- 13 Ekim 2018
- 155
- 137
- 33
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
İnşallah canım benim inşallah çok güzel bi duygu tabiki insan etkisi altında kalıyor :)Biz hala soktayiz aminn tatlim amin darisi sana smdi seni bkliyoruzz
Cok sukur kuzum dileyen bu yolda olan herkese nasip etsin duam hep oÇok umutluydum ikinizden de :) Rabbim ikinize de nasip etti çok şükür :)
Allah razınolsunn canımmmm artık burda haberini bekleyeceğiz sabırszlıklaaÇok umutluydum ikinizden de :) Rabbim ikinize de nasip etti çok şükür :)
Canım 17 sinde randevu alacğım cumartesii 10 gün sonra gel dedi kese görmk içinnn sana ne dedilerCok sukur kuzum dileyen bu yolda olan herkese nasip etsin duam hep o
Kızlarrrrr hala inanamasamda hamileyimmmm sabah kan verdimmm boşuna alıyorsunuz dedim 5 karış suratla cıktım gittim 2 saat somra doktorum aradıııı ve gebesin dedi rüyada gibiyimmm inanamıyorum halaaaa hadi sende ver artık merak ediyorummmm
Kizlarrrr ben geldimm sonucum cikti 400 soktaym elim ayagm titriyo sukurler olsun
Insallah canim ya bakalim ne zaman baslayacagimAllah razınolsunn canımmmm artık burda haberini bekleyeceğiz sabırszlıklaa
O kadar siddetli olmuyo pek ama bence agri kesici icme cok zorda kalirsan parol sadeceKızlar çatlatma iğnesi ağrısı çok oluyor mu sonuçta tüp bebekte fazla yumurta oluşuyor.pazar günü opu olacak.ağrı kesici falan içilir mi
Canim doktorum 1 hafta sora gel dedi gormek istedi hemsiresi de 2 hafta sora yazalm kese gorup kalp dinleriz 2 haftaya anca oluyo dedi.bisoraki ctesiye alcam ama haftayada ugrarim sanirm gormk istiyorm doktorumu duygusal anlamda zaten tesekkur edicem emekleri ozeni icinCanım 17 sinde randevu alacğım cumartesii 10 gün sonra gel dedi kese görmk içinnn sana ne dediler
Tesekkurler canim sagolasn darisi tez zmaanda basina olsunikiniz adına da çok sevindim. Allah sağlıkla kucagınıza almayı da nasip etsin inşallah. darısı bizlere
Canim agri kesici icck kadr bisi olmuyo onu islemden sora veriyorlar. Bn pek hissetmemstim catlamadn sora sadece cok baskilama oluyo sisknlk hissi surekli wc gidiyosun zor yuruyosun:)Kızlar çatlatma iğnesi ağrısı çok oluyor mu sonuçta tüp bebekte fazla yumurta oluşuyor.pazar günü opu olacak.ağrı kesici falan içilir mi
Cok sagol dualarin icin canim boyle haberleri okumak tedaviye baslamadn once banada umut oluyordu hep ve olacagina inaniyordum. Allah ilkinde nasip etti sukur saglikla sursun de en onemlii oMorasigi M MRVCM kızlar yorum yazmamıştım ama sizi takip ediyordum siteye girerken dua ederek girdim Allahım inş ikiside hamiledir diye çünkü sizler bize umut oluyorsunuz inanın çok sevindim bende adetim de transfer için gideceğim. Allahım tamamına erdirsin sağlıklı,hayırlı,hayırlısıyla evlat versin.
Çok saollll inşallah rabbim isteyen herkese versin kimseye evlat hasreti yaşatmasınnikiniz adına da çok sevindim. Allah sağlıkla kucagınıza almayı da nasip etsin inşallah. darısı bizlere
Canım ben ilk çktğmda agrı hissetmiştim onlar ağrı kesici yapıyorlar hemen zaten sonra korkmuştum eve gelince artarsa diye doktorum parol vermişti hiç bi ağrım olmadı ve içmedim çok şükür 5 gününm normal hayatım nasılsa aynı devam etti korkmaanı gerektirecek birsey yok inan dua et bol bolTamam canım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?