• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Sanırım enfeksiyon kaptım kaşıntım var ne şanssızım yaaa Pazar günü opu var birde
Ben ped kullandığım dönem çok oluyor alerjim var ama enfeksiyon belki etkilenez canım zaten toplamadan sonra antibiyotik veriyorlar transfer gününe kdr geçer inşallah onlar büyüyen yumurtaları toplıcak somrası önemli endişe etme

Morasigi Morasigi M MRVCM kızlar yorum yazmamıştım ama sizi takip ediyordum siteye girerken dua ederek girdim Allahım inş ikiside hamiledir diye çünkü sizler bize umut oluyorsunuz inanın çok sevindim bende adetim de transfer için gideceğim. Allahım tamamına erdirsin sağlıklı,hayırlı,hayırlısıyla evlat versin.
Aminnnnn ne güzel dualar etmişsin Allah razı ıolsunnn inşallah sendnde alırız iyi haberler inan hep regli olacağım sandım ama çok şükür bin şükür olmadım bundan sonrasıda önemli kalbini duymak en büyük arzum duammmm

Canim doktorum 1 hafta sora gel dedi gormek istedi hemsiresi de 2 hafta sora yazalm kese gorup kalp dinleriz 2 haftaya anca oluyo dedi.bisoraki ctesiye alcam ama haftayada ugrarim sanirm gormk istiyorm doktorumu duygusal anlamda zaten tesekkur edicem emekleri ozeni icin:dua:
Haftaya cumartesi değil sonraki yanii bnde gttiğimde keseye bakıcak bi haftasonrada kalp atışı için gelirsin dediii canımmmm

Merhaba arkadaşlar benimde ikinci tüp bebek bekleyişim fakat ben daha transfer olmadım genetik teste gitti embriyolarım sonuç bekliyorum inşallah sağlam gelen olur.hamiş olanları tebrik ediyorum .hamişliği bekleyenlerede tüm kalbimle güzel yaradanımdan sağlıklı bebişler diliyorum.
Inss bunda sanada nasip olurr canimm tesekkurlerr. Hayirli sonuclar beklihoruz dualar sizle;)

Arkadaşlar bülent tıraşta tedavi gören var mı aranızda ben bülent tıraşta görüyorum 2tane 5.gün embriyosu 3tanede 6.gün embriyosu dondurdular 5embriyom var ama genetik testen sağlam döneceklermi yada kaçtane dönecek bilmiyorum çok kaygılıyım:110:

Arkadaşlar bülent tıraşta tedavi gören var mı aranızda ben bülent tıraşta görüyorum 2tane 5.gün embriyosu 3tanede 6.gün embriyosu dondurdular 5embriyom var ama genetik testen sağlam döneceklermi yada kaçtane dönecek bilmiyorum çok kaygılıyım:110:
Yok canim ben medicanadayim ve doktorumdan asiri memnunum oyizden ayni kiside yaptrdm tedaviyi genelde ilknde basarili oluyo hastane lab da iyi. bulent trastn hamis gelen ikiz ardi ignelerde karsilasmistik onnda ilknde olms:) ins sanada nasip olur. Bnce hic olmsz dusnme olumsuzu cagirma embriyo sayin iyi elbet saglam tabiki cikacaktir dualarimz senle olsn:dua:

Yok canim ben medicanadayim ve doktorumdan asiri memnunum oyizden ayni kiside yaptrdm tedaviyi genelde ilknde basarili oluyo hastane lab da iyi. bulent trastn hamis gelen ikiz ardi ignelerde karsilasmistik onnda ilknde olms:) ins sanada nasip olur. Bnce hic olmsz dusnme olumsuzu cagirma embriyo sayin iyi elbet saglam tabiki cikacaktir dualarimz senle olsn:dua:
İnşallah canım ben ilkini adana acıbademde yaptırdım kimyasal oldu istanbula tedaviye gidip geldim sürekli inşaallah bizde mutlu birşekilde sonuçlarımızı alırız.ne aşamada tedavin canım

Oh maşallah canımmm benim 1 tane 5. Gün vardı konuldu bitanede 6. Gün var rabbime şükürler olsun en azından ilk testim pozitif sonraaını göreceğiz genetiğe yollanmadılar benim bak ne güzel içlerinden en iyisi gelecek ve senin olacak inşallah

İnşallah canım ben ilkini adana acıbademde yaptırdım kimyasal oldu istanbula tedaviye gidip geldim sürekli inşaallah bizde mutlu birşekilde sonuçlarımızı alırız.ne aşamada tedavin canım
Dualarim sizlerle inss olucak canim bu sevinci yasa. Ben hamileym ilknde basarili sukurler olsn:) yeni ogrendm

Canım yeni görüyorum ya çok sevindim gerçekten gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin sen pkoydun dimi ay bana umut oldun yaa :halay:
Evett ben sana hep diyodm uzulme die bak bnde pkoluyum canim hep olacagini dusun umudun yuksek olsun beni hatirla:) cok tesekkurler umut oldgma cok sevindm seninde mutlu haberlerini almayi cok isterm:dua::KK200:

Canımm sana şey sormayı unuttum kan degerinden ikiz oldugu anlaşılıyormu? Hani iki minnoş koydular ya o belli oluyormu?
O kesede belli oluyoms canim net olarak ya bnde merak icindeym:) yuksek diyorlar deger ama bilmiyorm. Heyecan ve meraktn bida kan verdm bu aksam nekadr artms bakcam:)

Back