- 11 Eylül 2018
- 51
- 38
- 3
- 39
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
SelammmSelam kızlar iyi akşamlar bugün opu oldum 8 adet yumurtam olmuş.hafta içi embriyolog haber verecek durumlarını.hafif sancım var karnım şiş .ohss olmaktan korkuyorum yazılanlardan ötürü.siz n’aptınız bu işlemden sonra.beslenme falan
Transferden sonra ama çay kahve kozartma hazır gıda gazlı içecek her şey yasak. Bol bol yeşil salata ve ananas yememi söyledi doktorum. Kabız olmamak transferden sonra çok önemli o yüzden ben günde bir çay batdağı şekersiz kayısı hoşafı da içiyorumSelammm
8 adet yumurtayla çok zor OHSS
Benim 32 tane yumurtam toplandı. Risk olabilir diye 1 adet döngüsü geç transferim oldu.1 ayda toparladım yani.özel bir önerisi olmadı doktorumun. Ye iç gez toz 1 ay sonra görüşelimm dedi ki aynen öyle oldu. İçini ferah tut
Gecms olsn canim guzelce dinlen transfer oncesi dinlenms olmakta onemliSelam kızlar iyi akşamlar bugün opu oldum 8 adet yumurtam olmuş.hafta içi embriyolog haber verecek durumlarını.hafif sancım var karnım şiş .ohss olmaktan korkuyorum yazılanlardan ötürü.siz n’aptınız bu işlemden sonra.beslenme falan
Ayy dimi canim ya transfer sorasi icim disim kayisi olmstu evde surekli kayisi hosafi kayniyo kendisini de sabah ye arada ye:)) kabiz olmamstm hic ise yariyo tabi:)Transferden sonra ama çay kahve kozartma hazır gıda gazlı içecek her şey yasak. Bol bol yeşil salata ve ananas yememi söyledi doktorum. Kabız olmamak transferden sonra çok önemli o yüzden ben günde bir çay batdağı şekersiz kayısı hoşafı da içiyorum
Canım aradımı embriyolog haber vermedin son gelişmelerdennnTeşekkür ederim hepinize zor süreç zor günler umarım hepimiz bebişlere kavuşur bu günleri anlatır anlatır güleriz
Lütfen çok sıkışma. Ben sıkışmıyorum diye bi sürü su içtim sonra o kadar çok sıkıştım ki ilk 25 dk zor dayandım resmen eziyet gibiydi. Heyecandan zaten insan sıkışıyor. Benim yaptığım hatayı yapma lütfenŞimdi aradılar canım 8 yumurtanın 6 tanesi döllenmiş 5 i kaliteli dedi.yarın 9:30 da tok ve sıkışık olarak gelin transfer olacak dedi.çok heyecanlandım iç içime sığmıyor iş yerindeyim Ne yapacağımı şaşırdım
9 unda transfer oldum cnm beklemedeyim ben şimdi. 25. Dk gitmek zorunda kaldım wc ye dayanamadm.aynen bende heyecan yapınca hep tuvalete giderim..yavaş yavaş su içeyim bari.senin kaçıncı günün canım
İğne başladıktan sonra işk kontrole kadar serbestti ilk kontrolden snra yasaklandı. Ben iğneleri 2 hafta kullandm ama bazıları 1 hafta kullanıyormuş. İstersen sen yine de doktoruna sorarkadaşlar merhaba bende dün başladım tedaviye ilk iğnemi yaptım ama doktora sormayı unuttuğum bişey var bilgi verirseniz sevinirim. bu süreçte ilişki yasak mı
Yarın kaçıncı gn canımm?? Çok sevindim gözün aydınnn ben çok sıkışmamıştımm 53 kiloyum aşırı zayfsın görürüz demiştiŞimdi aradılar canım 8 yumurtanın 6 tanesi döllenmiş 5 i kaliteli dedi.yarın 9:30 da tok ve sıkışık olarak gelin transfer olacak dedi.çok heyecanlandım iç içime sığmıyor iş yerindeyim Ne yapacağımı şaşırdım
Sendende güzel haberler bekliyoruzzzzz9 unda transfer oldum cnm beklemedeyim ben şimdi. 25. Dk gitmek zorunda kaldım wc ye dayanamadm.
Anladım canım öyle yapayım tamam çok tşk ederimİğne başladıktan sonra işk kontrole kadar serbestti ilk kontrolden snra yasaklandı. Ben iğneleri 2 hafta kullandm ama bazıları 1 hafta kullanıyormuş. İstersen sen yine de doktoruna sor
Evet canım çok şükür 29 ekimde olmuştu pozitif sonuç aldım şimdi kese için bekliyorum cumartesiyi
Burda da serüven bitmiyor canım haklısın 1.2.3. Test derken kesesi kalp atışı 2 li 3 lü taraması.. Herkesin hakkında hayırlı olsun inşallahEvet canım çok şükür 29 ekimde olmuştu pozitif sonuç aldım şimdi kese için bekliyorum cumartesiyisancılarım oluyor ama korkuyorum hala hamileyim diyemiyorum bir göreyim yavrumu rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?