• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Evett ben sana hep diyodm uzulme die bak bnde pkoluyum canim hep olacagini dusun umudun yuksek olsun beni hatirla:) cok tesekkurler umut oldgma cok sevindm seninde mutlu haberlerini almayi cok isterm:dua::KK200:
Canım yaa gerçekten kendim hamile kalmış kadar sevindim ve transferime az kaldı ben de sana inşallah bu güzel haberi vericem inşallah :KK200::dua::anneadayı:

Canımmm hala ara ara sancın oluyormu? Benim oluyor korkuyorum ama 2-3 gün sanırım oluyormuş
Benim sonucum 2 ye katlanms sukur rahatladm:) oluyor canimm cok normal bunlar korkma regl agrilarida oluyo sancilanmada oluyo. Ani gulnce hatta sanci oluyo cekme yapiyo sanki:) yerini belirlicek kese olusacak evrilcek hep bu gelisimlerden dolayi agrilar olur normal;)

O kesede belli oluyoms canim net olarak ya bnde merak icindeym:) yuksek diyorlar deger ama bilmiyorm. Heyecan ve meraktn bida kan verdm bu aksam nekadr artms bakcam:)
Canım merhaba gözünaydın ilk tedavin başarılı olmuş
Saglikli sihhatli kucağımıza almak nasip olur inşallah

Ben şeyi merak ettim
Hangi madicanada oldun tedavini

Canım merhaba gözünaydın ilk tedavin başarılı olmuş
Saglikli sihhatli kucağımıza almak nasip olur inşallah

Ben şeyi merak ettim
Hangi madicanada oldun tedavini
Amin canim tesekurler hepimize nasip olsun:) 3 aydir bu doktora gidiyorm cok memnun kaldm tupbebek icnde degstrmedm alani o zaten ilknde sukur basarili oldu bnle ayni gun bi hastasi daha transferdi onlsrinda oldu genelde basarilyms:) bahcelidvler medicana canim. Hastanedn cok memnun kaldm ben her asamasnda steril ve ciddie alip onemsediler baya. Sende istanbuldamisin

Amin canim tesekurler hepimize nasip olsun:) 3 aydir bu doktora gidiyorm cok memnun kaldm tupbebek icnde degstrmedm alani o zaten ilknde sukur basarili oldu bnle ayni gun bi hastasi daha transferdi onlsrinda oldu genelde basarilyms:) bahcelidvler medicana canim. Hastanedn cok memnun kaldm ben her asamasnda steril ve ciddie alip onemsediler baya. Sende istanbuldamisin
istanbuldayım yasiyorum
Bende bahcelievler medicana da yaptirmak istiyodum surekli iyi olduğunu duydum
Tam orda baslicakken
Birden beylikduzu medicana da yaptirmaya karar verdim
Ve hayatimin hatasini yaptimi anladım
İlgi alaka kocaman bi sıfırdı hiç memnun kalmadım neyse geçti gitti o gunler unutmak istiyorum (şunu belirtiyim tup bebek tedavim tutmadı diye ben memnun kalmadım demiyorum hastane hizmetinde doktorlarında iş yok )

Simdi Çok sukur ki baska bi hastaneden memnun kaldım ve hamileyim.

istanbuldayım yasiyorum
Bende bahcelievler medicana da yaptirmak istiyodum surekli iyi olduğunu duydum
Tam orda baslicakken
Birden beylikduzu medicana da yaptirmaya karar verdim
Ve hayatimin hatasini yaptimi anladım
İlgi alaka kocaman bi sıfırdı hiç memnun kalmadım neyse geçti gitti o gunler unutmak istiyorum (şunu belirtiyim tup bebek tedavim tutmadı diye ben memnun kalmadım demiyorum hastane hizmetinde doktorlarında iş yok )

Simdi Çok sukur ki baska bi hastaneden memnun kaldım ve hamileyim.
Beylkduzunu bnde kotu duydm. Doktorum cok iyi onun calsma sekli proseduru bnce. Kisiye ozel davraniyo. Hastanede cok ilgilydi hemsireler basmdan eksk olmadi herasamada acikcasi takp ettiler. Amelythane icnde embriyo labi steril hersy dollenenlerden 1 kaybimiz oldu sadece sukir:dua: beni baya yatili tuttular salmadilar transfer gunude hic kaldrmadilar. Bu doktor bu hastsnede baya eskiyms onsan tupbenek merkezi ona tahisis amelythanede ayri yeri var e hastaasida cok hastaneninde isine geliyordur tabi:) cok sevindim senin pozitif olmasina da memnun kalmana icine sinsin o elektrik enerjiyi al en onemlisi o;)

Selam kızlar iyi akşamlar bugün opu oldum 8 adet yumurtam olmuş.hafta içi embriyolog haber verecek durumlarını.hafif sancım var karnım şiş .ohss olmaktan korkuyorum yazılanlardan ötürü.siz n’aptınız bu işlemden sonra.beslenme falan

Selam kızlar iyi akşamlar bugün opu oldum 8 adet yumurtam olmuş.hafta içi embriyolog haber verecek durumlarını.hafif sancım var karnım şiş .ohss olmaktan korkuyorum yazılanlardan ötürü.siz n’aptınız bu işlemden sonra.beslenme falan
Geçmiş olsun canım 8 yumurta ile ohss olma ihtimalin çok düşük 20 ve üstü olunca çok yüksek ihtimal oluyor. Ben 1.5 ay önce opu oldum bu ay da transferim var beslenmeme dikkat ediyorum elimden geldiğince bir de birkaç vitamin kullanıyorum

Tamam canım içimi ferahlattın.doktor bana bu ay herşey yolunda giderse transfer yapacağını söyledi.aslında dinlendirir diye düşünmüştüm.bakalım haftaiçi sonuçları alırız inşallah güzel haberler gelir.

Tamam canım içimi ferahlattın.doktor bana bu ay herşey yolunda giderse transfer yapacağını söyledi.aslında dinlendirir diye düşünmüştüm.bakalım haftaiçi sonuçları alırız inşallah güzel haberler gelir.
Canımm hadi geçmiş olsun inşallah embriyolog güzel haberler verir dinlenmene ihtiyac duyarsa söyler yada sen kndini hazr hissetmezsen mutlaka söyle arkadasım iyi hissetmiyordu erteletti bir snraki ay konuldu şimdi masallah 4 aylık ... büyük kısmını hallettiniz artıkk rabbim minnoşlarınıza güç versinn

Selam canim
Ben suan hamileyim
Iki embriyo transferi oldu fakat bir tane kese gözüktü
7+2 yiz suan
Yediklerine cok dikkat et transfer oldugum gün taze kabak cekirdegi ve ananasi cok yedim bol su ictim 3lt günlük
Sirke tursu salgam bitki cayi maydanoz gibi yiyecek iceceklerden uzak durdum cünkü bunlar tutunmasini engelliyormus pilav makarna hamur isi ve sekerli tatlilardan kizartmalardan uzak durdum ibrahim saracoglunun videosunu izledim tüp tedavisinde yenmesi ve yenmemesi gereknler diye anlatiyor o listeye uydum ve sükürki hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin birde doktor progestan verdi rahimden kullandim kanama ve düsük olmasin diye onu kullaniorum

Ayy ne çok sevindim Rabbim eline almayı nasip etsin bende görüşmeye gittiğimizden beri karbonhidratı hayatımdan çıkardım yarın ilk işim kabak çekirdeği ve ananas almak olacakteşekkür ederim

Back