• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Kizlar gunaydin gece aklim alindi:( yatarken ec gittgimde peceteye kirmizilik geldi birsz da geldi gunluk pedimde vardi bide cok pank oldk karnmda siddetli agrimisti. Gece zor uyudum sabah baktm gelmemisti. Aricam bugun. Hastanede transferdn sora 1 hafta koruyucu igne yapmslardi sorasnda kanama tarsi bisi olrsa haber ver bitsne daha yapariz demslerdi inss benimledir bebis cok koruyorum:(

Kizlar gunaydin gece aklim alindi:KK43: yatarken ec gittgimde peceteye kirmizilik geldi birsz da geldi gunluk pedimde vardi bide cok pank oldk karnmda siddetli agrimisti. Gece zor uyudum sabah baktm gelmemisti. Aricam bugun. Hastanede transferdn sora 1 hafta koruyucu igne yapmslardi sorasnda kanama tarsi bisi olrsa haber ver bitsne daha yapariz demslerdi inss benimledir bebis cok koruyorum:KK43:
Canmm 9. Gün yerleşme kanaması oluyormş herkes regli ile karstırıyormş htta odur bnce ynede ara sor endişelenme bnde hala tk yok regli olmama ramak kaldı

Canmm 9. Gün yerleşme kanaması oluyormş herkes regli ile karstırıyormş htta odur bnce ynede ara sor endişelenme bnde hala tk yok regli olmama ramak kaldı
Inss canim ya aradim smdi onlem amacli bugunde igne ol 1 hafta koruyo dediler siparis ettm smdi bakalim hayirlisi olsn cok agrim var ama ins regl habercisi degldir :(

Merhaba canım oncelikle hayirli olsun :) zaman oyle hizli geciyor ki bi bakiyosun transfer gunun geliyo :) İnsallah her sey guzel olur senin icin
Allah razı olsun canım. sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum bugün gelmesi lazım ama yok gelmiyor

Yarın regl oldum diye yazacağım görürsün :) bukdr olumsz yazmazdım çok eminim kendimdennn bnde isterdim hamileymmmm yaZmakkk ama malesef yarın vereceğim kan ama gidesin bile yok çok gereksiz geliyor şuan çok ara vermeden diğerini isteyeceğim ama bi baksınlar neden araştrsnlar rahim kalınlığı iyiydi embrio aa kaliteydi rahim filmi iyiydi hormonlar iyiydiiii nolmuşşş hepsi gözden geçirilsinnn yoksa bir sorun rabbimmmmm bilir tabiki o ne derse o...

Yarın regl oldum diye yazacağım görürsün :) bukdr olumsz yazmazdım çok eminim kendimdennn bnde isterdim hamileymmmm yaZmakkk ama malesef yarın vereceğim kan ama gidesin bile yok çok gereksiz geliyor şuan çok ara vermeden diğerini isteyeceğim ama bi baksınlar neden araştrsnlar rahim kalınlığı iyiydi embrio aa kaliteydi rahim filmi iyiydi hormonlar iyiydiiii nolmuşşş hepsi gözden geçirilsinnn yoksa bir sorun rabbimmmmm bilir tabiki o ne derse o...
Dayakliksin sen tatlim e hersey iyi diyosun neguzel ne bu olumsuzlk sanki negatif sonuc alms gibi :) bastan beri hep umutsuzdun neguzel guzelms hersey bunlar cok onemli. Banada ole demsti rahim kalnligi iyi embriyo kalitelydi hrp iyi dusundm nebilym. Sonuc almadan bilemyiz ki rabbim nasip ederse olacak. Dualarim senle ins guzel haberler vereceksn canim. Kacta vercen kan aksam mi

M MRVCM tatlim bide agrilarin falan ne durumda. Adet agrisi gibi cok oldu bnde din siddetli ya sorada lekelenme olmstu iste yatarken. Garip sizlamalar falan oldu hafifce. Bugunde agri girdi cikti hep ins regl olmayizzzz

M MRVCM tatlim bide agrilarin falan ne durumda. Adet agrisi gibi cok oldu bnde din siddetli ya sorada lekelenme olmstu iste yatarken. Garip sizlamalar falan oldu hafifce. Bugunde agri girdi cikti hep ins regl olmayizzzz
Canım olumsuzum çünkü regli ağrm var hep akıntım olur ilk sesffaf sonra kahverengili sonrada regl olurum zaten aynı devam ediyor belimde yoktu zaten kasığımda bile bişi kalmadı bildgn karnımun için böle şiş olur olsamda rahatlasam dersin ya oyüxden olumsuzum valla bi gram umut olsa konuşmıcam böle eşimede dedim umutlanma diye yarın kan twstini görünce susacak inşallah çnkü inanmıyor bna olacam diyorum:)) öğln verecektim ama eşim sabah ver dedi sabahta versem iş çıkışı alayım dedim bn gder alırım diyor delirtecek:)heralde sabah verip öğle arasnda gdip sonucu alırm

Canımm akşam ben mesela fitil kullanamaynca prolutex iğne vermişti onu vuruluyorum ağrı griyor bence ilaçlarda yapıyor

Canımm akşam ben mesela fitil kullanamaynca prolutex iğne vermişti onu vuruluyorum ağrı griyor bence ilaçlarda yapıyor
Ayy igne daha zor olur be canim hergun. Fitil yok bende crinone jel cubuk gibi bisi sikiyosun vajinadan o rahat. Ay bisi olmasnda ol olsn. Tabii onlarnda yanetkileri oluyor ki

Canım olumsuzum çünkü regli ağrm var hep akıntım olur ilk sesffaf sonra kahverengili sonrada regl olurum zaten aynı devam ediyor belimde yoktu zaten kasığımda bile bişi kalmadı bildgn karnımun için böle şiş olur olsamda rahatlasam dersin ya oyüxden olumsuzum valla bi gram umut olsa konuşmıcam böle eşimede dedim umutlanma diye yarın kan twstini görünce susacak inşallah çnkü inanmıyor bna olacam diyorum:)) öğln verecektim ama eşim sabah ver dedi sabahta versem iş çıkışı alayım dedim bn gder alırım diyor delirtecek:)heralde sabah verip öğle arasnda gdip sonucu alırm
Inanmiyorm sana kuzum esinin heyecaninida bozuyosn:) benmde adet agrilarm var hemde nasii burulmalar bugun fenaydim asagiya dogru. Ama aksam yine test yaptm iknci cizgi cikiyo silikde olsa blmiyorm var sanirm. Adet agrilari yogn oldgu icin inanamadim kan testyle cikck ortaya:) yarin aksam vercm bnde beklmicem cumayiya duramiyorm

Back