol yeşil salata ve ananas yememi söyledi doktorum. Kabız olmamak transferden sonra çok önemli o yüzden ben günde bir çay batdağı şekersiz kayısı hoşafı da içiyorum

Teşekkür ederim hepinize zor süreç zor günler umarım hepimiz bebişlere kavuşur bu günleri anlatır anlatır güleriz

Gecms olsn canim guzelce dinlen transfer oncesi dinlenms olmakta onemli cok gusel sayinda hadi bakalim hayirlisi olsun. Yarin arayip soylerler bida ararlar noldu gelisimi nasi hangi gun olmali faln. Saglkli beslenmelisin nohut faslye gibi gaz yapici seler yasak demslerdi bana 2 gune gecer sancilarn bisiyn kalmaz. Olmasn inss canim bende bu asamalarda olmadi transferdn sorada olmamsti transfern 4 5 . Gunleri karnim sisti cok kotu oldm zor yurudum incelediler bisi cikmadi allahtn sora indi suan bisiym yok sukur:)

Ayy dimi canim ya transfer sorasi icim disim kayisi olmstu evde surekli kayisi hosafi kayniyo kendisini de sabah ye arada ye:)) kabiz olmamstm hic ise yariyo tabi:)

Şimdi aradılar canım 8 yumurtanın 6 tanesi döllenmiş 5 i kaliteli dedi.yarın 9:30 da tok ve sıkışık olarak gelin transfer olacak dedi.çok heyecanlandım iç içime sığmıyor iş yerindeyim Ne yapacağımı şaşırdım

Lütfen çok sıkışma. Ben sıkışmıyorum diye bi sürü su içtim sonra o kadar çok sıkıştım ki ilk 25 dk zor dayandım resmen eziyet gibiydi. Heyecandan zaten insan sıkışıyor. Benim yaptığım hatayı yapma lütfen

aynen bende heyecan yapınca hep tuvalete giderim..yavaş yavaş su içeyim bari.senin kaçıncı günün canım

arkadaşlar merhaba bende dün başladım tedaviye ilk iğnemi yaptım ama doktora sormayı unuttuğum bişey var bilgi verirseniz sevinirim. bu süreçte ilişki yasak mı

arkadaşlar merhaba bende dün başladım tedaviye ilk iğnemi yaptım ama doktora sormayı unuttuğum bişey var bilgi verirseniz sevinirim. bu süreçte ilişki yasak mı
İğne başladıktan sonra işk kontrole kadar serbestti ilk kontrolden snra yasaklandı. Ben iğneleri 2 hafta kullandm ama bazıları 1 hafta kullanıyormuş. İstersen sen yine de doktoruna sor

Yarın kaçıncı gn canımm?? Çok sevindim gözün aydınnn ben çok sıkışmamıştımm 53 kiloyum aşırı zayfsın görürüz demişti

Senin ttransferin oldu mu M MRVCM ? En azından burda birlikte bekliyoruz. Biraz daha rahatlatıyor
Evet canım çok şükür 29 ekimde olmuştu pozitif sonuç aldım şimdi kese için bekliyorum cumartesiyi sancılarım oluyor ama korkuyorum hala hamileyim diyemiyorum bir göreyim yavrumu rabbimin izniyle

Evet canım çok şükür 29 ekimde olmuştu pozitif sonuç aldım şimdi kese için bekliyorum cumartesiyi sancılarım oluyor ama korkuyorum hala hamileyim diyemiyorum bir göreyim yavrumu rabbimin izniyle
Burda da serüven bitmiyor canım haklısın 1.2.3. Test derken kesesi kalp atışı 2 li 3 lü taraması.. Herkesin hakkında hayırlı olsun inşallah iyi haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…