• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Kızlarrrrr hala inanamasamda hamileyimmmm sabah kan verdimmm boşuna alıyorsunuz dedim 5 karış suratla cıktım gittim 2 saat somra doktorum aradıııı ve gebesin dedi rüyada gibiyimmm inanamıyorum halaaaa hadi sende ver artık merak ediyorummmm

Kizlarrrr ben geldimm sonucum cikti 400 soktaym elim ayagm titriyo sukurler olsun:dua:

ikiniz adına da çok sevindim. Allah sağlıkla kucagınıza almayı da nasip etsin inşallah. darısı bizlere:anne::anneadayı::KK200:

Kızlar çatlatma iğnesi ağrısı çok oluyor mu sonuçta tüp bebekte fazla yumurta oluşuyor.pazar günü opu olacak.ağrı kesici falan içilir mi

Morasigi Morasigi M MRVCM kızlar yorum yazmamıştım ama sizi takip ediyordum siteye girerken dua ederek girdim Allahım inş ikiside hamiledir diye çünkü sizler bize umut oluyorsunuz inanın çok sevindim bende adetim de transfer için gideceğim. Allahım tamamına erdirsin sağlıklı,hayırlı,hayırlısıyla evlat versin.

Canım 17 sinde randevu alacğım cumartesii 10 gün sonra gel dedi kese görmk içinnn sana ne dediler
Canim doktorum 1 hafta sora gel dedi gormek istedi hemsiresi de 2 hafta sora yazalm kese gorup kalp dinleriz 2 haftaya anca oluyo dedi.bisoraki ctesiye alcam ama haftayada ugrarim sanirm gormk istiyorm doktorumu duygusal anlamda zaten tesekkur edicem emekleri ozeni icin:dua:

Kızlar çatlatma iğnesi ağrısı çok oluyor mu sonuçta tüp bebekte fazla yumurta oluşuyor.pazar günü opu olacak.ağrı kesici falan içilir mi
Canim agri kesici icck kadr bisi olmuyo onu islemden sora veriyorlar. Bn pek hissetmemstim catlamadn sora sadece cok baskilama oluyo sisknlk hissi surekli wc gidiyosun zor yuruyosun:)

Morasigi Morasigi M MRVCM kızlar yorum yazmamıştım ama sizi takip ediyordum siteye girerken dua ederek girdim Allahım inş ikiside hamiledir diye çünkü sizler bize umut oluyorsunuz inanın çok sevindim bende adetim de transfer için gideceğim. Allahım tamamına erdirsin sağlıklı,hayırlı,hayırlısıyla evlat versin.
Cok sagol dualarin icin canim boyle haberleri okumak tedaviye baslamadn once banada umut oluyordu hep ve olacagina inaniyordum. Allah ilkinde nasip etti sukur saglikla sursun de en onemlii o:dua: ami canim darisi basina sen yazacaksn bize hamisim die sevinces inss hayirli haberlere;)

Tamam canım teşekkür ederim
Canım ben ilk çktğmda agrı hissetmiştim onlar ağrı kesici yapıyorlar hemen zaten sonra korkmuştum eve gelince artarsa diye doktorum parol vermişti hiç bi ağrım olmadı ve içmedim çok şükür 5 gününm normal hayatım nasılsa aynı devam etti korkmaanı gerektirecek birsey yok inan dua et bol bol

Back